Postavke HT e-pošte

poruka: 5
|
čitano: 493
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Postavke HT e-pošte

Od prije desetak dana na mom Samsung Galaxy-ju A56 5G iz čista mira mi je Samsungova aplikacija E-pošte počela javljati da "nemam pristup", da "provjerim lozinku", da "provjerim POP/IMAP postavke" a ništa nisam mijenjao u postavkama.

Na stranicama HT-a (T-Coma) ona PDF uputstva stara 15 godina su beskorisna. Tražio sam preko Moj Telekom aplikacije postavke dolaznog i odlaznog servera i poslali su mi iste postavke koje sam i imao kad su počeli problemi.

Obrisao sam kompletan račun i sad što god pokušao napisati pod ulazni i odlazni server javlja gore već opisano.

Naravno da imam Gmail koji besprijekorno radi ali on mi nije dovoljan jer sam na mnoga važna mjesta upisao e-mail adresu HT-a koju sam godinama koristio bez problema.

Interesantno je da postavke za PC rade i funkcioniraju dobro ali problem su postavke za moj Android mobitel.

Pitanje:

Dali netko ima HT postavke dolaznog i odlaznog servera za POP/IMAP koje funkcioniraju i rade ispravno na mobitelu?

Ako itko ima molio bih ga da ih napiše ovdje ili mi pošalje na mail.

Napomena:

Ove postavke sa fotki koje su mi poslali sam i imao kada su počeli problemi.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:10 (RobotTitan).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Postavke HT e-pošte

Ajde probaj dodati taj mail u gmail aplikaciju. gmail, gore desno  di su ti inicijali/slika trenutnog gmail računa -> dodaj drugi račun -> ostalo -> upiši ht mail i lozinku.

Kažem to zato jer gmail valjda jedini automatski podesi odlazni i dolazni server. Čisto za test probaj

13 godina
Re: Postavke HT e-pošte

Probao i ista priča. Javlja "Nije bilo moguće otvoriti vezu s poslužiteljem". Difoltno je postavio Poslužitelj: post.t-com.hr. Kada sam promijenio na post.ht.hr opet isto. I na POP3 i na IMAP sam probao.

7 godina
Postavke HT e-pošte

Otisao sam pogledati u the bat (tamo imam hrpetinu starih emailova, pa sam si ga ostavio). pop.t-com.hr mi radi kao dolazni, ali vidim da su nesto mijenjali i da mi vise stari odlazni ne radi. 

EDIT : kako vidim promijenili su odlazni u : smtp.t-com.hr

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:15 (SamoPitam3).

0 0 hvala 0
13 godina
Postavke HT e-pošte

Konačno mi je proradilo na ovim postavkama (vidi fotke).

Napiknuo sam i kad je proradilo više ni ne otvaram postavke da se nešto ne pošemeri!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice