Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.009.133
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
spajder68 kaže...
Cro01 kaže...

vidis ovo je super,a daj reci jel gubis garanciju i da li ce ti kies kasnije nudit daljne nadogradnje ?

ovo bi trebalo biti nesto kao orginalni update !?

nebi trebao gubit garanciju,mob nije rootan,brojač stoji di i je na 0,a dali je orginal bumo vidili kad izađe službenjak.

jesi probao spojit mob sa kiesom?kako ti radi taj jb ima li kakvih bugova?

17 godina
odjavljen

Pa, Android k'o Android, nije novi neki sustav.

Troll level: sensei
16 godina
neaktivan

Ocigledno nisi vidio video ili skuzio sto ja govorim, nije Android ka Android. Pogledaj od 0:57 ili tako nešto. Ovo nema nijedan S III niti poznati Android uređaj

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Cro01 kaže...
spajder68 kaže...
Cro01 kaže...

vidis ovo je super,a daj reci jel gubis garanciju i da li ce ti kies kasnije nudit daljne nadogradnje ?

ovo bi trebalo biti nesto kao orginalni update !?

nebi trebao gubit garanciju,mob nije rootan,brojač stoji di i je na 0,a dali je orginal bumo vidili kad izađe službenjak.

jesi probao spojit mob sa kiesom?kako ti radi taj jb ima li kakvih bugova?

bio sam malo skeptik po pitanju JB,al sad više ne,sve radi ko na mlazni pogon,zasad nisam naišao na nikavi bug sve radi za nijansu bolje nego na ICS-u.kies ne koristim samo gole drivere od samsunga.

17 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Ocigledno nisi vidio video ili skuzio sto ja govorim, nije Android ka Android. Pogledaj od 0:57 ili tako nešto. Ovo nema nijedan S III niti poznati Android uređaj

Gledam video i vidim Android OS s TouchWizom, ali očito modificiran.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ovo je japanski TouchWiz.

Al ja govorim o njegovom featureu koji je ludilo, a to je doslovno pravi multitasking. Prozor do prozora. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
Tonči kaže...

Ovo je japanski TouchWiz.

Al ja govorim o njegovom featureu koji je ludilo, a to je doslovno pravi multitasking. Prozor do prozora. 

Kažu interneti da je ova mogućnost došla na Note II s nedavnom nadogradnjom i da će biti dostupna i za SGS3 s nekom od službenih nadogradnji za telefon.

15 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Možda nekog zanima POSTUPAK KAKO INSTALIRATI OTA FILES

Coatia 18.sep.2012 android 4.1.1 19300XXBLH1/19300XXDLI8 282mb

1.skinuti ota nadogradnju sa samobile.com u mom slučaju ova gornja

2.preimenovati zip file u update.zip

3.kopirati zip file na micro sd karticu(nikako ne na internu memoriju mora biti na micro sd karticu kopiran)

4.ugasiti mob

5.uči u stock recovery tako da stisnete  vol+ menu power

6.označiti zip file koristeči tipke za glasnoču potvrrditi sa power i čekati da proces završi tipkon za glasnoču

se vratiti u glavni izbornik i označiti ponovno pokretanje moba i ide ono android se nadograđuje i to je to imate 

update na JB 4.1.1

sve radite,naravno na vlastitu odgovornost.

Dakle ako nemam memorijsku karticu (micro sd) nego stavim na internu memoriju (16gb) onda neće raditi?

Da li to znači da moram kupiti memorijsku karticu za to

Inače već skidam taj ota file i mislim to napraviti, budući da gotovo nema nikakvog rizika a profit je velik :)

Edit: I ima li kakvih bugova u tom OTA romu?

Koma
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 14:39 (Koma_Zd).
16 godina
neaktivan

Bome, ludilo onda, nisam znao, kad smo mi imali Note II u rukama nije bilo tog featurea.

15 godina
neaktivan

moras staviti na micro sd karticu zato sto kada uđes u 3e recovery mozes samo odabrat file sa externe sd kartice (vidjet ces kad ujdes)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koma_Zd kaže...
spajder68 kaže...

3.kopirati zip file na micro sd karticu(nikako ne na internu memoriju mora biti na micro sd karticu kopiran)

4.ugasiti mob

6.označiti zip file koristeči tipke za glasnoču potvrrditi sa power i čekati da proces završi tipkon za glasnoču

se vratiti u glavni izbornik i označiti ponovno pokretanje moba i ide ono android se nadograđuje i to je to imate 

update na JB 4.1.1

Dakle ako nemam memorijsku karticu (micro sd) nego stavim na internu memoriju (16gb) onda neće raditi?

Inače već skidam taj ota file i mislim to napraviti, budući da gotovo nema nikakvog rizika a profit je velik :)

ajde nisu skupe micro sd kartice,kupi jednu onako bez veze,nema bu-gova,ožeži!

14 godina

jel postoji za sgs3 hdmi kabel ako da kolika mu je cijena u zg..??

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ovako zasad izgleda cuclanje baterije na JB-enku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

jel postoji za sgs3 hdmi kabel ako da kolika mu je cijena u zg..??

Moras imati poseban mhl kabel za galaxy s3, neznam tocno koliko je u zg, ali preko ebaya je oko 20 dolara, ali imas i jeftinije solucije kao npr ovo

http://www.ebay.com/itm/MHL-2M-Micro-USB-to-HD-HDTV-HDMI-Cable-Adapter-for-Samsung-Galaxy-i9300-S3-SIII-/140858290387?pt=PDA_Accessories&hash=item20cbcef0d3

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
15 godina
neaktivan
spajder68 kaže...
Koma_Zd kaže...
spajder68 kaže...

4.ugasiti mob

update na JB 4.1.1

ajde nisu skupe micro sd kartice,kupi jednu onako bez veze,nema bu-gova,ožeži!

Jel mogu onda posuditi nečiju karticu samo dok instaliram pa se jb instalira na internu memoriju, ili je rom cijelo vrijeme na sd kartici i kad se instalira

Koma
14 godina
protjeran

Ma ne, kartica ti treba samo za flesanje, posle je to na mobu u sistemu. Samo si posudi i flesaj.

Koji je nebrendirani firm TWO ili TRA?

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 16:32 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To sto si ti dao je SGS2 4G kojeg sam ja imao
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ma ne, kartica ti treba samo za flesanje, posle je to na mobu u sistemu. Samo si posudi i flesaj.

Koji je nebrendirani firm TWO ili TRA?

TRA-nebrendirani.

15 godina
neaktivan

Zanima me slijedece imam stock rom rotan, pa dok nema JB dali vrijedi istrazivat i flashat romove probao bih Wanama ali s tim da uspijem kad stigne JB ota ili kies da mogu stavit. A jos bitnije mi je dali stavljate kernele poput siyaha na stock rom i 

dali se s njim ili nekim drugim kernelom moze popraviti situacija recimo s baterijom.Ne vidim bas ovdje na forumu da se oko ovih stvari raspravlja kao na SII vecinom se vrti trenutno oko JB. Hvala.....

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
robijan kaže...

Zanima me slijedece imam stock rom rotan, pa dok nema JB dali vrijedi istrazivat i flashat romove probao bih Wanama ali s tim da uspijem kad stigne JB ota ili kies da mogu stavit. A jos bitnije mi je dali stavljate kernele poput siyaha na stock rom i 

dali se s njim ili nekim drugim kernelom moze popraviti situacija recimo s baterijom.Ne vidim bas ovdje na forumu da se oko ovih stvari raspravlja kao na SII vecinom se vrti trenutno oko JB. Hvala.....

A Siyah nije bas poznat po nekoj ustedi baterije, al je po preformansama. Stavi ga, UV za 50 mV, spusti na 1.2 GHz. S tom voltazom ti se nece rusiti (barem meni ne), ak zaigras neku jacu igru dignes ga na 1.6 GHz i spilaj. 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1917234

A evi ti link za Phenomenal kernel.

Frajer radi tri verzije kernela samo za ustedu baterije, pa si izaberes kaj hoces;normal, medium, extreme.

Tu se veliki undervoling CPU-a i GPU-a plus jos neke stvari, pa probaj.

daniel
15 godina

Pokušao sam pronaći služćbenu stranicu Samsunga, nešto kao Samsung.com ili Samsung home, Samsung europe, ali nisam našao ništa BAŠ takvo, pa ako netko ima nešto pametnijega za dati za upute, bio bih vrlo zahvalan {#} !!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Sammobile

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

spajder sta ti pise koji csc imas ? 

meni je unknown...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

spajder sta ti pise koji csc imas ? 

meni je unknown...

meni isto nije pisalo odma,al poslije nekoliko sati doša csc,znači provaj kad se raketa oladi,bude doša.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 22:16 (spajder68).
15 godina
neaktivan

ok pricekat cu nadam se da ce doc :) 

jesi probao cf-root napravit?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

ok pricekat cu nadam se da ce doc :) 

jesi probao cf-root napravit?

ne.

17 godina
neaktivan

Ekipa s 4.1, dajte mi recite kako radi Google Now is prve ruke. Jel to valja što ili je još jedan marketinški trik? Vidim na youtubu da to leti al sam dovoljno iskusan da ne povjerujem u jednoroge, vještice i review-w na yt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dassa kaže...

Ekipa s 4.1, dajte mi recite kako radi Google Now is prve ruke. Jel to valja što ili je još jedan marketinški trik? Vidim na youtubu da to leti al sam dovoljno iskusan da ne povjerujem u jednoroge, vještice i review-w na yt.

ma google now radi super!

17 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...

Jel postoji mogućnost da se Viber i/ili WhatsApp pozadinski procesi isključe za stalno odnosno da se upale tek prilikom otvaranja programa?

I kako zgasiti neki proces, a da se on ponovno ne digne? Konkretno, vezano za app Fruit Ninja..

Itko? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice