Spajanje kabla

poruka: 5
|
čitano: 2.336
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Spjanje kabla tipkovnice

krepala mi tipkovnica koja ima usb prikljucak, imam jednu staru sa okruglim prikljuckom..dakle dali bi bilo moguce da odrezem zice novije neispravne tipkovnice i starije koja je ispravna pa da ih spojim/zalemim? trenutno pisem pomocu virtualne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Spjanje kabla tipkovnice
ibari91 kaže...

krepala mi tipkovnica koja ima usb prikljucak, imam jednu staru sa okruglim prikljuckom..dakle dali bi bilo moguce da odrezem zice novije neispravne tipkovnice i starije koja je ispravna pa da ih spojim/zalemim? trenutno pisem pomocu virtualne

Ne. Ne moze

Ako bi imao onaj PS/2<>USB adapter onda bi mogao. Nemoj niti pokusavat zato sto cs pregorjeti maticnu. Stisni zube do ponedeljka ili posudi

Nemas PS/2 prikljucke na PC-u?

17 godina
ibari91 kaže...

Ne, nemožeš samo tako prelemiti žice. Možeš probati sa PS/2 na USB adapterom, na nekim tipkovnicama radi, na nekima ne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina

imam sranje intelovo od ploče, bez ide i ps prikljucaka...btw hvala na savjetu

15 godina
Spjanje kabla

Imas takav adapter u Linksu , ako ti to sta znaci !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice