Skinuo sam neki ali jos uvijek pise looking for puling
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i mene na Andoridu, pa me zanima odgovor na jedno njubarsko pitanje, a to je kako da stavim vise tel. brojeva na jednom kontaktu. Kad hocu upisati dodatni tel. broj on mi izbirše postojeci. Hvala!
Odeš na neki kontakt-UREDI- pa zeleni plus(+) znak kojim dodaješ novo polje za upisivanje
Hm, kad odem u uredi, imam samo ovo gore slijeva na desno uredi kontakt,Prekid,Spremi...ispod toga SIM....ispod sima Naziv gdje pisem ime...ispod naziva Telefon (gdje upisujem broj telefona, nemam nigdje plusa za dodavanje novih brojeva.
Evo i mene na Andoridu, pa me zanima odgovor na jedno njubarsko pitanje, a to je kako da stavim vise tel. brojeva na jednom kontaktu. Kad hocu upisati dodatni tel. broj on mi izbirše postojeci. Hvala!
Odeš na neki kontakt-UREDI- pa zeleni plus(+) znak kojim dodaješ novo polje za upisivanje
Hm, kad odem u uredi, imam samo ovo gore slijeva na desno uredi kontakt,Prekid,Spremi...ispod toga SIM....ispod sima Naziv gdje pisem ime...ispod naziva Telefon (gdje upisujem broj telefona, nemam nigdje plusa za dodavanje novih brojeva.
Neznam u čemu je problem, sve se uredno vidi (pazi sliku)
evo za ove kameraše nešto zanimljivo http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_camera-4961.php
Vidis, ja to uopce nemam , imam samo ovo sto sam ti napisao, samo jedan redak za upisivanje imena i jedan redak za upisivanje broja telefona i ostalo je prazan zaslon!?!
Skuzio sam to je zato sto mi je prebaceno da snima na sim karticu, umjesto na telefon.
Dobra baza, ali još ima bugova, recimo najdraže mi je kad se pojavi pop up Camera has stopped 
Trenutno se softver još treba razviti, ali hardverski je ludilo. Isto tako, fokusiranje mi nije najjasnije, nekad lijepo fokusira neki predmet u daljini, neovisno o predmetu/osobi u blizini, a nekad ne uspije.
Slowmotion funkcija je isto ludilo. Da se zezat sa njom 
Ipak, nije mi jasno na koga ovaj uređaj cilja, moglo se to sve bez Androida i takvog hardvera.
Vidis, ja to uopce nemam , imam samo ovo sto sam ti napisao, samo jedan redak za upisivanje imena i jedan redak za upisivanje broja telefona i ostalo je prazan zaslon!?!
Skuzio sam to je zato sto mi je prebaceno da snima na sim karticu, umjesto na telefon.
Pa onda ni nemreš imat dodatni broj za kontakt ako spremaš na sim.
Ja mislim da je najjednostavnije da otvoris Njuskalo i pogledas.
kad bi ih dobio za 2300-2500 onda bi stavio 3500 i odma prodao
Pozdrav kupio sam galaxy s 3 prije 7 dana i od jucer mi se pojavio jedan problem sa ekranom. problem je taj da mi ekran blica tj mislim da sam dobio screen flicker. jucer mi je bilo dosta jako skoro nisam ni vidio nista na ekranu, poslije hard reseta se malo situacija poboljšala ali i dalje zna blicat ili treperiti ekran. da ga reklamiram ili ima neki jednostavan nacin da se to rijesi
Skini sa sammobile-a sluzbeni firmware i flesni ga prek Odina, a ak ne znas, il ti se ne da, nosi na servis.
neznam to napraviti tek sam prešao sam iphonea na galaxy :)
sutra ga nosim na servis
Sad jos samo fali VGA@120fps mod (hebemti lijene devove)
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
Sad jos samo fali VGA@120fps mod (hebemti lijene devove)
That's the spirit!
neznam to napraviti tek sam prešao sam iphonea na galaxy :)
sutra ga nosim na servis
Pogledaj si na YT-u "how flash firmware with Odin" i flesnut ces si cjeli firmware za 5 minuta, da ne cekas ove s tim servisom, jer su azurni u 3 pm.
Ispod tuta ce ti biti link za Odin. Instaliraj prije Kies na komp da dobijes drajvere i voila.
A firmware skini tam di sam ti rekel. Samo se besplatno regaj i to ti je to.
dali gubim garanciju ako to sam napravim?
dali mogu nesto zeznut da ga vise nikad ne upalim?
Kak ste zadovoljni sa wifi signalom na S3?
Ležim na krevetu, surfam prek wlan-a, udaljen od routera cca 3m, a signal je prosječan, 2-4 crtice?
Ima ko slični-isti problem?
Neće da mi otvori poruke.
Kaže mi :
unfortunately, messaging has stopped.
riješio sam :)
Na 3 metra ispod Routera kroz armirano betonsku ploču debljine 30 cm imam 3 crte signala, na 100 metara otvorenog prostora imam 2-3 crte ovisno o položaju routera i telefona. Na 3 metra pun signal u nivou.
dali gubim garanciju ako to sam napravim?
dali mogu nesto zeznut da ga vise nikad ne upalim?
Ak flesas sluzbeni sa sammobila ne gubis garanciju. Prati tut i ne mozes nikaj zeznuti. Ja ne znam jos nikog da je nest zeznul sa flesanjem sluzbenog firma.
daniel
Danas sam napravio mini usporedbu Samsung Galaxy S3 i mog digitalnog foto aparata Panasonic DMC-FZ8.
Vrijeme je bilo mračno i oblačno stoga fotke nisu baš najbolje. Ali jasno se vide uspoređene fotke.
Napomena: Fotke nisu obrađene na kompu. Sve je fotkano na "AUTO" postavkama. Fotić ima 7 Mpix kameru.
I da niz je tako postavljen da prvo ide fotka od MOBITELA a onda od FOTIĆA. I tako redom.
Voodoo sa playa
Voodoo sa playa
Maknuli su ga s play-a.
Bolje otključati službeno jer Voodoo radi samo sa starijim verzijama firmwarea ;)
Službeni unlock košta malo više od 100kn i na miru si.
danas sam zvao servis i kazu da gubim garanciju ako ga sam flasham :( ipak cu ga morati nosit na servis.
Dali itko zna koliko se treba cekati da samo flashaju mob
Da li je netko nedavno kupio S III iz VIP-a? Da li je otključan na sve mreže? Trebao bih si nabaviti mob iz Vip-a, a ja sam na t-mobileu.
Ja ti preporucujem da pricekas S3+, koji ce zamijeniti S3 i imat ce 2GB rama i LTE.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
Ma nije za mene telefon nego za ženu, tako da ti dodaci abs,esp,ajnšpric turbo mi ne znače ništa. Jel ima kakav program na marketu za otključavanje kao što ima za SII?