Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.996.625
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Eto odlučio se maknuti sa Voodoo unlocka i tvornički "službeno" unlockati mobitel. To sam preko sammobilea platio 15 eura i isplatilo se. Napokon mogu flashati nove verzije Wanama i ostalih romova bez straha od ponovog zaključavanja (a i bez straha od brickanja uređaja).

Vi ste svi i dalje na stockovima?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Ja vise nemam pojma na kojem sam ROM-u... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
dreammaker kaže...

Eto odlučio se maknuti sa Voodoo unlocka i tvornički "službeno" unlockati mobitel. To sam preko sammobilea platio 15 eura i isplatilo se. Napokon mogu flashati nove verzije Wanama i ostalih romova bez straha od ponovog zaključavanja (a i bez straha od brickanja uređaja).

Cek malo, za kaj si ti bacil 15 eura? Kakvo brickanje moba? To mi mirisi na markentiske fore?! Koja je sad razlika u odnosu na unlock sa nekim appom?

Ja sam na KANG-u + Siyah 1.3.7. i ne mjenjam vise dok ne dojde nekaj da mi ga popusi dok upalim mob. Kolko sam ga platil, vec bi mi trebal.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 20:57 (daniel.hajdinjak666).
18 godina

Ja se i dalje furam na stock rom-u{#}

I radi odlično, s TB sam maknul bloatware, i bog bogova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam pitanje...htio bih nabaviti memorijsku karticu od 32 gb i kolko vidim class 4 je za 100 kn jeftinija od class 10 e sad,jeli tu neka bitna razlika,znam razlika je u brzini pisanja i čitanja al mene zanima utjecaj na mob,dali ima neka razlika npr. u reprodukciji videa jer si planiram staviti filmove na nju

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je, to je već ogromna razlika, Class4 nikako, Class6 minimum. Bar za FullHD snimanje. DVDRipovi od 700tinjak MB bi trebali bez problema ić.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

sad imam class4 od 4gb i nisam imao problema s full hd videima na njoj...a i večinom gledam dvdripove

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bok evo me prvi puta na ovom forumu,tražio sam na prošlim postovima i nisam mogao nači o memoriji sgs3.Svugdje na reklamama piše da imam 16g interne memorije a meni na aparatu, na kiesu i na kompu kad ga spojim piše 11,2G.To mi piše ukupna memorija a ne slobodna memorija.Da li je i ostalima tako ili je to samo kod mene problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rhojski kaže...

Bok evo me prvi puta na ovom forumu,tražio sam na prošlim postovima i nisam mogao nači o memoriji sgs3.Svugdje na reklamama piše da imam 16g interne memorije a meni na aparatu, na kiesu i na kompu kad ga spojim piše 11,2G.To mi piše ukupna memorija a ne slobodna memorija.Da li je i ostalima tako ili je to samo kod mene problem?

svima je tako,jer je tih 5 gb zauzeto od android os,ovih 11 gb je za pohranjivanje tvojih datoteka:filmova,glazbe,apova itd.

tako da nemaš razloga za brigu{#}

15 godina

imaš 11 za podatke, 2gb ti je "sistemska" particija... oko 13-14gb iskoristivog prostora ;)

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u mene ovako trenutno:

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
spajder68 kaže...

u mene ovako trenutno:

Dobro, ne moraš se pravit važan što imaš 32gb verziju {#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
dreammaker kaže...

Cek malo, za kaj si ti bacil 15 eura? Kakvo brickanje moba? To mi mirisi na markentiske fore?! Koja je sad razlika u odnosu na unlock sa nekim appom?

Ja sam na KANG-u + Siyah 1.3.7. i ne mjenjam vise dok ne dojde nekaj da mi ga popusi dok upalim mob. Kolko sam ga platil, vec bi mi trebal.

Bacio 15 eura? Nisam bacio nikakvih 15 eura kao prvo. Nakon primjenjivanja voodoo unlocka na novije basebande jedna osoba je na xda prijavila brickanje mobitela. Wanam isto tako upozoruje da se ukoliko nemate tvornički otključan mobitel (sammy unlock od 15eura tvornički otključava isti), ne prelazite na romove s novijim basebandima jer će doći do relocka a primjenjivanjem voodoo-ovog unlock toola možete(a i ne morate) zbrickati uređaj.

Od 15 eura glava ne boli, dok od zbrickanog mobitela bi gadno zaboljela.

Nitko te ne tjera da baciš15 eura, samo nemoj updateati na novije basebande do daljnjega ukoliko ti je mobitel tvornički zaključan na drugog operatera..

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
Zato jer trenutno vjerojatno spremas na internu memoriju uredaja. Kad tad bi ti zastekalo da id na class4
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Zato jer trenutno vjerojatno spremas na internu memoriju uredaja. Kad tad bi ti zastekalo da id na class4

da spremam na internu memoriju inače,ali sam sad samo radi probe postavio u kameri da mi sprema na memorijsku karticu i snimio full HD video na nju i taj video opet pokrenuo s nje,video je išao bez štekanja

ipak ču kupiti 32gb class 4 jer dođe 150 kn,netreba pare rasipati ako radi savršeno i ovako...nije mi problem čekati nekoliko sekundi duže da se neka datoteka prekopira

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 13:31 (LGA775).
16 godina
neaktivan

Kad tad će zaštekat ;) Ovisi ti od bitratea, a on ovisi od uvijeta, tako da to ne možeš znat. 32GB je glupo uzimat class 4, al dobro, tvoj je odabir, 50 kn više po meni nije puno za nešto više nego duplo bolje.

14 godina
neaktivan

ako nađem pare za class 10 onda ću kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ovaj JB ima neke tweakove od GB-a i to sa S2 i Xperie Arc. A ovo drugo su gluposti isto kao i otkljucavanje licem. Nek se bolje orjentiraju na optimizaciju softwera i bolju iskoristenost ovog hardwera koj bi mogel voditi manju firmu.

LGA775;ak mislis snimati na mem. kard kad ti video zavrti veci rate, posle ces plakati kaj nisi dodal pare za 10-tku. sacekaj malo i ustedi jos 10 eura, jer ces ovak bacit novce. provjereno, a i kolege te ne lazu

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 16:02 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mpze pitanje, jel se isplati uzimat s3 preko oglasnika bez garancije ili je ipak sigurnije dat vise love pa uzet u ducanu

0 0 hvala 0
16 godina
dibidus1337 kaže...

mpze pitanje, jel se isplati uzimat s3 preko oglasnika bez garancije ili je ipak sigurnije dat vise love pa uzet u ducanu

Ajde si sam odgovori ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina
dreammaker kaže...
dibidus1337 kaže...

Ajde si sam odgovori ;)

@dreammaker, makar sam ti stisnuo TU, ja sam znao često kupovat prije od dealera i uvijek sam dobivao, makar jednu godinu garancije a neki puta čak i dvije, zavisi koji sam model kojegbrenda kupovao, to jest, kupovao sam od jednog, već ranije provjerenog dobavljača, ali kupiti preko oglasnika bez garancije je teški {#} !!!!  

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Evo da se pohvalim stigao danas i moj SGS 3 32GB, imam 4S to mi je primarni telefon, pa ću sada za par dana korištenja ostaviti kratak osvrt na usporedbu ta dva modela sa videom i fotkama, ukratko napravim recenzije. To je za one koji ni sami ne znaju za koji da se odluče. :) http://img843.imageshack.us/i/imagecda.jpg/
Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mislim da ti je sasvim nepotrebno gubit vrijeme na to. vec se to istestiralo nadugo i nasiroko, i prije nego li je uredaj dosao na nase trziste.
14 godina
neaktivan
Imaš pravo, ali ako baš netko želi usporedbu 4S-a i SGS-a 3 neka se javi na PM pa ćemo i to riješiti. ;)
Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

trebam video player u kojem se mogu namještati titlovi ako se ne slažu s audio zapisom,jer ima nekih filmova u kojima titlovi idu prije nego se počne govoriti  

edit:našao,mx player

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 15:27 (LGA775).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može li netko napisati puni tutorijal rootanjai instaliranja najnovijeg cynogenmoda 10. Znam da nije stable. YOLO! Dakle u najsitnije korake. Kad se prošetam netom, svi rade drugačije. Poprilično zbunjujuće. A ne želim brickani mobitel. Radi se o internacionalnoj verziji.

Steam: nixnixnixnt XFire:nixnixnixnt
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 16:40 (nixnixnixnt).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

s čim se makne bloatware...nekaj je kolega zvonac napisao s TB-om,koji je puni naziv?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nixnixnixnt

-odi na temu "Android flash, Custom rom, root", tam ti je sve objasnjeno, a ak ti nejde engleski, javi se u PP

LGA775

-app se zove Titaniun Backup, a za tut si pogledaj na YT-u

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina

samo ti napisi recu ako imas vremena , svaka reca je dobro dosla jer nas ima razlicit i neke stvari dozivljavamo slicno ili drugacije :) 

bdw cestitam na prinovi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 22:28 (4mal).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice