Moje kućište

poruka: 14
|
čitano: 4.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Moje kućište

Evo nešto s čim sam se zabavljao u zadnje vrijeme. Nije baš ispalo kako sam se nadao al s obzirom da mi je ovo prvi ovakav modding zadovoljan san.

I nije još sve gotovo što ćete primjetiti iz slika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 3:35 (bradonja_85).

26 0 hvala 1
15 godina
Moje kućište

Antikvitet PC.Odlicno izgleda,svaka cast{#},dobro si se sjetio.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moje kućište

Ove rupe sto imas sastrane sta si reko da ces staviti neku mrezu, preporucam staviti filtre za prasinu dobro ce izgledati i imat neku svrhu

Gamers Don't Die, They Respawn¤¤xf:carlibas¤¤pocetnik u LoL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moje kućište

Uistinu genijalna ideja i jako lijepo sređeno moram priznat, ma majstor si ;) {#}

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Moje kućište
FiCoO kaže...

Ove rupe sto imas sastrane sta si reko da ces staviti neku mrezu, preporucam staviti filtre za prasinu dobro ce izgledati i imat neku svrhu

Mrežu mislim staviti na ovu zadnju stranu di nije zatvoreno, i izrada ove zadnje stranice šta sam uzeo od starog kućišta je isto u planu al ne još.

15 godina
neaktivan
Moje kućište

Odlicna stvar. A sta mislis jel izvedivo da ti to cudo palis na orginal tipke od radija? ;)

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Moje kućište

jako dobra ideja samo npr. mogo si paljenje i gasenje itd napravit na onim prednjim prekidacima original od radija.. a sa strane enbis unistavao a i ostalo bi ti vise prostora. za druge gluposti.

usb ppricvrsti tako da skines s nekog kucista i samo s toplim ljepilom zaljepis. vjeruj mi isprobano i drzi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...

Odlicna stvar. A sta mislis jel izvedivo da ti to cudo palis na orginal tipke od radija? ;)

To mi je prvo palo na pamet al stvarno neznam kako da to kvalitetno izvedem, a i nema baš mista jer mi je matična odma ispod tih tipki.

Lacko kaže...

jako dobra ideja samo npr. mogo si paljenje i gasenje itd napravit na onim prednjim prekidacima original od radija.. a sa strane enbis unistavao a i ostalo bi ti vise prostora. za druge gluposti.

usb ppricvrsti tako da skines s nekog kucista i samo s toplim ljepilom zaljepis. vjeruj mi isprobano i drzi :D

Neznam baš kako će držati toplo ljepilo, USB se dosta koristi pa me strah da bi to nakon nekog vrimena popustilo...tražin neko bolje rješenje

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 2:08 (bradonja_85).
15 godina
neaktivan
Moje kućište
Win Osama in hide and seek
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mogao bi s tim probati, i onda još preko zalijem s toplim ljepilom ili silikonom, to bi trebalo držati

14 godina
neaktivan

svaka čast ja imam staro kučište NZXT Guardian (staru verziju prek 5 godina) i ja sam mislio da sam ja umjetnik

15 godina
neaktivan
Moje kućište

Nije da se hvalim ali imam i ja jedan sličan "uređaj" iz 1966

Iskra Triglav 66

radio stanice radio stanice
s obje strane ima tako ( dobro za hlađenje ) i na dnu ima rupice s obje strane ima tako ( dobro za hlađenje ) i na dnu ima rupice
za ploče nekad bilo ( malo je unisteno ali da se srediti) za ploče nekad bilo ( malo je unisteno ali da se srediti)
iza iza
Win Osama in hide and seek
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 19:37 (J3ckYYY).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ja na mom nisam uspio naći godinu proizvodnje, bio je neki pečat iznutra al se nije ništa vidilo na njemu.

14 godina
neaktivan
Moje kućište

ideju treba patentirat, ap izum prodat coolermasteru il antecu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice