Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.998.906
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Skinuo sam neki ali jos uvijek pise looking for puling

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Luc989 kaže...
Bobosmrade kaže...

Evo i mene na Andoridu, pa me zanima odgovor na jedno njubarsko pitanje, a to je kako da stavim vise tel. brojeva na jednom kontaktu. Kad hocu upisati dodatni tel. broj on mi izbirše postojeci. Hvala!

Odeš na neki kontakt-UREDI- pa zeleni plus(+) znak kojim dodaješ novo polje za upisivanje

Hm, kad odem u uredi, imam samo ovo gore slijeva  na desno uredi kontakt,Prekid,Spremi...ispod toga SIM....ispod sima Naziv gdje pisem ime...ispod naziva Telefon (gdje upisujem broj telefona, nemam nigdje plusa za dodavanje novih brojeva.

17 godina
Bobosmrade kaže...
Luc989 kaže...
Bobosmrade kaže...

Evo i mene na Andoridu, pa me zanima odgovor na jedno njubarsko pitanje, a to je kako da stavim vise tel. brojeva na jednom kontaktu. Kad hocu upisati dodatni tel. broj on mi izbirše postojeci. Hvala!

Odeš na neki kontakt-UREDI- pa zeleni plus(+) znak kojim dodaješ novo polje za upisivanje

Hm, kad odem u uredi, imam samo ovo gore slijeva  na desno uredi kontakt,Prekid,Spremi...ispod toga SIM....ispod sima Naziv gdje pisem ime...ispod naziva Telefon (gdje upisujem broj telefona, nemam nigdje plusa za dodavanje novih brojeva.

Neznam u čemu je problem, sve se uredno vidi (pazi sliku)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan

evo za ove kameraše nešto zanimljivo http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_camera-4961.php

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Bobosmrade kaže...
Luc989 kaže...
Bobosmrade kaže...

Vidis, ja to uopce nemam , imam samo ovo sto sam ti napisao, samo  jedan redak za upisivanje imena i jedan redak  za upisivanje broja telefona i ostalo je prazan zaslon!?!

Skuzio sam to je zato sto mi je prebaceno da snima na sim karticu, umjesto na telefon.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 16:13 (Bobosmrade).
16 godina
neaktivan

Dobra baza, ali još ima bugova, recimo najdraže mi je kad se pojavi pop up Camera has stopped {#}

Trenutno se softver još treba razviti, ali hardverski je ludilo. Isto tako, fokusiranje mi nije najjasnije, nekad lijepo fokusira neki predmet u daljini, neovisno o predmetu/osobi u blizini, a nekad ne uspije.

Slowmotion funkcija je isto ludilo. Da se zezat sa njom {#}

Ipak, nije mi jasno na koga ovaj uređaj cilja, moglo se to sve bez Androida i takvog hardvera.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 16:13 (Mitsuoka).
17 godina
Bobosmrade kaže...
redrum781 kaže...
Bobosmrade kaže...
Luc989 kaže...
Bobosmrade kaže...

Vidis, ja to uopce nemam , imam samo ovo sto sam ti napisao, samo  jedan redak za upisivanje imena i jedan redak  za upisivanje broja telefona i ostalo je prazan zaslon!?!

Skuzio sam to je zato sto mi je prebaceno da snima na sim karticu, umjesto na telefon.

Pa onda ni nemreš imat dodatni broj za kontakt ako spremaš na sim.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
Kakvo je tržište u HR za prodat 3 nova SGS3 (u kutiji, s garancijom)? Koliko bi mogao dobiti za svakog? Hvala ;)
14 godina
protjeran

Ja mislim da je najjednostavnije da otvoris Njuskalo i pogledas.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kad bi ih imao 3 i dobio za recimo 2.5k, onda bi stavio 3700 cifru i cekao da se proda
kad bi ih dobio za 2300-2500 onda bi stavio 3500 i odma prodao
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

Pozdrav kupio sam galaxy s 3 prije 7 dana i od jucer mi se pojavio jedan problem sa ekranom. problem je taj da mi ekran blica tj mislim da sam dobio screen flicker. jucer mi je bilo dosta jako skoro nisam ni vidio nista na ekranu, poslije hard reseta se malo situacija poboljšala ali i dalje zna blicat ili treperiti ekran. da ga reklamiram ili ima neki jednostavan nacin da se to rijesi

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 22:29 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Skini sa sammobile-a sluzbeni firmware i flesni ga prek Odina, a ak ne znas, il ti se ne da, nosi na servis.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

neznam to napraviti tek sam prešao sam iphonea na galaxy :)

sutra ga nosim na servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evo meni se odjednom popravio desni kanal na 3.5mm jacku.
Sad jos samo fali VGA@120fps mod (hebemti lijene devove)
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
Evo meni se odjednom popravio desni kanal na 3.5mm jacku.
Sad jos samo fali VGA@120fps mod (hebemti lijene devove)

That's the spirit!

14 godina
protjeran
Xboxn00b kaže...

neznam to napraviti tek sam prešao sam iphonea na galaxy :)

sutra ga nosim na servis

Pogledaj si na YT-u "how flash firmware with Odin" i flesnut ces si cjeli firmware za 5 minuta, da ne cekas ove s tim servisom, jer su azurni u 3 pm.

Ispod tuta ce ti biti link za Odin. Instaliraj prije Kies na komp da dobijes drajvere i voila.

A firmware skini tam di sam ti rekel. Samo se besplatno regaj i to ti je to.

daniel
14 godina

dali gubim garanciju ako to sam napravim?

dali mogu nesto zeznut da ga vise nikad ne upalim?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 11:20 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kak ste zadovoljni sa wifi signalom na S3?

Ležim na krevetu, surfam prek wlan-a, udaljen od routera cca 3m, a signal je prosječan, 2-4 crtice?

Ima ko slični-isti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Neće da mi otvori poruke.

Kaže mi :

unfortunately, messaging has stopped.

riješio sam :)

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 13:43 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Na 3 metra ispod Routera kroz armirano betonsku ploču debljine 30 cm imam 3 crte signala, na 100 metara otvorenog prostora imam 2-3 crte ovisno o položaju routera i telefona. Na 3 metra pun signal u nivou.

14 godina
protjeran
Xboxn00b kaže...

dali gubim garanciju ako to sam napravim?

dali mogu nesto zeznut da ga vise nikad ne upalim?

Ak flesas sluzbeni sa sammobila ne gubis garanciju. Prati tut i ne mozes nikaj zeznuti. Ja ne znam jos nikog da je nest zeznul sa flesanjem sluzbenog firma.

daniel
18 godina
Ima ko link za unlock telefona na druge mreze?
17 godina

Danas sam napravio mini usporedbu Samsung Galaxy S3 i mog digitalnog foto aparata Panasonic DMC-FZ8.

Vrijeme je bilo mračno i oblačno stoga fotke nisu baš najbolje. Ali jasno se vide uspoređene fotke.

Napomena: Fotke nisu obrađene na kompu. Sve je fotkano na "AUTO" postavkama. Fotić ima 7 Mpix kameru.

I da niz je tako postavljen da prvo ide fotka od MOBITELA a onda od FOTIĆA. I tako redom.

LINK

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 18:40 (Bladepu).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Voodoo sa playa

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
NEW_MAN kaže...

Voodoo sa playa

Maknuli su ga s play-a.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
16 godina

Bolje otključati službeno jer Voodoo radi samo sa starijim verzijama firmwarea ;)

Službeni unlock košta malo više od 100kn i na miru si.

šumski put je bio ravan.
14 godina

danas sam zvao servis i kazu da gubim garanciju ako ga sam flasham :( ipak cu ga morati nosit na servis.

Dali itko zna koliko se treba cekati da samo flashaju mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li je netko nedavno kupio S III iz VIP-a? Da li je otključan na sve mreže? Trebao bih si nabaviti mob iz Vip-a, a ja sam na t-mobileu.

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam, nije otkljucan.

Ja ti preporucujem da pricekas S3+, koji ce zamijeniti S3 i imat ce 2GB rama i LTE.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
14 godina
neaktivan

Ma nije za mene telefon nego za ženu, tako da ti dodaci abs,esp,ajnšpric turbo mi ne znače ništa. Jel ima kakav program na marketu za otključavanje kao što ima za SII? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice