Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.921.972
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Malo pregledavam jutarnji list i naletim na jedan video, i vidim da youtube filmici trzaju tj zamrzavaju se, otvoril sam onda direkt prek youtube al ista stvar, koristim dolphin browser, i ovaj defautni, imam najnoviji flash player. Kaj zna ko koji bi mogel bit razlog za to trzanje i smrzavanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zvonac kaže...

Malo pregledavam jutarnji list i naletim na jedan video, i vidim da youtube filmici trzaju tj zamrzavaju se, otvoril sam onda direkt prek youtube al ista stvar, koristim dolphin browser, i ovaj defautni, imam najnoviji flash player. Kaj zna ko koji bi mogel bit razlog za to trzanje i smrzavanje?

Problemi sa YT-om danas. U Andriod Borbeni Komplet temi je netko rekao da mu neke ni ne otvori, ili ima tona nema slike.. .

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Uredno podesim zvuk i vibru za dolaznu sms poruku, i danas mi dojde sms, bez zvuka i vibre, a sve sam podesil tj stavil na ON... Jel imal ko taj slučaj?

EDIT: Riješeno, ak bu ko imal problema s tim...

To fix this problem, drag your finger from top to bottom on the screen to reveal toggling option for features like drive mode,wifi,notification ,etc..toggle notification on by touching the icon making sure it is lit green.enjoy the SMS sound again !!!
Good luck

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 23:04 (zvonac).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja jesam. Sve radi ok, samo je užasno sporo. Doduše, ja sam s moba išel na dive, probaj na taj način, nebi smijelo biti problema. Nadam se da se jednog dana neću morati pouzdati na dive jer će to značiti izgubljen mob.

Btw., ima li netko za preporučit kakav kvalitetni imenik? Ovaj na androidu je blago razočaranje.

Sad sam vidio da mi citat nije ulovilo...odgovor @ caca

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 1:33 (dassa).
17 godina

odlicna stvar za daily baesd flesh ekipu ! ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 14:31 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Koristim zedge aplikaciju, za wallpapere, ringtone itd.. Al kod skidanja, traženja wallpapera treba mu sto godina da nađe, skine i postavi za pozadinu.. Kaj je i kod vas slučaj isti ili..?

Dok sam imal xperiu s, odvijalo se munjevito brzo, traženje, wall-a, i skidanje wall-a, a na S3 je koma, sporo presporo... Obrisal cache od njega al i dalje isto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Meni skine brzo, al wallpaperi bas sa zedgea mi ne pokriju cjeli ekran. Nest steka kad scrollam po ekranu i ne spajaju mi se krajevi wallpapera. Nije do moba jer slike iz svih foldera su ok, osim ono kaj sam skinul sa Zedgea??????????????

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi !

Imam jedan problemčić sa navigacijom. Copilot mi ne radi na S3. Verzija je CoPilot_Live_v8.2.0.368. Na S1 svw radiko kak spada. Da li je problem sa ICS ili ?

Ima nekih preporuka ili ...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma napravi root i skini 9.1.0.307. Ni meni nije ovaj 8 radil. Ovaj radi savrseno i karta cjele europe je 2 GB. Ali mozes skinuti i srednju europu 290MB i kasnije dodati kaj hoces, jer na ovim novijem Copilotu nema problema kod preracunjavanja ruta granica ako neku kartu skines naknadno.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne vjerujem da je cjela Europa 2GB, meni je na Sygicu negdje 700MB sama Hrvatska.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

budući da je došlo do raspreve oko navigacija.. mene zanima koju bi preporučili da je skroz free.. preporučili su mi sigyc navigaciju, ali ona nije free samo mi je bila 2 tjedna probna licenca..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne postoji dobra i besplatna navigacija.

Možeš instalirat crackanu i bez roota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Novi Copilot nejde bez root-a jer u biti skidas creckanu aplikaciju kod koje ti provjerava licencu. Zato trebas imati aplikaciju Lucky Patcher koji brise licencu, a za Lucky-a treba root ak ne znas. Ne znam kak, al menije na Sygicu na S2 za HR trenalo 200 i kusur MB. Sad sam ga skinul za S3 al ne sljaka, tak da imam Copilot, I da 2 GB za cjelu Europu. Besplatna ti je Rute 66 i ima turn by turn, falow me i stvarno je jednostavna, al meni je trazila intrnet. Logicno cim je besplatna, al ne znam zakaj je onda skidala 65 MB karte?! {#}

Razlika izmađu Copilota i Aure je ta da Aura ima 3D prikaz  zgrada (meni osobno ok izgleda, ali samo to), a je Copilot potpuniji, tj. vise funkcija (mozda nekome kompliciran), al zato ima najbolje karte NvaiTec i TeleAtlas.

A ako trebas samo za HR onda skini Mireo i 60 kuna za kartu koja je ujedno i najbolja karta za Hrvatsku (tako kazu).

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 1:19 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma naviigon skinut treba... Mom frendu radi normalno jucer ga sa 4synca skinul...
Uzimam s3 krajem ljeta jedva cekam... Na moru mi ne treba,a kolko god dobar bio ne isplati se dat 4000 za njega... 1000kn manje je gotovo jednako dobar one x

sto se navigacija tice, sygic mora skinut po defaultu 450 mb,i onda mape koliko pise...

sony xperia s POVOLJNO
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 12:12 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Navigon je ok imal sam ga, i maknul sam ga posle, novi copilot v9.269 je odličan, mada imam i sygic i isto je dobar, samo kaj copilot malo jače ždere bateriju...

EDIT: Namjestim u postavkama, na automatic, day-night, al vidim da mi samo na day, nemrem nikak podesit da dok se vozim po noći, da mi je na night, koristim copilot v9. 269? Jel ko imal isti slučaj?tnx

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 12:22 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel netko instaliravao NOVA 3? Gdje stavim SD Data? Probao sam i na SD i na memoriju od moba (Android/Data) ali svejedno mi svaki put krene skidati...

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slučajno naletio na temu pa da vam proslijedim kad već raspravljate... http://cafe mobil.hr/threads/73008-iGO-MyWay-8.4.3-aplikacija-karte-dodaci-sve-rezolucije. Ne znam kako radi sa većom rezolucijom, ali na mom desire-u radi bez problema. Dolje su na linku i karte od Navteqa u 10 partova, malo je iritantno skidat svaki posebno ali se isplati. Zna sve ulice, responzivno ima upozorenje o brzinskom ograničenju i sve điđe miđe. Preporuka za navigaciju :) 

edit: ne znam politiku na forumu prema takvim linkovima. Nije direktno piratski sadržaj, ali je tema povezana s tim. Ako ima problema, maknit ću pa na pm tražite.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 14:46 (SebaOS).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Minoza kaže...

Jel netko instaliravao NOVA 3? Gdje stavim SD Data? Probao sam i na SD i na memoriju od moba (Android/Data) ali svejedno mi svaki put krene skidati...

Kam ti svejedno krene skidati??? Meni je uredno skinulo n.o.v.a. 3 na mem telefona, a za mem. kar. me ni ne pita, kao sto je to bio slucaj da uredno pita na S2. Imam neki problem s prepoznavanjem mem katice, ali ne za sve. Mozda je to do novog softwera pa admin daje prioritet mem. samog uređaja?! Ne znam, nije mi jasno???

daniel
16 godina

APKTOP je najbolja stranica za programe.

Naravno, legalno je ako obrišete program nakon 24 sata, i imaju direct download.

SD Data obično ide pod Internal SD/Gameloft/imeigre

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 16:14 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 16:33 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Izgleda da je pao i meni sgs3
Za 3600 nov plav zapairan sve mreze
Do navecer bih trebo dobit :D
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Skinul program Font Installler, i ok, najdem  font kaj mi treba, download, install, i javi mi, "SuperSU se zaustavio"... Jel imal ko isti problem i kak ga je riješil?tnx

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 19:24 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Evo dobil sam ga
Odmah da velim da se pentile primjeti i da ekran nije dobar (barem meni) ko na one x te mi se cini pomalo nekvalitetnim sto se izrade tice
Ostalo je odlicno... brz je gladak,sve leti,idem malo benchmarkirat... uglavnom zadovoljan sam svime skroz ali zasto pentile pobogu...
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Je, ekran je S2 bolji, al da su na S3 stavili Super Amoled +, i jos neke stvari koje su bile predviđene tipa 1.6 ili 1.8 GHz proc, 12 Mpx kamera, onda bi S4 (il kak se bu vec zval) bil isto ko i iPhone4 vs. iPhone4s. Ja nisam zadovoljn 100%. Da sam znal da bude takav kakav je, rađe bi uzel S2 HD Skyrocket (ako bi ga mogel koristit).

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 19:49 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koristim CWM v3.55, dal se može nekak updejtat na noviju verziju?  Vidim da je izišel CWM 5.8.4.3 pa jel bi dobil kaj s tom novom verzijom, il da ostanem na staroj verziji 3.55?tnx

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 19:54 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nova verzija ti donosi touch funkciju a mozes je tu skinut
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719744
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...
nova verzija ti donosi touch funkciju a mozes je tu skinut
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719744

I to je to? U biti isti vrag ko i ova starija verzija?

Pošto je rootan mob, kaj samo ponovim isti postupak s tog linka, ak oću novu verziju, kaj ne?

17 godina
4mal kaže...

odlicna stvar za daily baesd flesh ekipu ! ;)

;)

17 godina

A onda niš, ostajem na ovoj starijoj verziji, pošto baš ne čačkam previše po tom...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma da, sam prek Odina.

Ja hocu staviti JB animaciju sa ovog sajta http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738329&page=2, ali nece kuja da ocita zip. file mamu mu. Tam vele da je za svaki ICS i ja mislim da nema veze kaj je prezentiran za S2??? Ili...???

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice