Ukratko zanima me da li bi moje PSU XFX 650 W moglo držati CrossFire 6950 1 gb ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ukratko zanima me da li bi moje PSU XFX 650 W moglo držati CrossFire 6950 1 gb ?
Drzati ce bez problema.
Drzati ce bez problema.
Kolko si posto siguran ?
Zilijon posto.
Primio na znanje,pričekat ću još par mišljenja ,a onda admin može slobodno lock temu !
izgleda da se netko samo zeli hvalit sto ima hd6950 cf
TD za glupost
izgleda da se netko samo zeli hvalit sto ima hd6950 cf
Ti se šališ ... ?
Pa nemam ga još ,nego razmišljam o kupnji još jedne 6950 i želim bit siguran da će sve radit kako treba .Šta je tu loše što želim čuti još koje mišljenje? Nisam ja rekao da mu nevjerujem ili šta slično.
Zašto bi se ja želio uopće hvalit CF konfom ? Imam ja bitnijih stvari u životu ...
To je kvalitetno napajanje, drzat ce Hd6950 crossfire bez problema !
Sigurno će držati,nemaš brige.
Hvala ljudi!
Admin može tema lock !
S jednom VGA troši negdje 150-250W uvrh glave , s dvije VGa npr. do 400 vrh vrhova...
Znači da imaš i tri grafe bilo bi OK....
S jednom VGA troši negdje 150-250W uvrh glave , s dvije VGa npr. do 400 vrh vrhova...
Znači da imaš i tri grafe bilo bi OK....
Da, 3 grafe, a kaj onda s ostatkom konfe? Kaj bude ostale komponente teralo, zrak? :D Ovo je taman, i vise od toga..
nemas pojma sta pricas. a liku koji je postavio topic; pogledaj amperaze po railovima, one ce ti reci sve. osobno ti nebih preporucio to napajanje, meni je krepalo na 5850+5830 bitcoin kopacu.
i bolje sam proguglaj i izracunaj opterecenje, vec da slusas svakakve balavce sa foruma koji ce ti reci svasta, a na kraju si ti taj koji moze izgubiti koji dio hardware-a
pozz
S kime se ti svađaš? Ova tema je stara više od 2 mj.
nemas pojma sta pricas. a liku koji je postavio topic; pogledaj amperaze po railovima, one ce ti reci sve. osobno ti nebih preporucio to napajanje, meni je krepalo na 5850+5830 bitcoin kopacu.
i bolje sam proguglaj i izracunaj opterecenje, vec da slusas svakakve balavce sa foruma koji ce ti reci svasta, a na kraju si ti taj koji moze izgubiti koji dio hardware-a
pozz
Jarane ja sam u dva i po mjeseca sve te komponente totalno izmjenjao. 
Problem je davno "solved" .