Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.022.838
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Kelam kaže...

Samo sam ceka da netko napise iphone smece..

Ovako sad iskljucimo svi nase fanboy strane i androida i iOS-a 

Nemozes nikako rec da je iPhone smece...

Mobitel uopce nije los jedni sto je cijena ista kao kod drugih a drugi su bolji po speckama, ali on opet ima nesto.. Ljepsi je od drugih...

Zanima me kako sgs3 stoji sa custom romovima i to

iPhone 5 nije klasicni Apple uredaj.

Raden je potpuno drukcije nego dosad, prvi put su se odvikli svojih navika i ocito nije dobro proslo.

Vidis cak ni da na BUGU NEMA CLANKA o iPhone 5 vec tjedan dana.

Recenzije upucuju na SGS3,  a to bi ti i ja preporucio.

iOS je platforma koja zivi trenutno, Android je open source buducnost.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
spajder68 kaže...

več odgovorio poviše,to su regoionalni kodovi za pojedine zemlje.

Ok, to mi je jasno!

Al nešto valjda znači ta kratica.

ne znači ništa,nije nikakva skračenica niti umanjenica od nečeg,doživi to kao registracijski kod operatora zemlje u kojoj se prodaje uređaj.

16 godina
neaktivan

Ja sam danas dobio update na jb(t-mobile) i mogu samo reci da mob leti :)

1 0 hvala 3
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesi li koristio odin?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 1:59 (Cro01).
15 godina
ja nisam nista koristio,ja sam kupio rabljen mobitel,neznam dali je ista bilo koristeno na njemu ili ne,meni je dosao sa factory resetom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

onda je netko sigurno prije tebe...uglavnom imas gore krivi csc pa ti ne nudi nadogradnju.

Jedini nacin da napravis update je taj da skines rom sa sammobile-a i stavis ga preko odina

15 godina
a da promijenim csc bi mogao ili?
15 godina
neaktivan

Neznam prvo di bi nasao samo csc taj koji ti tocno trebas a i ako mjenjas csc to ti automatski radi factory reset na mobu...

0 0 hvala 0
15 godina
:(,znaci jedino odin mi preostaje?
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ako tko ima kakav savjet ili slično iskustvo molim pomoć.

Galaxy S III nakon mjesec dana rada se ugasio sam od sebe.

Kada sam pokušao upaliti na displeju se pojavi logo SAMSUNG GALAXY S III.

Poslao sam ga u servis i odgovor je da je na mobitelu skidan nelegalan softver ,da je rootan i da je otišla matična ploča.

Samim tim nema ni garancije i popravak košta 1750,00 kn.

Inače  platio sam ga u gotovini 5000,00 kn pa bih bio glup da čačkam nešto po njemu i izgubim jamstvo.

Ne kužim se u tehniku i sistem rada uopće ali mi nije jasno kako može otići matična ploča.

Iphone 4 mi je upao u more, otišle su obe kamere, antena ,mikrofoni ali matična ploča nije.

Mob u vodi upaljen pa matična čitava , a ovdje zbog nelegalnog softvera i rutanja (navodno) otišla matična ploča.

Molim za pomoć

HVALA

0 0 hvala 0
15 godina

Dast, upali ga sa volume button down+home key i dok to drzis pritisni power kao da ces ga upaliti pa reci da li ti se pojavio download screen.

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi li kupio novi ili rabljeni mobitel ? Jesi li stavljao kakav custom rom ili root ili bilo sta preko odina?

Ako mozes u download mode mozes ga probat flashat pa mozda proradi osim ako nije stvarno maticna otisla...

14 godina
protjeran
dast_hr kaže...

Poslao sam ga u servis i odgovor je da je na mobitelu skidan nelegalan softver ,da je rootan i da je otišla matična ploča.

Inače  platio sam ga u gotovini 5000,00 kn pa bih bio glup da čačkam nešto po njemu i izgubim jamstvo.

Ne kužim se u tehniku i sistem rada uopće ali mi nije jasno kako može otići matična ploča.

Iphone 4 mi je upao u more, otišle su obe kamere, antena ,mikrofoni ali matična ploča nije.

Mob u vodi upaljen pa matična čitava , a ovdje zbog nelegalnog softvera i rutanja (navodno) otišla matična ploča.

Molim za pomoć

HVALA

Ak stvarno nisi nista diral, pitaj ti njih kak su to oni dosli do zakljucka da je mob bio rootan i sl.? Ako su tak pametni, nek ti objasne onda?!

daniel
14 godina
dast_hr kaže...

Molim za pomoć

HVALA

Ovako prijatelju ja sam imao isti problem samo sa sgs2 Nisam mogo u download mode tj. mogo sam ali nista nebi mogo napravit samo bi sta download mode screen

Trazili su mi 1650kn za popravak tj. promjenu maticne i posto sam mobtel platio 3000kn sad za popravak dat 1650 mi nije bilo bas.. To je pola mobitela hah

I ja sam ti to na kraju odnio u neki privatni servis ovdje kod mene u splitu mislim da se zvao smodlaka servis i covjek mi je rekao da kao probat ce al neobecaje nista ako uspije bit ce 300kn, i tako za 2 dana zove me na telefon kao dodite po njega ja dodem platim i mobitel radi jos uvjek hahah

Moj savjet odnesi u privatnika..

A ovo sta je kolega pita kako ce dokazat e pa oni kad ti vrate mobitel posalju ti i papir na kojem je isprinatana slika download modea na kojem se vidi broj countera

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
neaktivan

danas/sutra/prekosutra cu vjerojatno uzet titanuim grey s3 prek njuskala, treba mi za vip mrezu. zanima me ak je locak na t-mobile npr, jel ja to mogu rijesit bez problema? i jos me zanima ovo updateanje na andoridima, vidim da ide po operaterima, jel onda svejedno kojeg uzmem il ne? naravno, ocu odmah najnoviji software.

pun mi ku*ac iPhonea nakon 4 godine, a i peticu su usrali, grebe se nenormalno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 15:36 (sHOCKRE).

0 0 hvala 0
15 godina
sHOCKRE kaže...

danas/sutra/prekosutra cu vjerojatno uzet titanuim grey s3 prek njuskala, treba mi za vip mrezu. zanima me ak je locak na t-mobile npr, jel ja to mogu rijesit bez problema? i jos me zanima ovo updateanje na andoridima, vidim da ide po operaterima, jel onda svejedno kojeg uzmem il ne? naravno, ocu odmah najnoviji software.

pun mi ku*ac iPhonea nakon 4 godine, a i peticu su usrali, grebe se nenormalno.

Bez problema, uzmi si onu aplikaciju sa marketa za dolar i kusur za unlock...

[M|C] pleXx
15 godina
neaktivan

ok, super!

i jos samo, kolko sam skuzio ima hrpa bloatwarea od operatera i samsunga, jel ja to mogu bez problema maknut il moram stavljat drugi rom gore il kak?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Skines "Titanium Backup" i s njim maknes blotware.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Možda malo glupo pitanje, ali ajmo probati :)

Do danas sam imao 4 stranice na početnom zaslonu od kojih je jedna bila skroz prazna, nije pisalo ni ono "Za dodavanje stavki pritisnite i držite zaslon"

Ta prazna stranica mi je bila kao glavna u nekim slučajevima, ali sam je zabunom obrisao i sad nikako da je dobijem nazad tako skroz praznu 

Kad je prazna uvijek gore piše "Za dodavanje stavki pritisnite i držite zaslon"

postoji li način da opet dobijem skroz praznu stranicu, a da nije factory reset?

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dodaj nešto na tu stranicu, pa makni i to je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Hvala, to prolazi

Tako jednostavno, a ipak nisam uspio sam shvatiti hehe

E da, na vipovoj sam pretplati i trenutno još nema OTA nadogradnje, valjda bude za koji dan 

Kad ga spojim na kies baci poruku "Your device does not support software upgrading via Kies" (win7)

Zna možda netko koji je razlog tome?

Edit:

ICS 4.0.4

I9300BULG2

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 18:42 (paradoxxxx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ti si kupio uređaj u vipa na svoju pretplatu ili si od nekoga preko njuškala?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Kupio sam ga u vipu na produženje pretplate uz Bug-ov kupon

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmmmm, onda čudno, rekao bih da je KIES opet nešto pobrkao, pa da probaš reinstallirat, al i ne treba ti uz OTA updateove.

15 godina
neaktivan

Pokušao sam reinstalaciju i opet ista stvar...

Htio sam napraviti upgrade preko Kies-a jer je netko rekao da nekad ne dolazi OTA nego se mora preko njega

Ali ako OTA uredno dolazi onda stvarno nema potrebe za Kiesom

svejedno hvala na pomoći

0 0 hvala 0
18 godina

@spajder, vidim da si zadovoljan sa engleskim firmwareom JB...

Imaš link, pa da isprobam..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ima li tko da je na AOKP-u? Kako mu se mob ponaša? Baterija? Bugovi? Govorim naravno o JB AOKP-u.. Wanam i Touchwiz su mi užasno dosadili, ali sve radi predobro da bi otišao negdje gdje ću biti okružen bugovima?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kaje ko probal ovaj ROM, navodno je odličan?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797334

Android Revolution HD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

probao ali ništa. nula bodova samo logo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice