Dal ima ko problema sa aplikacijom app2sd? Nece da radi (ne znam kolko je potrebna), al uglavnom nece prepoznati SD karticu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj ce ti app2sd, ides na applications u opcijama i tam ih prebacujes.
Dal ima ko problema sa aplikacijom app2sd? Nece da radi (ne znam kolko je potrebna), al uglavnom nece prepoznati SD karticu?
Šta uopće imaš prebacivati,kolko ima mjesta za aplikacije,2 GB? Pa nije to Desire da svaki kb moraš prebaciti..
iPhone user. Hasta la victoria siempre.
Kakav kupon?
To svako dobi ko kupi Bug? :)
Idem po tri primjerka odma! :)
...
čini se da sa winampom nema krckanja. evo 25 min testiram već i ok je. našao sam na xda savjet, pa probao i čini se da radi. molim još nekoga da proba.
inače, s3 i ja se družimo svaki dan jako puno. mobitel je san. jedva čekam jelly bean, bit će nezamislivo dobar. malo se počeo grebati ekran pa sam stavio foliju. čudan je osjećaj, ali navikao sam se ubrzo. jednom se resetirao mobitel sam od sebe, jednom je otvarao sve foldere sa home screenu svaki put kad sam izašao iz aplikacije dok ga nisam resetirao i tako. sitne mušice za koje sam siguran da su softverske prirode i uopće me ne brinu - bit će ispeglane ubrzo.
evo da se osvrnem na one greške prilikom razgovori.. ovako.. imal sam danas 3 razgovora i jučer jedan prije posla, i u svakom mi se "izgubila" druga strana nakon prvih par sek razgovora.. očito je da je neka greška u mobovima..
ovo sa glazbom još nisam isprobal, ali mislim sutra ili prekosutra pa javim..
I meni se znalo dogodit da izgubim vezu na 2sec, prilikom razgovora, al sad je ok, razgovaram se na mob bez gubljenja veze, samo od sebe proslo, nadam se da bu tak i ostalo.
i mene zanima kakav to kupon??
čini se da sa winampom nema krckanja. evo 25 min testiram već i ok je. našao sam na xda savjet, pa probao i čini se da radi. molim još nekoga da proba.
inače, s3 i ja se družimo svaki dan jako puno. mobitel je san. jedva čekam jelly bean, bit će nezamislivo dobar. malo se počeo grebati ekran pa sam stavio foliju. čudan je osjećaj, ali navikao sam se ubrzo. jednom se resetirao mobitel sam od sebe, jednom je otvarao sve foldere sa home screenu svaki put kad sam izašao iz aplikacije dok ga nisam resetirao i tako. sitne mušice za koje sam siguran da su softverske prirode i uopće me ne brinu - bit će ispeglane ubrzo.
:O ,grebanje ekrana...to su sitne ogrebtine ,vidljive samo na sunčevoj svjetlosti pod određenim kutom ,ili? Jer ja za sada odbijam stavljati foliju ,nekako me smeta plastičan osjećaj pod prstima i tragovi ,pa sam odlučio staviti tek ako primjetim neku ogrebotinu (svaki dan provjeravan nekoliko puta ,za sada 0 bodova :D )
većina je upravo takva i potrebno je puno truda da se vide, no na jednom mjestu sam ga baš istrljao na nešto, 2 sa 2 milimetra. ne vidi se prilikom korištenja mobitela, ali ako je već toliko ogrebotina nakon 10 dana korištenja, mogu misliti koliko je nakon 6 ili 12 mjeseci.
Hmmm, pa dobro kaj se ekran tak brzo izgrebe il kaj? Mislim pa nije baš tak osjetljiv, mada več razmišljam o kupnji silicon case za s3, da ga obučem
Dal osjetite zagrijavanje prilikom surfanja prek 3g mreže, donji dio moba? Pretpostavljam da je to sve normalno za takav tip uređaja...
nema veze za mj . dva ce vec izac costume nexus 7 based romovi , can wait ! 
samo opet touch wiz UI why sammy why ! 
u novom bug-u kupon sa popustom za kupnju galaxy s3 u vipu u iznosu 500kn...
vrijedi za privatne i poslovne korisnike koji potpisu na 24mj uz trajni nalog na bez limita i vip ideal tarifama..
ponuda vrijedi od 01.07 do 31.08
Super, znaci taman kad istekne mogucnost pretplate u pola cijene 
Pametni su ti VIPovci. 
Thanks anyhow!
nekoliko vas je nešto spominjalo grebanje ekrana...jel mislite da se izgrebe u džepu ili od prstiju??? jer sam kupio futrolicu za njega pa se ne bi smio u džepu oštećivati, a imam i folije za koje ne znam dal da ih stavim
Ne znam kak bude na ovom, ali na S2 u 7-8 mjeseci, kolko sam ga imal, nije bilo ama bas nista. Niti ona najmanja crtica kad pogledas pod suncem. Nemam namjeru stavljati foliju ni na ovaj i nadam se da je kvaliteta ekrana barem jednaka u odnosu na S2, il bolja, al bumo vidli...
Erm, jesam ja krivo shvatio ili u clanku pise da 1GB RAMa mozda nece biti dovoljno za Jelly Bean?
Also, lately Samsung has upped the RAM of the Galaxy S III to make the phone "future-proof" as engineers weren't 100% sure whether 1GB of RAM would be enough for Jelly Bean and opted for 2GB RAM.
model sa 2gb je postojao od samog početka - isporučivan je na korejsko ili japansko tržište.
inače, JB će ići na nexus S koji ima samo 512mb rama, pa 1gb od s3 bi trebalo biti i više nego dovoljno, iako je touchWiz ponešto memorijski zahtjevniji od plain adroida sa nexusa.
cca oko 200 mb je slobodno bez da imam pokrenutu neku aplikaciju..hmm nije li to premalo sa obzirom da mob ima "1"gb rama odnosno 780mb posto ostatak ide na grafiku ??
Imas aplikacija u pozadini. To je Android i pali i iskoristava RAM cijelo vrijeme. Ocisti RAM (to gasi sve) imat ces pola slobodno.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Da li je netko od vas uspio dodati uređaj za Remote Control preko SamsungDive? Sve uredno prođe kod dodavanja accounta na mobu ali svaki put kad se ulogiram na web veli mi da dodam uređaj!?
Možda zbog Vipa?
Evo neki tekst koji napisah o prvim momentima sa S III. Skupilo se i materijala od 'testiranja', pa bi brzo mogla i neka usporedba i recenzija, a dotad, pročitajte naše postove (linkovi na kolege su u tekstu ;) )
Kako dodati album art u Winamp pro?
iPhone user. Hasta la victoria siempre.
Naravno da se mogu,. čitaj gore malo.
Kako dodati album art u Winamp pro?
Ja ih na kompu već imam ubačene, tako da to funkcionira. Kako je u njemu, ne sjećam se, ne koristim ga, ali mislim da imaš opciju da ti on sam downloada.
Zašto prebacivat aplikacije na memorijsku?
Em će se sporije palit, em imaš hrpu mjesta.