samo dajte bez srama ideja ima na 1000 :D
EDIT:od cega ne u cemu :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj nitko nema prijedlog od vas stotinjak kojih je online :D
Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Imam ideju uzet cu staro kuciste i sa oba dvije strane staviti pleksiglas i obojati ga autolako i svasta ce biti na njemu led lampice :D
Imam ideju uzet cu staro kuciste i sa oba dvije strane staviti pleksiglas i obojati ga autolako i svasta ce biti na njemu led lampice :D
to nije pravljenje kučišta nego modifikacija postojećeg.
Da znam ali posto nema nitko ideju od cega da ga napravim to mi je sinulo :D
pa rekli su ti:lim,plexiglas,drvo.ako to tebi nije dovoljno onda ne znam,probaj od slonovače
Mikrovalna, toster, bubanj od vesmasine, kutija od zvucnika, felga od auta, staro pojacalo, crt tv, printer...dosta? 
Ehh sad sam vidio "ne u cemu" 
od kelvara obogaćenog uranom...
od gajbe piva
Od titana s ukrasima od obojanih metala i nehrđajućeg čelika.
Metalna kucista jesu najbolja, ali kad bi covjek sam radio kuciste ne bih preporucio metal, osim ako ista ne barata metalom kao Apple marketingom.
Rade preuredi nesto staro, kao recimo karoseriju od autica, sto isto moze biti prekrasno (ako se dobro napravi). A mozes i cijelo racunalo ugraditi u stol. Ideje su nenabrojive. Ali opet najimpresivniji built je onaj sa gajbom Zuje, ima ga tu na forumu. Svaka cast legendo!
twitter @IvanBandic
ako ćeš radit sa nekom vrstom metala...lim, aluminij...nemoj ni počimat ako nemaš nekog tko će ti odradit rezanje na cnc stroju...ako imaš nekoga da ti to odradi onda se možeš upustit...kupiš si materijala..ploče lima ili aluminija ili čega već nađeš...napraviš nacrt na kompu..
za lakši postupak nađeš na netu detaljne specifikacije utora i otvora, ili neko kučište premjeri da ti pašu ove glavne stvari : rupe za matičnu, mjesto za napajanje, za pržilicu, kavez za hdd...ostalo : rupe za ventove, način spajanja vicji, pop nitne, imbusi odredi sam...
ps-ručno rezat, bušit rupe nikad nije tolko precizno, a često puta u radu izgrebeš površinu metala (ili aluminija koji se sjaji) pa onda imaš sto riseva...ista stvar kod plexia, on dođe sa zaštitnim folijama na sebi, al svejedno ako nepaziš zarezat ćeš ga negdje i stalno će ti ta oštećenja upadat u oko...zato cnc da si skratiš muke, platiš al znaš da je precizno sve :D
Pa to je skorz jednostavno pitanje... napraviš ga od 400 500 kuna odeš kupiš neko od 300 i središ ga viruj mi bi češ zadovoljan samo tako a i neces puno love iskesat....
Od Lego kocaka(e to bi me vratilo u djetinstvo= onako šareno mmmm.
Ozbiljan prijedlog razmisli o tom.
Ako ti treba vizija javi se
Od Lego kocaka(e to bi me vratilo u djetinstvo= onako šareno mmmm.
Ozbiljan prijedlog razmisli o tom.
Ako ti treba vizija javi se
To ti je odlicna ideja :D
pa igraj se s karbonom ako znas, ili imas nekog da zna mijesat smolu nek ti pomogne....
Od svinjske kože.