Ovako: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12613242&postcount=1 S tim da sam prvo flashao overclock module.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
potrosnja baterije je obicno veca kad je proc clockan ili??
Da, ali ne i kada je u mirovanju jer tada može biti i niža nego inače. To je zato jer se može postaviti da frekvencija tada bude niža od uobičajene. Meni je na 122 MHz, odnosno bratu.
ima li tko preporucit kakvu tipkovnicu? ova koja dolazi sa gdx v29 mi se ne svidja, odgovarala mi je ona HTC koja je dolazila sa v28 ...
hvala, u medjuvremenu sam stavio smart keyboard pro, izgledom je slicna kao i stock
evo,ovako je sve pocelo...
kad sam isao u Market(Stock 2.1 Root),nije mi htjelo skinuti bilo koju aplikaciju, uvijek se javljala greška Download unsuccessfull,please try again.Ja probo opet,ali neće.
Tražio sam po internetu i našao da napravim wipe data na Marketu,i možda da deinstaliram pa koristim onu staru verziju.nece.Onda je piso jedan lik da je njemu radil kad se spojio na drugi google account.ja probo,ali nece.greška: Cannot establish a reliable data connection to the server.
Išao sam na Factory reset.
od onda mi se nece spojiti u google account,tak da nemam Talka,Marketa... jedino gmail mi radi na webu

Napravi reinstall OS-a preko SEUS-a
kako provjeriti dal je unlockan bootloader?
Skini s1tool sa xda foruma i kad ti baci jedan kao log vidjet ces ako je malo r onda je otkljucan a veliko zakljucan:
RUNNING S1_EROM VER "R8A029" zakljucan
RUNNING S1_EROM VER "r8A029" otkljucan
Poanta je samo u ovom slovu -R
Ako je veliko R onda je zakljucan,ako je malo r onda je otkljucan ;)
napravim sve rootam mobitel skinem file manager instaliram root explorer i napravim u njemu ono da mogu imat ClockWorkMod Recovery i zgasim mob instaliram rom i krenem da se resetira mob i nece dalje od onih slova sony ericsson tam zašteka...dal ima neko rijesenje za to? vec sam pokuso par puta uvijek isto
Napravi reset instaliranog softvera u CWM-u. Odaberi wipe ili tako nešto.
Ima negdje overclock tutoral na hrvatskom iso sam na ovaj xda forum al ne razumijem bas napravio sam sve sta pise tam i nie mi brzi mob
evo, ovdje imas tutorial na HR
znači,nemam najnoviji firmware, imam 2.1.10.47 a najnoviji je A.0.6
root se brise updateom?
mislim da je odgovor da
@BoTiA
..do postotka se lako dođe u interface postavkama ...a za taj krug, mislim da je zaduzna neka tema. : )
znači,nemam najnoviji firmware, imam 2.1.10.47 a najnoviji je A.0.6
root se brise updateom?
mislim da je odgovor da
To i ista verzija kao A.0.6 ali imas cini mi se da ima novija verzija C 2.1.1.0 tako nes
ma imam ja postotak, ali me zanima i krug :)
mislim da je u CM9 to naopravljeno (ili ce biti napravljeno) a ja sam jos uvik na cm7
Momci, nabavih Xperiu X8.
a) kodirana je na VIP želio bi je dekodirati da prima 098. Da li se tom radnjom u nekom servisu gubi garancija u VIP-a?
b) koja je zadnja verzija androida koju podržava (unofficial) a da je stabilna i da ne trza?
c) ukoliko rootam mobitel (ne znam niti što to znači ali se nadovezujem na pitanje b) , da li gubim garanciju?
Mob će biti poklon za Božić pa nemam baš puno vremena da sve saznam i sredim,
hvala.
Momci, nabavih Xperiu X8.
a) kodirana je na VIP želio bi je dekodirati da prima 098. Da li se tom radnjom u nekom servisu gubi garancija u VIP-a?
b) koja je zadnja verzija androida koju podržava (unofficial) a da je stabilna i da ne trza?
c) ukoliko rootam mobitel (ne znam niti što to znači ali se nadovezujem na pitanje b) , da li gubim garanciju?
Mob će biti poklon za Božić pa nemam baš puno vremena da sve saznam i sredim,
hvala.
a) msm da ako ga dekodiras u ViP centru ne gubis garu nisam 100% siguran
b)Imas do Jelly Bean-a ali koliko mi si cini to je mobitel novije proizvodnje tako da jelly bean otpada jer treba unlock bootloadera,najbolje ti je staviti GingerDX on je 2.3.7. on radi i na stock.
c)Ako ga rootas gubis garanciju ali to se lako vrati samo se reinstalira 2.1
Jel mi može netko preporučit neki stabilan ROM da je onak stock android izgleda? Treba mi za frendovu curu jer kaže da ju mob nešto zeza, a u T-mobileu su rekli da je problem u softwareu. Ne kužim baš te ljude zašto to oni nsu mijenjali.
Ma taj se više ne update-a kolko vidim. Na nekaj novije sam mislil. BTW preko čega se flasha, roota? Kužim se u sve to imao sam SGS II i probao sam brdo ROM-ova tak da nebi trebalo bit problema.
Onda probaj GingerDX cini mi se najbolji jer atm rijetko se koji ROM izbacuje redovno update msm original koji ja bas napravljen sa source koda od 0 vecinom samo dolaze preradeni romovi koji nevaljaju nista .A rootas preko FlashTool-a i stavis gore CWM preko toolboxa.Ovaj sto sam ti dao je preradeni 2.1 msm ovaj prvi. A ovo GingerDX ti je 2.3.7.
Da ne listam prethodnih 80-ak stranica..ovako:
Imam problem pri rootanju uređaja pomoću SuperOneClicka. Stavio sam enable na Usb Debugging. I dok pokrenem program i kliknem root, on krene i stane na step 3 ( http://img69.imageshack.us/img69/3820/8178803a81b8440e89016b8.png ) i nakon toga se mob restarta sam od sebe. Netko imao takvih iskustava vec ili?
Cek msm da ga on restarta i ostavis spojeno i cekas da se upali onda bi trebao biti rootan nisam siguran jer nisam to koristio dugo vremena.
Nekon restarta telefona, program ostaje na koraku na kojem je stao te se gumb root može ponovno stisnuti. Nikad problema s x8, da nije možda problem hardwerskog tipa?
Nije probaj sa program toolbox imas na Xda ili skini FlashTool ali msm da trebas drivere za x8 da bi radilo ne sjecam se nista vise :D