Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.023.255
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zvonac kaže...

@spajder, vidim da si zadovoljan sa engleskim firmwareom JB...

Imaš link, pa da isprobam..?

evo:http://hotfile.com/dl/177352020/20a7119/I9300XXDLJ4_I9300OXADLJ4_I9300XXDLID_BTU.zip.html

13 godina
neaktivan

odnio sam ga poslje kod privatnog servisera i njemu nije jasno kako su otkrili kvar a komunikacija je  nemoguća sa uređajem

poslali su mi i papir sa slikom downloada i opis kvara textualni i serviser se čudom čudio ali to još uvijek nije popravilo mob.

glupo mi je plačati 1750,00 kn popravak a ne znam ni kako se pokvario prvi put.

više nije stvar niti novaca ,mogu kupiti novi ali da me neko pravi budalom to je NEPROCJENJIVO

i sada da ga popravim i nakon 20 dana opet ista stvar

13 godina
neaktivan
nov u zadru supernova centru kupljen
15 godina
neaktivan
janiq kaže...
sHOCKRE kaže...

danas/sutra/prekosutra cu vjerojatno uzet titanuim grey s3 prek njuskala, treba mi za vip mrezu. zanima me ak je locak na t-mobile npr, jel ja to mogu rijesit bez problema? i jos me zanima ovo updateanje na andoridima, vidim da ide po operaterima, jel onda svejedno kojeg uzmem il ne? naravno, ocu odmah najnoviji software.

pun mi ku*ac iPhonea nakon 4 godine, a i peticu su usrali, grebe se nenormalno.

Bez problema, uzmi si onu aplikaciju sa marketa za dolar i kusur za unlock...

koja je razlika sa tim unlockom i onim da sa sammobile kupim za 16 eura kod? i jel ima veze ako imam t-mobile rom, a vip karticu kad ga otkljucam? i jel gubim garanciju sa unlockanjem jednim i drugim?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 22:54 (sHOCKRE).
17 godina

Dali je netko popravljao ekran na S3 mobitelu?

Danas mi je ispao telefon i nije puklo staklo. Puknuo je AMOLED panel ispod stakla. Iz vana je telefon kao nov, ali ispod stakla panel je prepolovljen. 

Koliko bi me izašao popravak u servisu?

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
18 godina
spajder68 kaže...
zvonac kaže...

evo:http://hotfile.com/dl/177352020/20a7119/I9300XXDLJ4_I9300OXADLJ4_I9300XXDLID_BTU.zip.html

Tnx.. kak si flešal ovaj novi firmware? Prek odina ili..?

Pokrenem odin, naputak prema ovom linku

http://rootgalaxys3iii.com/download-samsung-galaxy-s3-latest-stock-firmware/

Al niš se ne događa, u onoj kučiici pod message, piše: setup connection..

17 godina
zvonac kaže...
spajder68 kaže...
zvonac kaže...

Pa preko odina ko i inače: ugasiš mob, upališ u dl mode i spojiš na pc i pokreneš odin.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
dast_hr kaže...
nov u zadru supernova centru kupljen

Da li si stvarno flešao custom rom?

Što se dogodi kad ga upališ držeći vol down i home tipku?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
18 godina
redrum781 kaže...
zvonac kaže...
spajder68 kaže...
zvonac kaže...

Pa preko odina ko i inače: ugasiš mob, upališ u dl mode i spojiš na pc i pokreneš odin.

Ma kužim, al odin ga ne prepoznaje dok odem u dl mode...

Jel treba još koje drivere skinut za samsung?

13 godina
neaktivan
ništa se ne dogodi. kada ga upalim prikaže se logo samsung galaxy s3 9100 i onda se više ne može ugasiti .samo to stoji na displayu.a ugasiti ga mogu samo kada izvadim bateriju.kada priključim punjač pokaže se baterija ali bez animacije da se puni,samo baterija.
a nemam pojma što znači flešanje custom roma.sve što sam radio sa njim je skidanje besplatnih aplikacija sa samsungappsa i googleplaya i to je to
14 godina

Ugasi telefon, u isto vrijeme drži volume up,home i power tipku dok ti se ne pokrene system recovery (sve je napisano plavim slovima, u donjem redu žutim i imaš malog androida)...Sa volume up i down se spuštaš i dižeš po izbornicima, sa power tipkom potvrđuješ naredbe. Uđeš u Wipe data/factory reset, i odabereš Delete all user data, nakon sve izvrti i vrati te nazad, odabereš wipe cache partition i također sve obrišeš. Na kraju priče odn. ponovno na početku recoverya imaš reboot system now...Telefon bi nakon malo duže vrtnje Samsung logo-a morao normalno raditi i ponuditi ti čarobnjak za postavljanje.... Probaj pa javi..99% sam siguran da će upaliti... Meni je znao Samsung logo ostat na ekranu prilikom flešanja jelly beana, ovaj, tzv. hard reset u svemu pomaže...Sretno, javi :)

Evo i video prikaz, premotaj na 1:50 (ovdje samo fali Wipe cache partition,ali se radi na identičan način)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 9:02 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
zvonac kaže...
redrum781 kaže...
zvonac kaže...
spajder68 kaže...
zvonac kaže...

Ma kužim, al odin ga ne prepoznaje dok odem u dl mode...

Jel treba još koje drivere skinut za samsung?

Moraš imati instalirane drivere. Najbolje da instaliraš kies i prije nego pokreneš odina i spojiš mob na komp ugasi sve kies procese u task manageru.

dast_hr kaže...
ništa se ne dogodi. kada ga upalim prikaže se logo samsung galaxy s3 9100 i onda se više ne može ugasiti .samo to stoji na displayu.a ugasiti ga mogu samo kada izvadim bateriju.kada priključim punjač pokaže se baterija ali bez animacije da se puni,samo baterija.
a nemam pojma što znači flešanje custom roma.sve što sam radio sa njim je skidanje besplatnih aplikacija sa samsungappsa i googleplaya i to je to

probaj ovo kaj purger veli. Nije mi jasno kako su u servisu zaključili da je mob rootan i da ima custom rom counter pomaknut... koji je to servis? Ako nije prošlo više od dva tjedna kako si kupio mob prema zakonu o zaštiti potrošača prodavatelj ti je dužan zamjeniti uređaj novim u slučaju kvara.

13 godina
neaktivan
probao ali ništa
13 godina
neaktivan
poslao sam u agram servis i u europatrade servis
18 godina

Ovaj eng firmware JB je strava, predobar, zasad ne vidim neke greške, zastajkivanja nema...

S TB maknem još one gluposti, da još ubrzam sistem:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
p1k1p kaže...
a da promijenim csc bi mogao ili?

Napravi ovo: u dialer upišeš *#272*IMEI od tvog uređaja#, s time ulaziš u skriveni CSC meni i vidjet ćeš da li imaš VIP (spusti se po ekranu dok ga ne nađeš-ako ga uopće imaš jer to ovisi da li je netko tko je prije flešao mob "pogodio" rom koji je došao tvornički sa telefonom). Ako ga imaš odaberi ga i INSTALL...napominjem da mijenjanjem csc-a gubiš sve podatke (factory reset), ali ovo je jedini način (uz full flash preko odin-a) da si telefon vratiš u normalu..Velim, ako ima VIP u njemu, onda nemaš brige,instaliraj, nek se izvrti, postavi si telefon i...čeka te Jelly bean :)

Napomena: zaboravih...jedna VIP-ova serija je dolazila nebrandirana i otključana, sa CSC oznakom SEE pa postoji mogućnost ukoliko nemaš VIP u tom skrivenom meniju da imaš SEE...vidi pa javi :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 9:36 (Purger155).
15 godina
Purger155 kaže...
p1k1p kaže...
a da promijenim csc bi mogao ili?

Napravi ovo: u dialer upišeš *#272*IMEI od tvog uređaja#, s time ulaziš u skriveni CSC meni i vidjet ćeš da li imaš VIP (spusti se po ekranu dok ga ne nađeš-ako ga uopće imaš jer to ovisi da li je netko tko je prije flešao mob "pogodio" rom koji je došao tvornički sa telefonom). Ako ga imaš odaberi ga i INSTALL...napominjem da mijenjanjem csc-a gubiš sve podatke (factory reset), ali ovo je jedini način (uz full flash preko odin-a) da si telefon vratiš u normalu..Velim, ako ima VIP u njemu, onda nemaš brige,instaliraj, nek se izvrti, postavi si telefon i...čeka te Jelly bean :)

e jbg ja sam vec flesao odinom na jb,skinuo sam sa sammobile firmware i flesao

18 godina
dast_hr kaže...

9100 ili 9300?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan

Jel zna netko zašto mi ni jedan od ovih kodova ne radi več stalno izbaci ussd kod neispravan.

kako rotati JB- vip

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 13:14 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozdrav kolege,imam ja S3 i izbacio mi je ocu li staviti JB,normalno da sam ga stavio,ali buraza nikako ne pita oce li staviti JB,da li to mogu nekako sam u opcijama napraviti?
16 godina
neaktivan

Dok mu ne omogući za njegovu verziju ništa osim Odina.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Moraš imati instalirane drivere. Najbolje da instaliraš kies i prije nego pokreneš odina i spojiš mob na komp ugasi sve kies procese u task manageru.

hebo vas kies,deinstalirati kies i drivere,zatim skinuti zadnje drivere tu:http://www.mediafire.com/?qp9gw2i9lwbr3qb resetirajte računalo nakon instalacije,spojite mob i pričekajte da se updata na nove drivere i to je to nema oda one stavke gašenja procesa i budalaština i sve fercera ko singerica.

15 godina
neaktivan

Jelly Bean iz VIPneta za Galaxy S3 procurio :) Provjereno radi :)...https://docs.google.com/file/d/0B7P0nXmQmRgrWUZEOHVQR2VIczQ/edit

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 13:35 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobro pripaziti nebrendirane verzije imaju 781 gori doli koji MB,a taj 838MB nebih rekao da je nebrendirana inačica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robijan kaže...
PavoM kaže...

Da li je neko napravio root na VIPovom JB i kako ?

Iskreno, ostavio bih "par" dana da vidim šta kaže ovako, jer i prije s rootanim ne vidim nikakve bitne razlike u odnosu na stock u trajanju baterije a što mi je i najbitnije.

Što se ostalih stvari tiče, nemam pojma zašto bi ga rootao !!??? Malo mi je dosadilo, što ne znači da neću doći u iskušenje pa onda ispočetka !

Romovi, kerneli, romovi itd.itd.  {#} {#}

Toliko o "nekoliko" dana !

13 godina
neaktivan
9300
13 godina
neaktivan

Možda je mob stvarno rootan ali prije mene.

Naime uređaj sam kupio iz izloga a ne iz zapakirane kutije.

I na cijeni je pisalo da je sa 32 Giga memorije a onda kada sam došao doma vidio sam da je 16 giga memorije.

Ako su ga u dućanu rootali tako da kasnije mogu odbiti jamstvo zbog toga nebih se čudio.

Zanima me dali se može utvrditi točan datum kada je mobitel rootan tj.dali ostane vremenski zapis u memoriji.

Ako postoji onda ču lako dokazati da nije moja greška

15 godina
neaktivan
robijan kaže...

Jelly Bean iz VIPneta za Galaxy S3 procurio :) Provjereno radi :)...https://docs.google.com/file/d/0B7P0nXmQmRgrWUZEOHVQR2VIczQ/edit

evo kad se odraruje ta inačica dobijemo ovo:I9300XXDLIH_I9300VFGDLJ1_I9300BUDLI2_HOME.tar a, to je jenako ovom doli na sliji.

trampijo danas plavu maskicu za bezbojnu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 18:02 (spajder68).
14 godina
neaktivan

može li se pomjeriti back tipka na lijevo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice