Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.938.239
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ovi JB su svi u qurcu. Ne otvara slike na googlu (treba van iz browsera pa opet), na forumu ne otvara video, nejde nikakav kernel gore i jos neke manje sitnice. AOKP ajm bek!

Moguće da zato i izdaju novi svakih par dana...probao si ove stock sa sammobile?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
protjeran

Ne, al sam slijedece;

super nexus (vanilla)-nema u ststus baru nista, i izbaceno je 50 % tweakova iz menija-treba doraditi

romow-ikone u status baro su mu duplo vece, greske koje sam navel u proslom postu

omegq-greske koje sam navel u proslom postu

blackstar-ima hiljadu sitnih bugova

iskreno mi se ne da skidati sa samija, jer je isti ko i vecina ovih, samo bez roota

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sa Wanamovim nemam niti jedan poblem. Jedina mana mi je što mi baterija traje nešto kraće nego na ICS-u.

Probao si 4 različita roma, a Wanama nisi?! {#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
protjeran

Probal sam ih jos par, al dosta prije, pa necu govoriti. Wanam nisam, al mi se ne da vise. Cekal budem dok ne izajde KANG i to je to.

Naviknul sam se na neke precice u "rom control-u" i ajd, proslo bi bez toga da svaki rom nest ne sere.

Ak imate sami JB romove, skinite sa Omega stranice temu "motomoto". Promjeni kompletni UI i to u plavu boju. Izgleda odlicno i nije kic.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Wanamov JB rom je izašao iz Release Candidate faze i očito postao "stable" verzija. 

Poslužite se ako volite svoje uređajčiće {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
bobo23 kaže...
Sumamed kaže...

hmm kad ste vec kod toga...GSM,WCDMA,LTE... ne znam jel itko primjetio,pratim thread,ne pise nista, ali uz pompozno najavljeni note 2 na IFA-i dolazi i presuceni international galaxy s3 LTE...i to onaj korejski na steroidima...dakle exynos quad+2gb ram+ lte/umts.. navodno kako pisu vodafone i telekom ce prestat prodavat ovaj nas regularnii nudit samo taj...pa me zanima...kaj mislite bi moglo doc i kod nas,znam da se vrtile neke reklame za 4g od t.coma... mislim hebes lte,al +gig rama ne bi bilo na odmet :P

daj malo potkrijepi tu informaciju...ja nigdje nisam naletio na clanak o tome...ja bi svoj odma prodao i nabacil taj "nabildan" kortejski :)

da nema jos detalja o dostupnosti...jeli to samo vodafone only verzija ili sto.. cisto sumnjam. ugl nova boja-crni,iako kazu less glossy,meni bas obrnuto,a i nije mi nesto...izbacite  tog al plavog il barem onaj titanium gray,a i kakti je deblji od naseg( 9 vs 8.6mm) to zbog lte chipa a en vece batt...hmm to bu zderalo negdje ko blesavo

dakle galaxy s3 lte ilitiga gt-i9305 :

data sheet:http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=3789&c=samsung_gt-i9305_galaxy_s_iii_lte_eu

info s švapskog sajtunga :P :http://allaboutsamsung.de/2012/09/das-samsung-galaxy-s3-lte-im-kurzen-hands-on/ ii "odusevljeni" komentari vlasnika "obicnog" s3

jubito s ifa-e :

xda forums thread:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863282 i prepucavanje jel isplativije uzet 9305 il n7100 :P

sve u svemu.malo sam razocaran moram priznat...ni 5 mjeseci od s3 launcha maltene nam pljunuli u facu...mislim da je sammy skuzio kako su se shebali s metanjem samo 1gb rama u int. verziju... novi tw mi je oke,ali ispada i ram hog...multitasking nije na nivou i vise se moglo na s2. da ne spominjem tw redraws od kojih 2gb verzije ne pate... sve u svemu korejcima su dostupne obje verzije pa su napravili i performance usporedbu : 

i tu se najbolje vidi da na fali rama,kad nemre ni hebenu galeriju ostavit otvorenu ak ti je browser upaljen -.-

14 godina
protjeran

Cigani jedni, mamu im ga zguza. Sad bum poslal mob u vip (a oni kam god treba), nek zaljepe jos jedan keks unutra, gamad jedna!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo malo čisto da proizvodnja ne pati..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna netko gdje se može nabaviti microSD kartica od 64GB?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
u Hrvatskoj nigdje, ja sam svoju kupio u njemackoj na akciji za 38 eura :)

Ovako najbolje ti je ebay, tamo je cijena oko 60 dolara
Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali cu moci otkljucati Galaxy s3 iz UK radi na Orange mrezi da ga otkljucam na t-mobile?

Vidio sam onaj voodoo unlock pa me zanima dali to 100% radi na svim FW?

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

3 godine i ne znaš za EDIT.. /

umjesto da špotaš mogao si odgovorit.....

15 godina
neaktivan

Malo OT al N7000 (orig note) nakon update-a nas je prešao...barem softwerski...

http://blog.gsmarena.com/the-original-samsung-galaxy-note-n7000-gets-new-goodies-thanks-to-a-software-update/

0 0 hvala 0
16 godina

Sad sam instalirao AOSP MIUI 4.1.1, prelijep ROM.

Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
14 godina
neaktivan

kad dođe taj službeni JB kod nas,bude on besplatan?

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LGA775 kaže...

kad dođe taj službeni JB kod nas,bude on besplatan?

Ja ti ga sredim za 50€ {#}

Naravno da je besplatan -.-'

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 17:24 (Kordy).
17 godina

Jel kome radi music hub na zadnjem leakanom jb?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moze preporuka nekog custom roma, imam wanabi, ali nisam bas zadovoljan jer mi se kod njega zna dogoditi da se jedamput na dan ugasi sam od sebe i ponovo pali. Niti kod jednog drugog roma mi se to nije dogodilo
Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju UKOLKO TKO TREBA POPRAVITI RATIO NA TRACKERU NUDIM UPLOAD 60gb za 20kn. Javite se na pp za daljne upute
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Turkbay, AOKG(faryab), Omega, Criscelo. Nikakvih problema nisam imal.

A ak pitas za JB, onda se strpi jos malo. Mozda ima koj da je 100% ok, al to ce ti neko drugi rec.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Postoji li kakva vremenska aplikacija/widget poput na HTC-u Sensation (ili neki drugi model)? Znači, govorim o aplikaciji/widgetu koji ide preko cijelog ekrana pa da npr. ide animacija ako je sunčano/kišovito/pada snijeg i sl. Osobno volim tako velike pregledne (i meni fora) stvari jer me ovaj stock widget veličine 4x2 i prevelikom jednostavnošću nadasve razočarao..

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Imas HD widget pa stavi 4*4

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Noob vodič za one kojima treba , kako staviti JB na svoj Samsung Galaxy S3 

http://mob.hr/forum/index.php/topic,376.0.html

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sve je to lijepo i krasno,al isto ču pričekat finalnog JB-enka,pošto ovi 4.0.4 gusli bez greške.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

na samsung apps imate asphalt 7,modern combat 3 i shadowgun BESPLATNO za skinuti...samo za S3 {#}

1 0 hvala 1
16 godina
bobo23 kaže...

na samsung apps imate asphalt 7,modern combat 3 i shadowgun BESPLATNO za skinuti...samo za S3 {#}

Super što sam ja kupio Asphalt 7 prije kojih tri tjedna :/

šumski put je bio ravan.
18 godina

takodjer al nije bio skup {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pitanje.. treba li na android ici antivirus program?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antagonist kaže...

pitanje.. treba li na android ici antivirus program?

nebi bilo na odmet da ga imaš, ima nekih antivirusnih programa kaj moreš preko interneta locirat mob,i moreš ga zaključati ako ti ga neko ukrade

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
13 godina
neaktivan
bobo23 kaže...

Mene interesuje kako da dođem do toga da ih besplatno skinem jer ni preko Play Store-a nisu besplaten a na Samsung Apps mi ne prikazuje uopšte da ih mogu skinuti? Pročitao sam to na netu ali ne mogu naći, a i ja sam Asphalt 7 kupio... Ali dobra stvar je nakon update-a igre je da se ne mora imat internet za pokretanje igrice. :)

14 godina
protjeran

Jel imas kakav rom? Meni na AOKG nece uopce instalirati tu aplikaciju. Ne znam zasto, mozda jer nije official rom?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice