Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.002.435
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

http://www.gsmarena.com/samsung_i9305_galaxy_s_iii-5001.php

jel ima točan datum kad ovaj mob izlazi?znači imat če 2gb rama umjesto 1gb...ovo sve isto..?

My way
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 15:27 (galinjo24).
16 godina
neaktivan

Imat će 2GB RAM-a, LTE, 64GB interne i bit će dostupan u crnoj boji.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

ma samo da povečaju prodaju opet to je u biti isti mob;-))

My way
16 godina
neaktivan

A ono, i ne baš, ovo cilja na Exclusive ponudu, treba vidjet cijene, ali izgleda da će one bit dosta veće nego sadašnjih uređaja. Navodno bi ovaj uređaj trebao biti dostupan samo u crnoj boji + 64GB, ali pitanje je što je Sammy odlučio u zadnjih mjesec dana.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rapsrava
Puko ekran u 3 pm
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
16 godina
neaktivan

Kako?

15 godina

8ax šta ti radiš od mobitela...jel ga bacaš po betonu...igraš odbojku s njim?

My way
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 16:25 (galinjo24).
16 godina
8ax kaže...
Puko ekran u 3 pm

A lijepo sam ti rekao da je bolje nogomet igrati loptom {#}

šumski put je bio ravan.
16 godina
Ironicno je sta sam igro odbojku dok mi je ispo...
Pao na beton ravno na rub i puklo staklo kod back gumba...
Nasrecu screen lens replacement je 15$...
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
14 godina
protjeran

Necu te obeshrabriti, al ti predlazem da pogledas video na YT-u kako frajer mjenja ekran.

Naime, digitalize, je zaljepljen za ekran, a promjenit ga da ne polomis ekran je ravno lutriji. K tome trebas cjeli mob grijati fenom, jer su sve zivo poljepili.

Sretno!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Naravno odvojit cu PCBove i bateriju kad cu to radit.
15 godina
neaktivan

Bilo bih dobro da snimiš operaciju mjenjanja... sve u svemu sretno, bit će to OK.....

13 godina
neaktivan

dakle, pošto se moji problemi s play storeom nastavljaju, odlučio sam još jednom fleshnut rom tak da sam miran...dakle, ako sam dobro shvatio, radim wipe svega čega mogu u recoveryu?? i factory reset i dalvik i još ono nešto (ne mogu se sjetiti kaj točno)...a prije toga naravno napravim backup user appsa i system data ili samo ovog prvog??

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 2:26 (mister11).
14 godina
protjeran

Prvo probaj flesnut rom bez ikakvog wipa. (naravno ako je isti rom). Ak je opet isto, onda lupi sva tri wipe-a. Factory reset/cache/dalvic cache. Kas restoras sa TB-om, restoraj samo appove, "data" nemoj, jer neki romovi onda stekaju.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ali onda mi sve postavke makne... Mislim da budem to radil nekad dok budem imal malo vise vremena. 

17 godina
odjavljen
8ax kaže...
Ironicno je sta sam igro odbojku dok mi je ispo...
Pao na beton ravno na rub i puklo staklo kod back gumba...
Nasrecu screen lens replacement je 15$...

Igraš odbojku s mobitelom? DAFUQ?!

16 godina
Mislim, bio mi je u dzepu dok sam igrao odbojku.
17 godina
neaktivan
"DAFUQ?!" još uvijek stoji, izvadi se i stavi se sa stane mobitel onda. Osim ako je Nokia 3310, onda ga možeš koristiti kao loptu.
~
18 godina

Ovo ti je skola{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Proz0r kaže...
"DAFUQ?!" još uvijek stoji, izvadi se i stavi se sa stane mobitel onda. Osim ako je Nokia 3310, onda ga možeš koristiti kao loptu.

Ili Ericsson R320S

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan

Ovaj je preživio sve i svašta. I dan danas radi, jedino nema antenu, uspješno je mjenja komad žice... 

14 godina
neaktivan

Moze li mi neko objasni tacno kako radi NFC...ok znam da se moraju stave jedan pore drugog ..al jel mora i wi fi bude on da bi to radilo .....i sta je android beam a sta s beam...ne kontam u cemu je caka tu ....i jel to radi samo sa istim telefonom ili moze i sa bilo kojim drugim telefonom ....................mozda je glupo pitanje. al meni nije ...posto sam pokusao da prebacim sa s3 na one x i nece .....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://zstamenov.wordpress.com/2012/05/31/s-beam/

Evo, tu imaš u prvom paragrafu jedinu razliku Android Beam vs. S Beam. 

Može sa bilo kojim telefonom, ali da podržava S Beam (zasad S III, Note II, Galaxy Camera), a za Android Beam (tj. obično NFC slanje) je potrebno imati bilo kakav uređaj sa NFC-om.

Ne mora biti uključen WiFi za slanje NFC-om, ali za slanje S Beamom mora biti uključen, tu je i razlika što S Beam šalje 40Mbit/s.

13 godina
neaktivan

pozdrav svima ...da li je netko uspio riješiti problem sa vezom/zvukom .... skoro svaki put kad uspostavima poziv u 6.sec poziv se prekine na 1-2sec i onda se normalno nastavi... dosta iritirajući bug...

stavio sam najnoviji update i ništa...opet ista stvar...

btw imam t-mobile mrežu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
prim0 kaže...

pozdrav svima ...da li je netko uspio riješiti problem sa vezom/zvukom .... skoro svaki put kad uspostavima poziv u 6.sec poziv se prekine na 1-2sec i onda se normalno nastavi... dosta iritirajući bug...

stavio sam najnoviji update i ništa...opet ista stvar...

btw imam t-mobile mrežu

ja nemam takvih problema..jest da nisam na t mobile al nikad nisam imao tako nesto...a na stock romu sam ..jedino sto je root odradjen .... .....

15 godina
neaktivan
Pozdrav... U detaljnoj sam potragi za S3 nadam se da cu ovih dana i uspjeti uzeti. Zanima me jedno, gledam po oglasnicima pun kufer (skoro pa svi) su tvornicki otkljucani i imaju garanciju 24mj. Jeli ta garancija valjana tj jeli ovjerena s strane europatradea ili su to na divlje dobiveni negdje, uglavnom vecina su isti i istu pricu pricaju. Znam da s s2 nije bila takva prica vec da je vecina njih imala garanciju od operatera.
WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1

0 0 hvala 0
17 godina
tommek10 kaže...
Pozdrav... U detaljnoj sam potragi za S3 nadam se da cu ovih dana i uspjeti uzeti. Zanima me jedno, gledam po oglasnicima pun kufer (skoro pa svi) su tvornicki otkljucani i imaju garanciju 24mj. Jeli ta garancija valjana tj jeli ovjerena s strane europatradea ili su to na divlje dobiveni negdje, uglavnom vecina su isti i istu pricu pricaju. Znam da s s2 nije bila takva prica vec da je vecina njih imala garanciju od operatera.

Ako te brine to što su otključani, danas jako solidan broj telefona koji se kupi kod naših operatera dolazi otključano. Tako da je to poprilično moguće.

Ali svejedno, puno jednostavnije ti je da pošalješ upit prodavaču i pitaš ga ima li račun i jamstvo operater!

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
15 godina
neaktivan
Mali broj ih je od operatera. Gotovo svi su kupljeni negdje pitaj boga gdje imaju garanciju 24mjeseca vjerojatno od europatrade jeli ona vazeca ili ne neznam. Moram se naci s nekim tko prodaje da vidim kakve su to garancije i jesu ovjerne. Jeli tko od vas uzeo slicno da je tvornicki otkljucan na sve mreze nij od operatera i ima garanciju 24mj?
WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

2 0 hvala 2
18 godina

Tolika je navala da im je pao server

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice