Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.822.552
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
pegboy kaže...

jel bolje uzet od 16 il 32 gb? jel isto ako uzem od 16 gb i memorijsku od 16?

Pa ak ti treba više memorije, onda 32 gb, u vipu je bil s3 skuplji 200kn, spram 16gb verzije..

Kaj se zna okvirni datum dolaska JB na S3?

13 godina
neaktivan

a nije baš da mi treba, ne znam jel 16GB  dovoljno.

17 godina
Jesi ikad koristio Android?

16GB je za aplikacije i vise nego dovoljno, ali pitanje je oces ti gore stavljat filmice i ne znam sta sve ne
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

nisam.

ne baš filmiće, al sve ostalo da. 

mislim da ću uzet 32 GB

13 godina
Ma ne treba toliko... 16gb i kartica od 16gb koja je 100tinjak kn ti je skroz dosta... na karticu mozes syncat kontakte i ostalo pa u slucaju da mjenjas mob ili saljes na servis sve ce ti ostat na kartici al ak je razlika u 200kn uzmi 32gb verziju
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

razlika mi je u 300 kn

13 godina
zvonac kaže...
pegboy kaže...

jel bolje uzet od 16 il 32 gb? jel isto ako uzem od 16 gb i memorijsku od 16?

Pa ak ti treba više memorije, onda 32 gb, u vipu je bil s3 skuplji 200kn, spram 16gb verzije..

Kaj se zna okvirni datum dolaska JB na S3?

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/06/jelly-bean-za-galaxy-s-iii-krajem-3-kvartala-s2-i-note-ubrzo-nakon-toga/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

13 godina
A neznam ja bi ostao pri 16gb plus sd kartica al ak imas slobodnih para,zašto ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav ljudi, imam pitanje u vezi baterije...baterija mi dosta slabo traje...od ujutto od 7 do 5 popodne...sa time da mi je gps i wi fi ugasen ali 3g upaljen...a koristim mob u tom.vrrmenu jedno par sati, surfam netom..cak sam iskljucio one smart pokrete, samo jedan sam ostavio i iskljucio sam s voice onaj...jeel i vama relativno kratka baterija ili je to samo meni? ima tko savjet neki...svu govore da je mobu baterija odlicna ali meni je bas kontra..ocitto negdje trosi bateriju neka aplikacija..imam par aplikacija tek ibstalirano jer mi je novi

0 0 hvala 0
16 godina
Meni traje oko 30 sati... odi pod battery i pogledaj sta ti najvise trosi... obavezno stavi svjetlinu na automatski.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
13 godina
Nemam nikakve battery savere na nicem ne stedim i traje puuuno dulje neg bilokoji drugi android... jedino ip4 mi je dulje trajao
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pod battery mi ovak..zaslon , dolphin browser, cekanje, android sustav...njih cetiri su prvi...32 posto, pa 25 i tak...hvala za automatsku svjetlinu...bio mi je na pola bez toga...al sumljam da je samo u tome problrm...30 sati nema sanse da mi traje...ima jos sta? nemam live pozadine...

0 0 hvala 0
17 godina
donsale98 kaže...

pozdrav ljudi, imam pitanje u vezi baterije...baterija mi dosta slabo traje...od ujutto od 7 do 5 popodne...sa time da mi je gps i wi fi ugasen ali 3g upaljen...a koristim mob u tom.vrrmenu jedno par sati, surfam netom..cak sam iskljucio one smart pokrete, samo jedan sam ostavio i iskljucio sam s voice onaj...jeel i vama relativno kratka baterija ili je to samo meni? ima tko savjet neki...svu govore da je mobu baterija odlicna ali meni je bas kontra..ocitto negdje trosi bateriju neka aplikacija..imam par aplikacija tek ibstalirano jer mi je novi

Neka od aplikacija ili postavki ti ne dozvoljava da mob ode u sleep...dosta za zeznuto pronaći koja...

ja nisam uspio, nego sam riješio problem instalacijom novog ROM-a kad se očito to što je smetalo

resetiralo samo od sebe

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan

a koji je to rom? daj mi u private bubnu di si to nasao pa da ga i ja stavim...jedino ako jos nema u postavkama nesto gdje mogu ustediti bateriju

0 0 hvala 0
17 godina
donsale98 kaže...

a koji je to rom? daj mi u private bubnu di si to nasao pa da ga i ja stavim...jedino ako jos nema u postavkama nesto gdje mogu ustediti bateriju

Tu su svi službeni romovi

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware

ja sam skinuo zadnji za UK

Moraš se registrirati da bi ga skinuo

Na ovom threadu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

ima hrpa podataka, problem je očigledno velik i čest kad ima 750 stranica postova

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
protjeran
Mitch kaže...

Bolje je uzet 32GB po meni ako ti treba toliko prostora jer ces onda dobit 26GB, na 16GB bi dobio oko 13

Sa 16GB ces dobiti samo 10 GB praznog prostora. Stvarno ne znam zasto ce mu tolko, 6 GB za sistem? Jos imam KANG-a koji zauzima samo 130 MB???

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 14:46 (daniel.hajdinjak666).
13 godina
Ja na svom imam 11,89 gb avaliable,al zato na memorijskoj imam 15,11
Sto je ukupno 27gb i to mi je i vise nego dovoljno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam dali je istina ali negdje sam citao da neki custom Rom-ovi imaju probleme s memoriskim karticama od 64gb dali je to istina?

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Da jer su 64GB kartice microsdXC, a ne HC
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

naručio sam microsd karticu http://www.ebay.com/itm/140803374343?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2335wt_952 od 32gb.... imam sgs3 od 16gb i u nj još trenutno microsd od 4gb.... i malo mi je, pa sam naručio navedenu karticu od 32gb....moj razlog zašto 32, a ne 16gb je vrijeme, jer ću uvijek karticu moći ubaciti u novi uređaj koji kupim poslje sgs3, ima dosta prostora, možda će kasnije fajlovi biti veći, poslovno više prostora za sve.....netko će na ovo reći da sam mogao nešto bolje proći ali meni za moje sadašnje i buduće potrebe super...pozdrav, živili

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni baterija traje dan i pol uz veće korištenje a ako baš previše ne prćkam onda i dva bez problema.U pitanju je rom Rgui sa apex launcherom  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710919

1 0 hvala 1
17 godina

Kaj bi se kod nas dalo kupit silicon case, al da je zadnja strana malo hrapavija?

Imam ovaj case kaj sam u vipu kupil, sve 5, osim materijala kaj je dost klizav, pogotovo sad po ljeti, doj mi se ruke znoje tj dlanovi.

Ak imate preporuke, samo pucajte..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Po meni je najbolji Rock, samo kosta.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
donsale98 kaže...

Tu su svi službeni romovi

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware

ja sam skinuo zadnji za UK

Moraš se registrirati da bi ga skinuo

Na ovom threadu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

ima hrpa podataka, problem je očigledno velik i čest kad ima 750 stranica postova

Da li je ovaj za UK čisto od Samsunga, mislim da nije vezan za nekoga operatera i pošto vidim da je zadnji da li sve šljaka?

15 godina

što mislite da li se ovo isplati?

http://www.ebay.com/itm/Dual-USB-Charger-Cradle-Data-Dock-Stand-Battery-x2-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/261077409480?_trksid=p5197.m1998&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D17%26meid%3D1163190378695338238%26pid%3D100017%26prg%3D1006%26rk%3D3%26

navikao sam imati mob na docku i ne bih se bunio da ulovim i extra bateriju od 2300mah... vidio sam i neke recenzije baterija jutjubu pa znam da ih ima "replacementa" koji ne pasu u slot za bateriju. ima netko da je uzimao kakav dock i/ili bateriju da preporuci?

17 godina
deny kaže...

Da li je ovaj za UK čisto od Samsunga, mislim da nije vezan za nekoga operatera i pošto vidim da je zadnji da li sve šljaka?

Meni na t-mobile radi OK, soim što doda neke aplikacije koje rade u UK, a kod nas ne (npr Video Hub)

15 godina
neaktivan

rašu pitam...

kad nades vremena pa mi molim te korak po korak napisi kak si ti to napravio...nisam mulac pa cu brzo shvatiti :D  cuo sam da to ne traje dugo pa ako ti nije problem....mozes u privatnoj poruci

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 21:17 (donsale98).
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Po meni je najbolji Rock, samo kosta.

Da, al tražim nekaj kaj je kod nas dostupno, a ne vani... Molim preporuke{#}

Ni vrag da ne pridajete pažnji svom SGS3{#}

14 godina
neaktivan
donsale98 kaže...

rašu pitam...

kad nades vremena pa mi molim te korak po korak napisi kak si ti to napravio...nisam mulac pa cu brzo shvatiti :D  cuo sam da to ne traje dugo pa ako ti nije problem....mozes u privatnoj poruci

evo tu imaš baš sve za root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671969 a romovi ovdje http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1566 i tu http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1685

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 23:00 (Rašo).
16 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Ni vrag da ne pridajete pažnji svom SGS3{#}

Moj ima nekoliko friževa... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice