Usb razdjelnik-komp-tv

poruka: 13
|
čitano: 5.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Usb razdjelnik-komp-tv

pretpostavljam da nije moguće,al neškodi pitati....

kad bi usb externi disk spojio na laptop/komp preko usb razdjelnika i povezao sa lcd tv koji inaće može čitati disk preko usb-a,pretpostavljam da bi taj disk mogao biti vidljiv i na laptopu i na lcd-u,........valjda je tako,.{#}....e sad ako je ovo moguće,moje je pitanje šta bi bilo ako je recimo na tom externom disku jedan dio šifriran (program safe hause).da li bi otključavanjem tog dijela diska to bilo vidljivo i na lcd-u....odnosno dal' se tako nešto može napraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Usb razdjelnik-komp-tv

Mislim da niti jedan tv zasad ne može čitati externi disk direktno na usb, a niti preko huba. tak da ti to pada u vodu. Spoji telku na laptom na njega hard i to je to. 

16 godina
Usb razdjelnik-komp-tv

moj tv cita,lg 32lh3000,mkv,mp3,divx,picture

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vsipusic kaže...

Mislim da niti jedan tv zasad ne može čitati externi disk direktno na usb, a niti preko huba. tak da ti to pada u vodu. Spoji telku na laptom na njega hard i to je to. 

čiataju neki lcd-i,moj također,a vjerujem iako nisam probao i preko usb razdjelnika,.........mogu spojiti lcd preko vga kabela,al' to mi nije to,.volio bi da se disk vidi u izborniku lcd-a neovisno o laptopu,.......al' me zanima i ovo oko šifriranog dijela za koje sam pitao u prvom postu....

17 godina
neaktivan
Usb razdjelnik-komp-tv

Ne možeš mountati disk na dva različita uređaja!

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator

čekaj, ti hoćeš u isto vrijeme isti disk koristit na dva uređaja??

to je nemoguće...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

čekaj, ti hoćeš u isto vrijeme isti disk koristit na dva uređaja??

to je nemoguće...

nije nužno da bude istovremeno,......znaći svrha je povezati disk sa laptopom i lcdtv-om (usb razdjelnikom) i da se sa tv-a može pristupiti datotekama na disku,.....iako ako uzmemo u obzir da laptop dok se upali on automatski učita disk,pa ako bi se pristupalo i preko tv-a,onda bi to u suštini i bilo istovremeno,.........onda je to vjerovatno i nemoguće.......

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 22:18 (gorkix).
15 godina
neaktivan
Usb razdjelnik-komp-tv

Baci oko na OVO.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Baci oko na OVO.

nešto što bi možda pomoglo........

15 godina
neaktivan

Kaj ? To je printer server. Kakve veze ima sa temom?

15 godina
neaktivan

Ispricavam se. Malo sam zabrijal.

17 godina
neaktivan
Usb razdjelnik-komp-tv

da nastavim u ovoj temi jer ova moja ideja povezivanja je teško izvediva,pa me zanima da li bi se to moglo riješiti nekim od media playera,.......znaći da media player povežem na lcd tv i lanom na komp,a na kompu otključam kriptiran dio diska (safehouse ili truecrypt program) i omogučim mu zajedničko korištenje (kad je otključan ),da li će taj mountani disk biti vidljiv na media playeru.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Usb razdjelnik-komp-tv

Ima što novog po tom pitanju?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice