- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Procitaj zadnji post na 18-stranici. Ne mogu linkat, jer saljem s moba. Vjerojatno ga uploadava.
PS;kak staviti link s moba?
daniel
Procitaj zadnji post na 18-stranici. Ne mogu linkat, jer saljem s moba. Vjerojatno ga uploadava.
PS;kak staviti link s moba?
stisni gore url i drži,ponudiće ti da kopiraš,isto tako stisni u poruku i drži prst i zalijepi
Da, znam kopirat, al onda govno nece da zaljepi. Mislil sam da se moze nekak drugacije?!
daniel
Da, znam kopirat, al onda govno nece da zaljepi. Mislil sam da se moze nekak drugacije?!
nemam pojma,uglavnom tako šaljem linkove na mailu,tu nisam ni isprobavao,ne da mi se s tim gnjavit,ono ukucaj u google to i to..
probaj isljučit wys........ u desnom uglu poruke
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815285
stigao je novi rmx
Resurrection Remix JB v3.0.5[22/08][AOKP JB BUİLD-1](AROMA+OTA)
Pozdrav, mislim kupiti sgs3 32gb preko oglasa za 3400kn. Navodno je novi, još neraspakiran, i ima garanciju 2 god u vipa pa me zanima što mislite je li prijevara ili se isplati. I btw. biti će zaključan na vip, a meni treba t-mobile, pa me zanima postoji li neki laki način preko interneta za otključat ga na sve mreže ili ga treba dat na neki servis i platiti?
Pozdrav, mislim kupiti sgs3 32gb preko oglasa za 3400kn. Navodno je novi, još neraspakiran, i ima garanciju 2 god u vipa pa me zanima što mislite je li prijevara ili se isplati. I btw. biti će zaključan na vip, a meni treba t-mobile, pa me zanima postoji li neki laki način preko interneta za otključat ga na sve mreže ili ga treba dat na neki servis i platiti?
Postoji način sa jednim alatom, mob mora bit rutan.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Pa nece rootat mob pred frajerom... haha...
Pogledaj dal se IMEI poklapa (onaj ispod baterije, u mobu i na kutiji), pogledaj racun da nije isprintan, da datum ne pada u nedjelju i sl., imas i garantni list gde je ovjera sa zigom i potpisom.
daniel
Uopće mi nije jasno, zašto bi morao pred njim to raditi? Ako je sve u redu, kupi mobitel i otključa kod kuće.
Uopće mi nije jasno, zašto bi morao pred njim to raditi? Ako je sve u redu, kupi mobitel i otključa kod kuće.
Procitaj 3 posta iznad svog, pa ces shvatit kaj je "redrum" htel reci. Kad ga kupi, vec je kasno.
daniel
Kasno za otključati?
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware
Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
Eto, ove države dobile već 3 službene verzije JB-a, a mi još ništa.
Zanimljivo kako se Austrougarska ugurala među velike :)
nebitno jer mozes flashat bilo koji na mob
nebitno jer mozes flashat bilo koji na mob
Znam, ali ne sviđa mi se to...ja sam stavio engleski 4.04 ICS i riješio problem potrošnje baterije, ali
mi je natrpalo hrpu programa koji se ovdje uopće ne mogu koristiti (Play Books, Play Movies,
Video Hub...)
pa maknes blatware da ti ne ubija pozadinske procese
Procitaj 3 posta iznad svog, pa ces shvatit kaj je "redrum" htel reci. Kad ga kupi, vec je kasno.
Samo sam odgovorio da se da sim unlockati. Dal je prevara il ne kak to mogu znat, al savjeti sa imeijem i računom mi se čine razumni
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
pa maknes blatware da ti ne ubija pozadinske procese
A s čim se miču sistemski programi, s obzirom da se normalnim putem ne mogu deinstalirati
Rootas mob i sa Titaniumom maknes.
daniel
Prebacio sam se na JB!
Flashao sam Wanamovu RC 5.0 verziju JB-a (LH9) i ja sam zasada zadovoljan viđenim. Sve radi u najboljem redu. Vizualnih noviteta je malo, ali postoje i zanimljivi su. U samom radu mobitel funkcionira savršeno (kao što je slučaj i na ICS).
Za mene je ICS prošlost, laku noć.
Ja ne mogu nikak preci prek ove ruzne sive teme, tak da cekam AOKP.
daniel
ili skines blatwarelees aosp rom 
ja cekam off verziju istog kad stigne i off od sammya to ce biti zvijer ..cm ekipa by by
imam dva problema. može pomoć? 1. kada sam u nekoj igri ili web browseru kada pritisnem home tipku i kada dođem na home sreen nema ničega na home screenu nekih 3-5s onda se pojave widgeti(imam samo 2 screena). 2. kada sam u web browseru npr. na croportal forumu sam od sebe web browser se sruši i vrati me na poetni zaslon i kada uđem u web browser nema prijašnjih tabova već blank page. Hvala
super je
Ja sam na Romow-u, al sa Omega "blue" temom.
daniel
Zanima me u postavkama imam, gsm, gsm/wcdma (automatski) i wcdma..
Koja je razlika sad između wcdma i gsm?
Ak stavim na wcdma, nemam full signal, tj iam 3 crtice, al opet ovisi di se nalazim..
Gsm je za naše (europsko) područje, a wcdma američko ili..? Ili je wcdma H+ a gsm H...
Ak može ko objasnit detaljnije, ko se naravno bolje kuži u to...
GSM je 2g a WCDMA 3g.
daniel
Zanima me u postavkama imam, gsm, gsm/wcdma (automatski) i wcdma..
Koja je razlika sad između wcdma i gsm?
Ak stavim na wcdma, nemam full signal, tj iam 3 crtice, al opet ovisi di se nalazim..
Gsm je za naše (europsko) područje, a wcdma američko ili..? Ili je wcdma H+ a gsm H...
Ak može ko objasnit detaljnije, ko se naravno bolje kuži u to...
To je i mene bunilo prije. Ta podjela na koju ti misliš je između GSM i CDMA mreža, ali WCDMA i CDMA su dvije potpuno različite stvari ;)
WCDMA: http://en.wikipedia.org/wiki/W-CDMA_%28UMTS%29
CDMA: http://en.wikipedia.org/wiki/Code_division_multiple_access
GSM je 2g a WCDMA 3g.
GSM i CDMA spadaju u CAM (channel access method)
GSM je Euroazijski, CDMA je američki (trenutno samo Verizon i Sprint)
WCDMA je europski CDMA, korišten kao 3G
Kako bi se proizvođači riješili operaterskih ugovora, da su uređaji ekskluzivni samo za neke operatere koji koriste CDMA mrezu, ubacili su obje antene.
Tako sam ja kupio američki Droid RAZR MAXX, i koristim ga ovdje bez problema, samo prebacim sa LTE/CDMA na GSM.
Preko GSM-a mogu koristit LTE od Vipa i T-HT-a