Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.938.357
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

A kaj onda WCDMA sljaka kod nas?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Naravno, to je nas 3G
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 3:18 (srdjan3).

8 0 hvala 0
18 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

A kaj onda WCDMA sljaka kod nas?

Dela, al kolko vidim nemam na svim mjestima full signal, dok na GSM imam..

Al mislim da GSM  mi neće povuć H+, neg samo H..

Moram još se poigrat s tim...

14 godina
protjeran

Pa GSM ti ni nece povuci vise od od EDGE.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav kolege forumasi!

Ja sam ponosni vlasnik Galaxy s3,i zanima me par stvari

Da li je izasao JB ?

Ako je izasao kako ga staviti?

18 godina

jesu ali procurene verzije koje mozes skinut sa xda foruma ili sammobile.com stranice i naravno odinom ih flashat ...off Relese se ocekuje kroz nekih 2tj max . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Pa GSM ti ni nece povuci vise od od EDGE.

Malo me smeta to, znači svaki put ak oću surfat kak spada, moram ulazit u opcije, i prebacivat na wcdma, da bi imal "brz" net (H tj H+).

Al dobro, to je sad više do operatera...

15 godina
neaktivan
4mal kaže...

jesu ali procurene verzije koje mozes skinut sa xda foruma ili sammobile.com stranice i naravno odinom ih flashat ...off Relese se ocekuje kroz nekih 2tj max . 

Aha,znaci nista sluzbeno nije izaslo?

14 godina
protjeran

Ak imas konstantno 3g onda ostavi tak u postavkama. A imas i widget 2g/3g na Playu (neki romovi i u status baru) pa si skini da ne trebas odlaziti u postavke.

Koj kernel imate, ak imate? Ja stavim Siyah i ekran je crni, pa ajd opet flesaj rom. Hocu ga spustit na 1.2 GHz?!

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 16:30 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav

Sutra mi stiže galaxy S III pa me zanima kako da skinem besplatno igre, dali je dovoljno samo da skinem black android market ili trebam još nešto napraviti, ostalo mi nije potebno samo da mogu igrat igre besplatno.

Dali je za S III besplatan facebook ili moram kupovati MB kao na iphone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

A imas i widget 2g/3g na Playu (neki romovi i u status baru) pa si skini da ne trebas odlaziti u postavke.

Preporuka neka?

14 godina
protjeran

Uh, ne bi ti znal raci. Svaki treba sljakati, pogledaj komentare.

Zna itko zasto mi nece otvarat YT klipove na forumu? Kroz YT app ide normalno, a ovak pritisnem i nista?!

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 21:28 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Pozdrav

Sutra mi stiže galaxy S III pa me zanima kako da skinem besplatno igre, dali je dovoljno samo da skinem black android market ili trebam još nešto napraviti, ostalo mi nije potebno samo da mogu igrat igre besplatno.

Dali je za S III besplatan facebook ili moram kupovati MB kao na iphone?

Gledaj, na androidu ti je preko google playa vjerojatno preko 70 posto igrica vec ionako besplatno. Ovo za blackmarket nebih znao, ali kada sam ga davno koristilo da to je samo trebalo uciniti, znaci nadem app i odaberes da ti ga skine odnosno instalira.

A besplatan facebook nema veze s mobitelom nego s mrezom, npr vip,tomato, tmobile, bonbon ima takozvani 0.facebook, kojeg upises u pocetni browser i onda koristis taj 0.facebook, ali preko njega nemas mnogo mogucnosti,samo tekst mozes citati.

Ali danas ako imas smartphone, moras jednostavno imati nekakakav podatkovni paket. Neznam koja si mreza, ali vecina mreza ima za nekih 10-20 kn mb pakete, te uzmi si jedan takav paket, i bit ce ti dosta za face, mail i da ti se widgeti osvjeze svakih npr 1 vremena.

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
14 godina

Uzet cu sutra Tele 2 karticu na bonove vidim da ima za 10kn 100mb

Hvala na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Uzet cu sutra Tele 2 karticu na bonove vidim da ima za 10kn 100mb

Hvala na odgovoru

ako vec uzimas u tele 2 karticu, preporuka ti je smart tarifa - 30 kn- 300 min prema svim mrezama (uspostava poziva nekih 29 lipa) te 1gb interneta ili si mozes uzeti Smiley - tu ti prvi put uzmu 20 kn, te kada naplatis bon 50 kn dobijes gratis 1gb interneta i 1000sms  prema svim mrezama odnosno ako nadoplatis sa 100 kn dobijes gratis 1gb neta i neogranicene sms prema svim mrezama

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
13 godina
neaktivan

hmm kad ste vec kod toga...GSM,WCDMA,LTE... ne znam jel itko primjetio,pratim thread,ne pise nista, ali uz pompozno najavljeni note 2 na IFA-i dolazi i presuceni international galaxy s3 LTE...i to onaj korejski na steroidima...dakle exynos quad+2gb ram+ lte/umts.. navodno kako pisu vodafone i telekom ce prestat prodavat ovaj nas regularnii nudit samo taj...pa me zanima...kaj mislite bi moglo doc i kod nas,znam da se vrtile neke reklame za 4g od t.coma... mislim hebes lte,al +gig rama ne bi bilo na odmet :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako na S3 doći do podataka sa svoje micro sd kartice?Kao da mi ne prepoznaje moju,nego samo ovu samsungovu od 32 gb

17 godina
neaktivan

Kako na S3 doći do podataka sa micro sd kartice?kao da mi ju ne prepoznaje,samo ovu internu od 32 gb

16 godina

3 godine i ne znaš za EDIT.. /fp

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan

Pozdrav! Možete mi preporučiti neki custom rom za SIII koji je najsličniji stock romu SIII. Može link? I možete li mi reči ako mi se ne svidi custom rom kako vratiti na stock rom? Može neki video tutorial rutanja jer sam početnik. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

WanamLite, Omega,... pogledaj po XDA i gledaj TW ROM-ove.

Ako ti se ne svida, odes na sammobile i skines firmware koji ti odgovara i flashas ga.

Za tutorial isto pogledaj na xda, napisao bih ti sve rado, ali nemam bas vremena :/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Imam S3 i kako da doznam da li je otkljucan na sve mreze?

Nemam nijednu drugu Micro SIM karticu, pa onda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tinox3 kaže...

Pozdrav! Možete mi preporučiti neki custom rom za SIII koji je najsličniji stock romu SIII. Može link? I možete li mi reči ako mi se ne svidi custom rom kako vratiti na stock rom? Može neki video tutorial rutanja jer sam početnik. Hvala!

root: http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/ unroot: http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/20/unroot-galaxy-s3/

16 godina
neaktivan

dali sam odabrao dobar model? jer sam gledao prvih 3-4 su po meni za ameriku(sprint,verizon modeli/

ovo je dobar model za hrvatsku?http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1563

da li je ovo dobar rom'? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

imaju li custom romovi hrvatski jezik?

17 godina
Prilicno je jednostavno rootat i unlockat
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Je to je to. Pazi na JB ROM-ove, drži se ICS-a, jer zna bit nekih problema sa njima (i to me isp*izdilo sad u Berlinu, jer sam imao problema sa pristupom Hotspotu na Unpacked eventu).

Imaju hrv jezik.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Sumamed kaže...

hmm kad ste vec kod toga...GSM,WCDMA,LTE... ne znam jel itko primjetio,pratim thread,ne pise nista, ali uz pompozno najavljeni note 2 na IFA-i dolazi i presuceni international galaxy s3 LTE...i to onaj korejski na steroidima...dakle exynos quad+2gb ram+ lte/umts.. navodno kako pisu vodafone i telekom ce prestat prodavat ovaj nas regularnii nudit samo taj...pa me zanima...kaj mislite bi moglo doc i kod nas,znam da se vrtile neke reklame za 4g od t.coma... mislim hebes lte,al +gig rama ne bi bilo na odmet :P

daj malo potkrijepi tu informaciju...ja nigdje nisam naletio na clanak o tome...ja bi svoj odma prodao i nabacil taj "nabildan" kortejski :)

18 godina

Bitne države dobile već četvrtu OTA verziju JB-a

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ovi JB su svi u qurcu. Ne otvara slike na googlu (treba van iz browsera pa opet), na forumu ne otvara video, nejde nikakav kernel gore i jos neke manje sitnice. AOKP ajm bek!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice