| 2 | OVDJE GLASAJTE ZA SPAJANJE!!!! |
|---|---|
| 10 | Da |
| 7 | Ne |
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
| 5 | OVDJE GLASAJTE ZA PUNJENJE!!!! |
|---|---|
| 0 | Da |
| 10 | Ne |
Autoclimb kills more people than AIDS
Spoji ih,ali nemoj ništa puniti već ovaj gornji probuši tj. makni mu bazu i još dodaj sa strane cijelom visinom coolera rupice da kroz njih zrak idei time češ dobiti efikasan i tih cooler.
Spoji ih,ali nemoj ništa puniti već ovaj gornji probuši tj. makni mu bazu i još dodaj sa strane cijelom visinom coolera rupice da kroz njih zrak idei time češ dobiti efikasan i tih cooler.
kako mislis da busim kad su sastrane? sastrane su ajmo rec listici od aluminija koji ce sigurno puknuti kada ih budem busio?!?! pa sta nece se bolje hladit ako je puna jezgra?
Skineš svaki drugi listić pukneš na tom mjestu po 2-3 rupice za 2 mm borerom.
Ako napuniš jezgru sa bilo čime osima bakra ili aluminija,performanse će biti grozne.
kontra ih spajas to sam ja mislio napravit
znaci ovaj s aluminijskom jezgrom dole kako je puna. i onda u sredinu aluminijske stavi termalnu i ovaj sa bakrenom na njega. fiksiras i onda na ovaj s bakrenom vent. jer ako ih ovako okrenes kako si ti okrenuo neces imat nikakav protok zraka ...
napravi kako sam ti reko i imat ces dosta bolje temperature. znaci ovaj s aluminijskom na proc i ovaj s bakrenom na aluminisjkoj
kontra ih spajas to sam ja mislio napravit
znaci ovaj s aluminijskom jezgrom dole kako je puna. i onda u sredinu aluminijske stavi termalnu i ovaj sa bakrenom na njega. fiksiras i onda na ovaj s bakrenom vent. jer ako ih ovako okrenes kako si ti okrenuo neces imat nikakav protok zraka ...
napravi kako sam ti reko i imat ces dosta bolje temperature. znaci ovaj s aluminijskom na proc i ovaj s bakrenom na aluminisjkoj
I ostane mu zarobljen zrak u sredini. Bravo!
Bolje da u tom slučaju stavi kamen umjesto coolera.
Može.
EDIT:
Ovako:
Pa buši na mjestu gdje su strelice.
Pa buši na mjestu gdje su strelice.
a neznam kako cu ovo uspjet rezat, cini mi se da cu odustat od tog rezanja, puknut ce mi borer kaze tata 100%
U tom slučaju ne reži ništa,ali da ti bude lakše variti,stavi u sredinu coolera bakrenu cijev istog promjera kao i rupa te na nju natakni drugi cooler kojemu si izbušio bazu.
To bi mogao biti neki vapor chamber ako u unutra staviš 1/3 destilirane vode i zavariš joj vrh.
Da,pa kako si to mislio spojiti?
Ne,samo jednome bušiš bazu. Drugome ostaje.
Da,pa kako si to mislio spojiti?
Ne,samo jednome bušiš bazu. Drugome ostaje.
ja sam mislio uzet vijak cca. 15mm i spojit ga sa maticnom i ventom, od dna do vrha, stavit termalne i da to drzi
kaj nemre tak?
znaci gornjem moram maknut jezgru?
ja sam mislio uzet vijak cca. 15mm i spojit ga sa maticnom i ventom, od dna do vrha, stavit termalne i da to drzi
kaj nemre tak?
znaci gornjem moram maknut jezgru?
Možeš tako napraviti ali će biti katastrofa jer češ imati zrak u donjem cooleru koji će se grijati i dobit češ efekt termosice.
Ma znaš što,radi što hočeš. Gore sam ti napisao zašto da to ne radiš a ti opet po svome.
Pa nemoj varit aluminij,vari bakar na ovu cijev kako sam ti opisao.
pranja kako ce mu ostat zarobljen zrak ako dole stavi sa punom jezgrom a gore sa supljom ??
ako ima aluminijski sa punom on ide dole. a bakreni koji nema punu ide gore