Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.348
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
8ax kaže...
zvonac kaže...
ATJLučko kaže...

A možda vas prisluškuju {#}  !!??

Sve je moguće{#}{#}

EDIT: za one kaj ne znaju, malo sam čačkal i igral se s postavkama mreže, pod način rada mreže, stavit na gsm (Edge brzina, čist dost za surfanje) only... signal je onda 100%, a ak stavim wcdma ili gsm/wcdma, signal varira 2-4, a i tu onda bateriju guta...

Ja nemrem prek edgea surfat, to je mučenje.

Uostalom u Zagrebu ja uvijek imam 80+% signala HSDPA dok sam vani, a nema razlike u potrošnji baterije osim ako je signal <50%.

Zato i postoji opcija "Auto GSM/WCDMA".

Surfal sam prek edgea i nezamjetno sporije neg prek H ili 3g mreže, da imam konstantan signal moral sam stavit na gsm only, jedino je tak ok, one dvije opcije ak stavim, onda mi signal varira, a to dost bateriju cica..

Prek TB izbrisal nepotrebne stvari, i malo je bolje, skoro pa imam custom ROM{#}

17 godina

Dali je ovo pravi način da se napravi root?

Molim Vas pogledajte video pa mi recite dali je to zaista sve što se treba uraditi.

Hvala

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goodie kaže...

Molim Vas pogledajte video pa mi recite dali je to zaista sve što se treba uraditi.

Hvala

Pa trebalo bi bit ok...

16 godina
neaktivan
goodie kaže...

Hvala

Je, to je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Instalirao sam onaj prog. Kies i piše mi da moj uređaj ne podržava upgrade putem Kiesa?

Zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodie kaže...

Instalirao sam onaj prog. Kies i piše mi da moj uređaj ne podržava upgrade putem Kiesa?

Zašto?

Jer je to KIES. Nemoj obraćat pažnju previše na to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Znači taj Kies je smeće od programa.

A kako da onda provjerim dali je mob up to date, odnosno kada idem na software update kaže mi da nema trenutno updejta, kontam da možda i ima.

baseband version: I9300XXLEF

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodie kaže...

Znači taj Kies je smeće od programa.

A kako da onda provjerim dali je mob up to date, odnosno kada idem na software update kaže mi da nema trenutno updejta, kontam da možda i ima.

baseband version: I9300XXLEF

Nisu ti tako cesti updateovi, tako da se ne moraš brinit. Kad dođe, javit će ti, ali pošto je to do operatera, ne nadaj se da će brzo za ostatkom eu

13 godina
neaktivan

dakle ovako...ovaj tjedan ću nekad dobiti Trojčicu pa me zanimaju dvije stvari....prva, koji je po vama najbolji rom koji trenutno postoji i drugo, ako rootam mob i stavim costume rom, jel za povratak garancije dovoljan unroot ili treba još nešto raditi??

17 godina
neaktivan
mister11 kaže...

dakle ovako...ovaj tjedan ću nekad dobiti Trojčicu pa me zanimaju dvije stvari....prva, koji je po vama najbolji rom koji trenutno postoji i drugo, ako rootam mob i stavim costume rom, jel za povratak garancije dovoljan unroot ili treba još nešto raditi??

Samo staviš tvornički rom na kojem naravno nema roota.

17 godina
mister11 kaže...

Unroot+reset counter

13 godina
neaktivan

a koji costume rom?

14 godina
protjeran

A to ti je ko da nas 10 pitas kaj volimo najvise pojest??? Svako nekaj drugo. Kod romova su neprimjetne razlike u radu, nego se najvise naglasava izgled. Kernel je taj koji sinkronizira hardware i software i koj je zasluzan za fluidnost i rad sa sto manje bugova. Ja sam stavil zadnji Criskelo rom i Siyah kernel i za sad nema nikakvih bugova il nekog lagga.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...
mister11 kaže...

Unroot+reset counter

Taj reset counter prikriva da je mob unroot-an.

A s kojim alatom se radi taj reset counter.

14 godina
protjeran

Imas aplikaciju koja doduse menije nije radila. E sad mozda zato jer sam skinul creckanu, ili... ne znam, al imas i USB JIG za kupiti na Njuskalu po 50 kuna i s tim isto ponistis brojac.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pitanje za one koji su kupili GSGIII u T-Mobileu: Je li mobitel bio otključan na sve mreže ili zaključan samo na T-mobile?
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dturko kaže...
Pitanje za one koji su kupili GSGIII u T-Mobileu: Je li mobitel bio otključan na sve mreže ili zaključan samo na T-mobile?

Iskreno nisam jos niti provjerio. Budem danas kad dodem doma.

I possess a skill to google.
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
zvonac kaže...
Minoza kaže...

Zvonac ja ti imam taj problem isto... Koja si mreža?

bonbon..

Probaj nazvati nekoga na bon bon pa vidi jel se i onda dešava. Ja sam tmobile i čini mi se da problem nije prisutan kada zovem na tmobile, samo kada zovem druge mreže ali nisam još 100% ziher. Meni se isto čini da je softwareski problem.

Ajd pliz postaj u ovu temu da vide ljudi da nisam jedini s tim problemom:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1731406

Jos malo sam proucavao ovo. Definitivno mi se ovaj problem ne desava kada zovem unutar svoje mreze (Tmobile), samo prema ostalim mrezama...

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Trebal bi biti otkljucan na sve mreze. Iz VIP-a i tele2 je.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danas sam imao u rukama SGS3 "PLAVI" 16GB, i da, provjerom na danjem svjetlu sam se uvjerio da je mob plave boje, ne recimo Dinamove ili hajdukovih gaćica, ili Chelsea, već jedne čelično plave sa sivom nijansom, kao i nekog slavnog hladne ruke i mirnih živaca revolveraša sa Divljeg Zapada!!

Isprika prijatelju forumašu Mitsuoki na skepticizmu glede boje, ali kada sam provjerio i pogledao iz svojih ruku, svojim očima, sumnje nema, mob je PLAV i.  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači li to da je tamno plavi model stigao u T-mobile ili imate kakav info kad bi trebao? Thnx.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zerocoxib kaže...

Znači li to da je tamno plavi model stigao u T-mobile ili imate kakav info kad bi trebao? Thnx.

Pouzdano znam za VIP, a mislim da i T-Mobile ima plavi.

15 godina
Zerocoxib kaže...

Ako si pitao mene, mob sam pogledao u VIP centru, u T Com centru je bila takva gužva da nisam imao vremena i volje čekati doć na red, a koliko sam na stranicama T Com-a vidio, još ga nema, osim bjelog sa 16GB memorije {#}, minus za T Com, VELIKI, obzirom su upravo ONI trebali biti prvi, exclusiva u SGS3, sa svim verzijama, a plavim kao prvi {#} !!

ATJ Lučko
17 godina

frend je kupovao u t-mobile  i zakljucan je bio ... u vipu ti otkljucaju ako samo uredjaj uzimas IMO tak sam ja napravil ...

17 godina

od kad sam instalirao omegu 6.0 nemam vise zvuk kod pocetne samsung animacije , jel se to moze kako vratit ...izuzev stavljanja off roma :) ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

od kad sam instalirao omegu 6.0 nemam vise zvuk kod pocetne samsung animacije , jel se to moze kako vratit ...izuzev stavljanja off roma :) ? 

Flashanjem original boot animacije (pogledaj ima li u postavkama gdje da bude zvuka boot animacije)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 17:39 (Mitsuoka).
17 godina

di to mogu nac  , nema {#}

bdw vidim da mi stoji stara verzija umjesto nove kad sam istalirao omegu eli bez wipe-a 

jel to smeta mobu kaj ? 

osnovna : I9300BULF1

Broj verzije:

Omega v6.0-XXALF6

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 17:44 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://androidbootanimation.com/1280x720-boot-animations/galaxy-s3-boot-animation/

Meni je bonus kaj nema zvuka na custom romovima, ako mi se ugasi npr. pod satom ili negdje.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

ovaj sa linka ne radi..naso sam neki drugi sa xda foruma ,normalno se instalirao ali opet nema zvuka {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:00 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:04 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice