Evo nešto s čim sam se zabavljao u zadnje vrijeme. Nije baš ispalo kako sam se nadao al s obzirom da mi je ovo prvi ovakav modding zadovoljan san.
I nije još sve gotovo što ćete primjetiti iz slika.
Evo nešto s čim sam se zabavljao u zadnje vrijeme. Nije baš ispalo kako sam se nadao al s obzirom da mi je ovo prvi ovakav modding zadovoljan san.
I nije još sve gotovo što ćete primjetiti iz slika.
Antikvitet PC.Odlicno izgleda,svaka cast
,dobro si se sjetio.
Ove rupe sto imas sastrane sta si reko da ces staviti neku mrezu, preporucam staviti filtre za prasinu dobro ce izgledati i imat neku svrhu
Uistinu genijalna ideja i jako lijepo sređeno moram priznat, ma majstor si ;) 
Ove rupe sto imas sastrane sta si reko da ces staviti neku mrezu, preporucam staviti filtre za prasinu dobro ce izgledati i imat neku svrhu
Mrežu mislim staviti na ovu zadnju stranu di nije zatvoreno, i izrada ove zadnje stranice šta sam uzeo od starog kućišta je isto u planu al ne još.
Odlicna stvar. A sta mislis jel izvedivo da ti to cudo palis na orginal tipke od radija? ;)
jako dobra ideja samo npr. mogo si paljenje i gasenje itd napravit na onim prednjim prekidacima original od radija.. a sa strane enbis unistavao a i ostalo bi ti vise prostora. za druge gluposti.
usb ppricvrsti tako da skines s nekog kucista i samo s toplim ljepilom zaljepis. vjeruj mi isprobano i drzi :D
Odlicna stvar. A sta mislis jel izvedivo da ti to cudo palis na orginal tipke od radija? ;)
To mi je prvo palo na pamet al stvarno neznam kako da to kvalitetno izvedem, a i nema baš mista jer mi je matična odma ispod tih tipki.
jako dobra ideja samo npr. mogo si paljenje i gasenje itd napravit na onim prednjim prekidacima original od radija.. a sa strane enbis unistavao a i ostalo bi ti vise prostora. za druge gluposti.
usb ppricvrsti tako da skines s nekog kucista i samo s toplim ljepilom zaljepis. vjeruj mi isprobano i drzi :D
Neznam baš kako će držati toplo ljepilo, USB se dosta koristi pa me strah da bi to nakon nekog vrimena popustilo...tražin neko bolje rješenje
http://www.portal-usluga.hr/shop/slike/a1/velike/90090-Fokus_1.jpg ili neko epoxy ljepilo za USB
Mogao bi s tim probati, i onda još preko zalijem s toplim ljepilom ili silikonom, to bi trebalo držati
svaka čast ja imam staro kučište NZXT Guardian (staru verziju prek 5 godina) i ja sam mislio da sam ja umjetnik
Nije da se hvalim ali imam i ja jedan sličan "uređaj" iz 1966
Iskra Triglav 66
ideju treba patentirat, ap izum prodat coolermasteru il antecu