Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.010.041
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Tonči kaže...

Šuška se da će i za SGS3 izaći Nexus ROM (službeni čisti Android) u skladu s mogućnosti da SGS3 ujedno zadovolji i Nexus certifikat, što sada može bilo koji proizvođač. SGS4 neće još dugo prema najavama pa navodno planiraju omogućiti da SGS3 bude i Nexus (zadovoljava ostale zahtjeve).

Izvor?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
18 godina
Ako se to desi onda placam cugu.
17 godina
NEW_MAN kaže...
Ako se to desi onda placam cugu.

Is... radim roštilj ak se to desi i šibam pozivnicu ovdje

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan

evo danas se puka ovi španjolec nebrendirani,pa če mo vidit kako dela. firmware link pa ko voli nek izvoli http://www.hotfile.com/dl/176380841/bf82273/I9300XXDLIH_I9300PHEDLI1_PHE.zip.html čisto da se ubije dosada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kupio sam jučer svoj primjerak S3, nov, zapakiran.

Danas sam primjetio da ako otvorim nešto sive ili bijele boje na ekranu, u gornjem desnom čošku vidim kao nekakvu rozu izduženu fleku. Je li imao tko sličnih problema?

Inače mob je iz agrama i tamo imam garanciju. Već sam ih zvao ali kažu da još nisu imali takav slučaj i da neznaju šta bi mogao biti uzrok.

Kakva su vam iskustva sa agram servisom ako ih imate? - čitao sam svašta na netu, uglavnom loše.

Nadam se da će mi zamijeniti ekran pod garanciju.. sramota da uređaj od par tisuća kuna ima fleke po ekranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

To ti je famozni Samsungov Pentil SuperAmoled. Odi reklamiraj, nek ti ga zamjene.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

svaki samsung s3 ima mrlje po sebi koje su vidljive u tamnoj prostoriji na crnoj boji...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

U krivu si prijatelju, imam srece pa nemam toga na S3. Na S2 sam imal, al na ovome ne.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
daniel.hajdinjak666 kaže...

To ti je famozni Samsungov Pentil SuperAmoled. Odi reklamiraj, nek ti ga zamjene.

To nema baš nikakve veze s tipom ekrana.

Shaka111 kaže...

svaki samsung s3 ima mrlje po sebi koje su vidljive u tamnoj prostoriji na crnoj boji...

Netočno.

Troll level: sensei
16 godina
neaktivan

Bolje pogledaj. Vjerojatno ih ima, to je ''feature'' ovog zaslona, samo može bit toliko malo da ne primjetiš, a i inače se baš ne primjeti, ja sam imao na nekim retardiranim mjestima par točki.

Pentile ekran nema veze sa njegovim problemom, vjerojatno neka tvornička greška ili slično. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 20:19 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan

ni kod mene ih nema, nisam imao ni na S2 dok su se i tamo mnogo zalili za te fleke, nemam ga ni sada na S3..... 

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Bolje pogledaj. Vjerojatno ih ima, to je ''feature'' ovog zaslona, samo može bit toliko malo da ne primjetiš, a i inače se baš ne primjeti, ja sam imao na nekim retardiranim mjestima par točki.

Pentile ekran nema veze sa njegovim problemom, vjerojatno neka tvornička greška ili slično. 

Huh? To što je pentile ima veze isključivo s rasporedom i veličinom RGB subpiksela. Nema to baš nikakve veze s mrljama na zaslonu. Dapače, na niti jednom AMOLED-u nisam vidio nikad probleme, a IPS iPhonea redovito ima probleme sa žutim mrljama od ljepila. Srećom, čini se da iPhone 5 nema, barem onaj koji sam vidio. Inače, te mrlje nestanu nakon nekog vremena, kad se navodno ljepilo posve osuši.

Pogledao sam. Ekran mi je uniforman.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Huh? To što je pentile ima veze isključivo s rasporedom i veličinom RGB subpiksela. Nema to baš nikakve veze s mrljama na zaslonu. Dapače, na niti jednom AMOLED-u nisam vidio nikad probleme, a IPS iPhonea redovito ima probleme sa žutim mrljama od ljepila. Srećom, čini se da iPhone 5 nema, barem onaj koji sam vidio. Inače, te mrlje nestanu nakon nekog vremena, kad se navodno ljepilo posve osuši.

Pogledao sam. Ekran mi je uniforman.

Krivo si me skuzio i opet rekao tvrdnju koju sam ja rekao - Pentile ekran nema veze sa njegovim problemom, vjerojatno neka tvornička greška ili slično. 

AMOLED ima probleme sa flekama, pa u podosta slučajeva ima fleke, viđam ih stalno, bilo koji AMOLED. Možda 1 ili 2 nisu imali te probleme (koje sam imao u rukama duže vrijeme).

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Istina, nema to veze s Pentilom, al eto, da ga malo oblatim s obzirom na konkurenciju.{#}

A te mrlje, ja ne znam kak vam smetaju?! Na S2 jedino kod pokretanja dvije Gameloft igre, pa ono cekanje par sekundi na pocetku se to vidlo. A na appovima, kak god bila crna podloga, nikad se nije vidlo,tak da ga nisam reklamiral. Mozda nisu svi isti, ne znam sad?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nije riječ o mrljama na crnoj boji, nego isključivo na bijelo-sivim bojama. i to roza mrlja.

Na prijašnjem S2 sam isto imao problema sa tim, ali su mrlje bile žute i nisu se tako jako kužile, odnosno bile su primjećene samo pri najslabijem osvjetljenju.

Na S3 mogu bubnut osvjetljenje na najjače i dobijem samo jači efekat pink boje.

nema druge nego reklamirat, samo se nadam da se neće izmotavat i ne priznat pod garanciju.

Nebi ni meni smetalo da se ne vidi tak jako kak se vidi, doslovce dok surfam po netu i čitam slova odjednom podloga iz sive boje prelazi u rozu pa opet sivu, iritantno je.

A i kad sam već pljunuo parice bilo bi u redu da ekran kojim se ***** bude bez mrlja :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 21:05 (user3468).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel igdje spomenuto da smetaju? Ne, niti najmanje, ali to što ne smeta, ne znači da nema.

18 godina

Skuzil i ja pomnim promatranjem da imam tu fleku, pol cm.. tamna fleka, na crnoj podlozi, npr. ak gledam youtube. Al prakticki ju ne zamjecujem, jel to valda ovisi o podlozi il kaj? Nekad ju vidim nekad, ne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Desire, Omnia 7 i sada SGS3 - bez mrlja. Sreća? Istina, bijela boja je cijela žućkasta pri slabom osvijetljenju na nekim AMOLED-ima (Omnia 7), ali postoji razlog za to i nije greška.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za Desire prvo moraš bit siguran jel AMOLED ili SLCD model. 

S II, Note, S III, Note II, Nexus, svi su imali, sad jel ja imam toliko dobar vid pa mi upada u oči, ili koristim mobitel u potpunom mraku vrlo često, jer se na svjetlu to ipak ne vidi, tj. vidi se, al teže.

17 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Pa da nije AMOLED, ne bih ga navodio.

16 godina
neaktivan

Dosta ljudi ne zna da postoje 2 tipa. Ja imam jednog i drugog tu kraj sebe, ali koristim SLCD verziju, AMOLED nisam ko zna koliko, a i nisam obraćao toliko pažnju na to jer nisam na njima baš igrao igre. 

17 godina
Tonči kaže...
Mitsuoka kaže...

Pa da nije AMOLED, ne bih ga navodio.

Čovjek vidi ono kaj mi ne vidimo. Znači da je vizionar :D

Šala.

Nekako je supernexus najbliži mojem viđenju roma za sgs3, jel ima ko da ga vrti? forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1817345

15 godina

bilo je o tome cijela tema na xda,to su mrlje(black stain) koje su vidljive jedino u mrklom mraku na crnoj povrsini...jedva se vide ali su prisutni,na nekim ima vise na nekim manje,promjera prosjecno oko 1-3mm

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nemas togglese kad povuces notifibar. Ak te to ne smeta, rom je inace ok. Ima i aplikacija koja dojde u notifibara, MoreQuicklyPanel ili Notification Toggle, pa iskombiniras. Rom ima 150-200 MB, brz je i nikaj ne steka. Cista Vanilla aka Nexus.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rapsrava
Dosel mi je JB. Nakon pet minuta sam zadovoljan jer vidim razliku u brzini i ima novih opcija.
Inace sam na Austrijskoj mrezi Drei.
14 godina
NEW_MAN kaže...
Dosel mi je JB. Nakon pet minuta sam zadovoljan jer vidim razliku u brzini i ima novih opcija.

Čitajući prvi dio poruke me je baš oraspoložio, a drugi dio je imao suprotan učinak {#}

15 godina
neaktivan
ScorpiusCRO kaže...
NEW_MAN kaže...

Čitajući prvi dio poruke me je baš oraspoložio, a drugi dio je imao suprotan učinak {#}

tako je bilo i kod mene...danas opet kod par novih država pušten update,no suprotno nagađanjima da će hrvatska biti među prvima,za sada još ništa. 

više sreče u nadolazećim danima {#}

15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

ma razlika između prve puštene CRO OTA JB i ovih puštenih novih firmwara nema nikakvih,trenutno na nebrendiranom španjolcu i razlike nema nikakve,još mi se pari da baterija slabije drži.

14 godina
neaktivan

i ja sam danas stavio ovaj njanoviji JB al opet isto smece...isto mi se desava da stock video player ne vidi video fajlove sa kartice i music player ne vidi muziku koja ja na kartici ...tako da sam se ekspresno vratio na ICS....

0 0 hvala 0
15 godina

Dok sam ja imao JB video mi je trzao prilikom snimanja u 1080p rezoluciji, a na ICS-u mi se to ne događa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice