Led+Bas

poruka: 17
|
čitano: 3.754
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Led+Bass

Jucer sam spojio jednu plavu led diodu (mislim da je 3 mm) na zice koje dolaze do bassa. Ledicu sam stavio u rupu preko koje usisava/izbacuje zrak. Sad me zanima dali mogu napravit da mi radi isto i kad pojacam zvuk i kad smanjim jer ovako kad je tiše dobiva manje napona pa slabo svijetli.

0 0 hvala 0
15 godina
Led+Bas
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 1:30 (Lacko).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Led+Bas

malo je offtopic al me zanima gdje se mogu nabavit materijali za izradu ovakvih stvari. Recimo stvari tipa ovaj tip31 component iz tutoriala

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 3:05 (seljak007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Led+Bas
obliznja chipoteka...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
Led+Bas

chipoteka, electronic shop, kronos itd itd ducan s elektronikom  ako si iz zagreba onda kronos il tako nes

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Led+Bas

jel moguce ovaj tip 31 spojit u subwoofer bez dodatnog dovodjenja tih 9v

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Led+Bas

moze i 12v a 12v imas u subu ako imas neke 2,1 zvucnike inace trafo i elektornika je u subu a ako je neko kucno kino il nesto onda je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lacko kaže...

moze i 12v a 12v imas u subu ako imas neke 2,1 zvucnike inace trafo i elektornika je u subu a ako je neko kucno kino il nesto onda je problem

da u pitanju su 2.1 a gdje tacno nadjem tih 12v

15 godina
Led+Bas

kad otvoris sub

imas plocu uzmi multimetar i ganjaj 12v najlakse ti je izvuc sa transformatora vidit ces jedna zeljezna kocka u koju ti ide zica od uticnice a vani ti idu dvije zice il vise zavisi od modela

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Lacko kaže...

kad otvoris sub

imas plocu uzmi multimetar i ganjaj 12v najlakse ti je izvuc sa transformatora vidit ces jedna zeljezna kocka u koju ti ide zica od uticnice a vani ti idu dvije zice il vise zavisi od modela

Samo pazi da ne spojis na 230.  {#}

:D
15 godina
Led+Bas

bas to hahahha a dobro vidi se di je 220V a i uzmi multimetar i ganjaj ako neznas rad epusti i daj nekom iskusnom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lacko kaže...

bas to hahahha a dobro vidi se di je 220V a i uzmi multimetar i ganjaj ako neznas rad epusti i daj nekom iskusnom

dobro skuzio sam i naravno znam sta je transformator 
220 necu pogoditi sigurno
{#} 

16 godina
prototype sony kaže...
Lacko kaže...

dobro skuzio sam i naravno znam sta je transformator 
220 necu pogoditi sigurno
{#} 

probaj prvo s prstima, ako te pecne onda je 230, a ako ne onda je 12 {#}

:D
11 godina
neaktivan

I kako sad mi laici u ovom poslu da znamo gde je 220v da nas ne "pecne" struja :D 

16 godina
odjavljen
Led+Bas

Laicima nije mjesto u elektronici, osim ako ne žele biti pokojni laici.

Svi smo mi Mentalist.

9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Beki.Aleksei kaže...

I kako sad mi laici u ovom poslu da znamo gde je 220v da nas ne "pecne" struja :D 

prije ikakvog posla,uvijek se provjeri s multimetrom koliki je napon i ima li ga uopće....

11 godina
neaktivan

tako sam i ja mislio, hvala Kivic {#} 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice