Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.022.590
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

U usporedbi s poljskim, UK jelly leti brzinom munje

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
13 godina

Još uvijek za ovog mog iz otključanog iz VIP-a nema update na JB :(

ICS još uvijek ovaj XXLH1.

Ovo je stvarno ispada kao Čekanje Godoa :)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

vrijedi spomenuti da je JB stigao danas u afganistan i irak. a mi na t-mobileu čekamo :)

1 0 hvala 0
17 godina

Pa idu po redu :-D

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

trebam pomoć- naime imam s3 par dana,, evo jucer sam dobila obavijest za ažuriranje softvera i to sam napravla. nakon toga mob. mi je bio blokirao,screen nije radio pa sam napravila vracanje na tvornicke postavke. sad ok radi a meni je opet dosla obavijest da aktualiziram softver,,sad se pomalo bojim to opet napraviti jer ne zelim da mi opet zaglavi mob.  inace android verzija mi je 4.1.1,  osnovna verzija I 9300BUDLI2.... ŠTO DA RADIM??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
redrum781 kaže...

ovi iz zumzunga,nemaju oni nikakvog reda,nego poliranje JB rade u hodu(uz pomoč svekolike zajednice korisnika),a vidit čemo šta če google predstavit 29.10 u New Yorku,vrlo lako budu predstavili novi android 4.2+novi nexus i eto onda ponovo kokica i zanimacije.

18 godina
spajder68 kaže...
redrum781 kaže...

ovi iz zumzunga,nemaju oni nikakvog reda,nego poliranje JB rade u hodu(uz pomoč svekolike zajednice korisnika),a vidit čemo šta če google predstavit 29.10 u New Yorku,vrlo lako budu predstavili novi android 4.2+novi nexus i eto onda ponovo kokica i zanimacije.

A prije toga, oko nove godine, 4.1.2 :)

http://www.sammobile.com/2012/10/25/multi-view-for-the-galaxy-s-iii-is-coming-up/

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
neaktivan
patakmeister kaže...

Još uvijek za ovog mog iz otključanog iz VIP-a nema update na JB :(

ICS još uvijek ovaj XXLH1.

Ovo je stvarno ispada kao Čekanje Godoa :)

Nisi jedini. Čekamo country code SEE. To će valjda zadnje, kad se svi izredaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 9:37 (versus2).
16 godina
neaktivan
Da li mi netko može reći čiji se CSC SEE, da li je to od Bugarskog VVT-a ili od Hrvatskog TWO, kupljen je u Vipu

AP: I9300XXBLH1
CP: I9300XXLH1
CSC: I93000XFBLH1

Metnuo sam Vipov ROM I9300BUBLG3_I9300VFGBLG3_VIP, nakon provjere statusa preko koda *#7465625#, odgovor " Problem sa vezom ili neispravan MMI kod ", a kod pokušaja bez umetnute SIM katice " SIM Kartica nije registrirana ", ali mobitel radi radi normalno i ispravno prekoznaje karticu.
SEE ROM sam našao kod VVT-a
I9300XXBLH1_I9300OXFBLH1_VVT, i nakon povratka na njega i testiranja isti problem sa prepoznavanjem sim kartice preko *#7465625# koda.
Da li mi možete reći sa čijim se se originalnim
SEE ROM-om isporučuje S3, htio bih OTA nadogradnju na JB.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 10:45 (Smokey1976).

0 0 hvala 0
15 godina

Dobro Jutro...uz čekanje {#}

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

čini mi se da su švabi i austrijanci na t-mobileu dobili update. znači da bi mi mogli dobiti uskoro, oko veljače.

2 0 hvala 0
15 godina
evil zlayo kaže...

čini mi se da su švabi i austrijanci na t-mobileu dobili update. znači da bi mi mogli dobiti uskoro, oko veljače.

Samo se nadam da će doći do Siječnja {#}

15 godina
neaktivan

ej ljudi, ja imam vipom gallaxy s3, naravno jos nisam dobio update, ali zanima me ukoliko imam rootan mob da li cu moci normalno dobiti update preko ota??

0 0 hvala 0
18 godina
Da
15 godina
neaktivan

Evo vidim dosta vas zanima jb naime imam s3 vip dobio sam update jos jucer danas ga napravio i mogu rec samoo naj fluidnost brzina micanja izbornika pocetnih zaslona ... je vidnoo bolja za 20-30% baterija i to cu vidit nakon dan dva izgled ikonicca i nekih estetskih stvari je poboljsan ugl trenutko nevidim nikakav nedostatak samo poboljsanje

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smokey1976 kaže...
Da li mi netko može reći čiji se CSC SEE, da li je to od Bugarskog VVT-a ili od Hrvatskog TWO, kupljen je u Vipu

AP: I9300XXBLH1
CP: I9300XXLH1
CSC: I93000XFBLH1

Metnuo sam Vipov ROM I9300BUBLG3_I9300VFGBLG3_VIP, nakon provjere statusa preko koda *#7465625#, odgovor " Problem sa vezom ili neispravan MMI kod ", a kod pokušaja bez umetnute SIM katice " SIM Kartica nije registrirana ", ali mobitel radi radi normalno i ispravno prekoznaje karticu.
SEE ROM sam našao kod VVT-a
I9300XXBLH1_I9300OXFBLH1_VVT, i nakon povratka na njega i testiranja isti problem sa prepoznavanjem sim kartice preko *#7465625# koda.
Da li mi možete reći sa čijim se se originalnim
SEE ROM-om isporučuje S3, htio bih OTA nadogradnju na JB.

Nije mi baš sasvim jasno pitanje.. Ali SEE vjerojatno dolazi od southeast europe. Inače taj country code je novija izmišljotina jer se do sada nije rabio. Mobovi s tim ROM-om su u stvari "otključani mobovi". Mislim da SEE nije vezan uz operatera, dakle isti je za sve operatere iz regije nevedene u CSC-u (i VIP i VVT i ostali...). Mislim da ovisimo ovaj puta samo o Sammyu, bez utjecaja operatera. Inače Sammy je promijeno security kodove tako da ovaj gornji ne šljaka. Koliko znam nije provaljen novi..

15 godina
neaktivan
robijan kaže...

JiBo Moa gore ..... preko kiesa a kako sam i jutros rekao imao sam i OTA ....... Pozzz svima !

Vidim nekoliko zbunjenih postova, jučer u 8:10 mi je stigao update na OTA, obzirom da sam bio na poslu probao skinuti OTA i započeo nakon 5 % prekinem jer nemam WiFi , "konj" zaboravi da jelte spojim na komp i Kiesom pa  sam lagano nastavio. I jelda skinuo ga.

Mob mi je iz Vipa ja ga otključao preko Samija za 15 Eurića, prije ga rotao i evo svi podaci o updatu JB s moje strane. Ne vidim zašto pojedini još nisu dobili !!

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan

kod mene nema nekih velikih skokova u brzini,zasad englez,lijepo i fluidno prede,a dalje če mo vidit,šta če vrijeme pokazat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
spajder68 kaže...

kod mene nema nekih velikih skokova u brzini,zasad englez,lijepo i fluidno prede,a dalje če mo vidit,šta če vrijeme pokazat.

Ako bude zezao, a ti njega lijepo ćekičem

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
spajder68 kaže...

Jedno po meni {#} pitanje/problem, ako to uopće je problem?!?!

U drugom SS, kao i na svim HOME screenovima, aplikacija za "aplikacije" je smještena krajnje desno, e sada se ja pitam, može li se ona ikako premaknuti u recimo sredinu {#} ?? 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
spajder68 kaže...

U drugom SS, kao i na svim HOME screenovima, aplikacija za "aplikacije" je smještena krajnje desno, e sada se ja pitam, može li se ona ikako premaknuti u recimo sredinu {#} ?? 

možeš je pomaknut kolega gdje god hočeš,izabereš neki launcher tipa,apex,nova..

15 godina
spajder68 kaže...
ATJLučko kaže...
spajder68 kaže...

možeš je pomaknut kolega gdje god hočeš, AKO izabereš neki launcher tipa,apex,nova..

Da to sam si i mislio, ali NE MOŽEŠ u/iz TouchWizza, to ne, jeli tako {#} {#} ??!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
spajder68 kaže...
ATJLučko kaže...
spajder68 kaže...

možeš je pomaknut kolega gdje god hočeš, AKO izabereš neki launcher tipa,apex,nova..

Da to sam si i mislio, ali NE MOŽEŠ u/iz TouchWizza, to ne, jeli tako {#} {#} ??!!

točno tako!

17 godina
segregator kaže...
spajder68 kaže...

15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
segregator kaže...
spajder68 kaže...

evo gotov.

17 godina

Sa twittera od SamsungExynos: Developers: Expect full availability of integrated source code for #Exynos 4 family of processors on OrigenBoard by the end of 2012!

https://mobile.twitter.com/SamsungExynos/status/261482746101235712

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 19:10 (redrum781).

2 0 hvala 1
17 godina

0 0 hvala 0
18 godina

Jel stigao nekome kao OTA, meni i dalje javlja da nema ništa

14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, kupio sam S III u tele2, pa me zanima kaj mogu ocekivati na koje mreze ce biti zakljucan i jel ga problem otkljucat na sve mreze?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebao bih neku aplikaciju iz app storea, besplatnu, za uređivanje fotografija. Ma nista posebno. Samo da ima koji efekat i tako.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice