Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.170.759
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
14 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
Emcho kaže...

evo malo sam se potrudio pa našao link koji radi : http://www.mediafire.com/?v4kv3mj3tu5k525

i evo ti link za baseband xx015 u slučaju da imaš x006 samo ovaj flashas,isti postupak.. http://www.mediafire.com/?wspdg0zvidsxd93

:))

Hvala ti puno..
Nego jos samo nesto, koji je po tebi najbolji ROM, da mozes aplikacije premjestati na sd karticu i da radi Wi fi?

15 godina
neaktivan
Barba007 kaže...
Emcho kaže...

evo malo sam se potrudio pa našao link koji radi : http://www.mediafire.com/?v4kv3mj3tu5k525

i evo ti link za baseband xx015 u slučaju da imaš x006 samo ovaj flashas,isti postupak.. http://www.mediafire.com/?wspdg0zvidsxd93

:))

Hvala ti puno..
Nego jos samo nesto, koji je po tebi najbolji ROM, da mozes aplikacije premjestati na sd karticu i da radi Wi fi?

po meni je najbolji rom+kernel MiniCM7.2+nAa 11 kernel ;) a sa stock kernelom GingerDX.v023 koji je danas izašao,komplet sve radi i ima naravno app2sd :))  ali u svakom slučaju preporučam custom kernel,bolje i brže radi mob i stabilnije je nekako..

XPERIA X8 - 4.0.3 ICS CyanogenMod 9.0.0 by paul-xxx@xda * nAa-11 Kernel *
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Stavrno je dobar gdx23b+alf08 radi saveršeno.

Dont Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

radi savrseno ... sto to tocno znaci? ... koliko traje baterija? da li zapinju angry birds? da li radio aplikacija ima problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Radi sve.... ništa ne zapinje.Ako te zanima probaj.

Dont Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 19:03 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Molio bih vas pomoč, pa evo ovako nedavno mi se na mobitelu u galeriji pojavila mapa Okvir učitavnja i ne mogu je nikako pobrisat, unutra je nekoliko slika,a li kad stisnem pojedinosti piše lokacija nepoznata i veličina datoteke nepoznata, probao sam formatirat memorijsku i ništa, pa ako netko zna kako da to maknem bio bi jako zahvalan :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
atiHD kaže...

Molio bih vas pomoč, pa evo ovako nedavno mi se na mobitelu u galeriji pojavila mapa Okvir učitavnja i ne mogu je nikako pobrisat, unutra je nekoliko slika,a li kad stisnem pojedinosti piše lokacija nepoznata i veličina datoteke nepoznata, probao sam formatirat memorijsku i ništa, pa ako netko zna kako da to maknem bio bi jako zahvalan :) 

ako si probao formatirat SD karticu i nije se maknulo znači da je to system file. Vjerovatno bi to mogao ukloniti sa full-wipe u CWM ;)

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Koji je zadnji android update za X8?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peroko kaže...

oficijalni je 2.1 a za custom ne bih znao. 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
15 godina
neaktivan
atiHD kaže...
peroko kaže...

oficijalni je 2.1 a za custom ne bih znao. 

zadnji SE stock rom je Android 2.1.1(Eclair) a zadnji custom rom je android 4.0.3(IceCreamSandwich) a najbolja i najstabilnija verzija za ovaj mob po meni je custom 2.3.7 rom ;)

17 godina
neaktivan

dal ima neki nacin da sam dekodiram mob? znaci da ga otkljucam za druge mreze..

15 godina
neaktivan
Vesperian kaže...

dal ima neki nacin da sam dekodiram mob? znaci da ga otkljucam za druge mreze..

postoji ali nikako ne besplatno zbog MSM7227 platforme ;)

mislim da na XDA piše za oko 25 $ možeš otključat preko Omniusa ...

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Evo stigao je novi toolbox final http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117100 koji nudi:

1. Root / UnRoot
  2. Recovery
    - Free Xperia X Recovery
    - Free Xperia CWM 4.0.1.5
    - nobodyAtall CWM 3.2.0.0r3
    - nobodyAtall CWM 3.2.0.0r4
  3. JiT [VMLibsV2]
  4. init.d
  5. modules
    - Check Digitizer
    - DualTouch
    * ax8mt by AnDyX
    * ax8mt CM7 fix by darkfrmr
    * x8gesture by doxianh
    * x8gesture by andrej
    - Under Volt (doxianh)
    - Over Clock (doxianh)
    - ext4
  6. Busybox install/uninstall
    - Busybox 1.15.3
    - Busybox 1.17.1
    - Busybox 1.18.5
    - Busybox 1.19.4
  7. SDParted
    - SDCard Partitioning
    - Convert sd-ext File System
    - sd-ext File System check
  8. APK Installer
    - Batch APK installer
    - Push APK to /data/app
    - Push APK to /system/app
  9. APK Backup
    - backup from /data/app
    - backup from /
  10. Bootloader Unlock

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Ja sam super zadovoljan sa GingerDX v23 pa se pitam jel moguće da je mob sa custom kernelom i romom još brži,stabilniji...

Koristim GingerDX od samih početaka i osim malih problema sa kamerom nikad nisam našao nikakvih zamjerki.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tintin kaže...

Ja sam super zadovoljan sa GingerDX v23 pa se pitam jel moguće da je mob sa custom kernelom i romom još brži,stabilniji...

Koristim GingerDX od samih početaka i osim malih problema sa kamerom nikad nisam našao nikakvih zamjerki.

Naravno da je brži i stabilniji kad ima dosta toga više od Stock Kernela.

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Imam na mobu floyo rom i memorijska mi se pokvarila te sad kad sam kupio novu nezeli mi se uopce spojiti na komp.Ne prepoznaje ga ni sony pc companion.Pomoć!

Soccer <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Isti problem sam imao i ja napravi ovako ostavi mobitel uštekan na PC resetiraj komp i kad se widndowsi dignu ištekaj i uštekaj mobitel i pričekaj malo onda bi trebalo da radi neš ne radi kako treba u tom ROM-u

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 22:20 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo budem probao sad.

EDIT: evo sada radi hvala ti puno vec sam mislio da je nesta oslo {#} 

Soccer <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 22:28 (GTR bs).
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Ljudi imam problem(više problema) koji me totalka iritira... Već sa više romova me ovo zezalo... Mob se nekad restarta (nije često), wifi mi nakon nekog vremena prestane raditi(ne nalazi mi više mreže), i sve bi se riješilo sa mijenjanjem ili reinstallom roma, ali opet nakon 2-3 tjedna se pojavi ponovo...

Neznam više šta bi napravija, bija san prvo na Eclairu 2.1 originalnom, pa 2.3.7 GDX, onda san Froyo 2.2.9 (nije ovaj ka šta sad iman), onda ICS, onda sad Froyo Pro v24 2.2.9

Jeli ima išta drugo osim nošenja na servis?

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...

Ljudi imam problem(više problema) koji me totalka iritira... Već sa više romova me ovo zezalo... Mob se nekad restarta (nije često), wifi mi nakon nekog vremena prestane raditi(ne nalazi mi više mreže), i sve bi se riješilo sa mijenjanjem ili reinstallom roma, ali opet nakon 2-3 tjedna se pojavi ponovo...

Neznam više šta bi napravija, bija san prvo na Eclairu 2.1 originalnom, pa 2.3.7 GDX, onda san Froyo 2.2.9 (nije ovaj ka šta sad iman), onda ICS, onda sad Froyo Pro v24 2.2.9

Ovaj restart jesi li klokao mobitel? a ovo za wifi i meni se isto zna dogoditi.

17 godina
neaktivan
WrongType kaže...
duma.ivan kaže...

Na GDX-u jesam, al na njemu mi se jedan put restarta i to jedino kad san ima pokrenuto walkman, operu te fruit ninja odjednom... Pojelo sav ram... Nikako kasnije.. A na Froyu sadašnjem mi se svako nekih 2 dana, tako nešto, reseta, i to ponajviše kad mi je ekran ugašen.

Da, al sad meni neradi wifi nikako, morat ću opet stavljat sw. >.<

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
14 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...
WrongType kaže...
duma.ivan kaže...

Na GDX-u jesam, al na njemu mi se jedan put restarta i to jedino kad san ima pokrenuto walkman, operu te fruit ninja odjednom... Pojelo sav ram... Nikako kasnije.. A na Froyu sadašnjem mi se svako nekih 2 dana, tako nešto, reseta, i to ponajviše kad mi je ekran ugašen.

Da, al sad meni neradi wifi nikako, morat ću opet stavljat sw. >.<

Jednio napravi ovako napravi backup svega sa SD kartice formatiraj sd karticu vrati mobitel sa SEUS-om na originalni 2.1 ROM i onda ponovo rootaj i sve 15 min posla ti je skini si gore ovaj toolbox i npraviš sve sa njim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:43 (WrongType).
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Aj napravim pa se javim..

EDIT:
Evo, instalirao sam ovaj sw sada:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23837387&postcount=1226

Pa ćemo vidjet kako radi, bla bla.. Prvo sam sa flashtool-om sve na default stavija, pa ga ponovno root-a i onda stavija sw...

Zasad stvarno lijepo radi, nema uopće blokavanja, prezadovoljan sam...

EDIT:
Ipak ništa, opet ne radi... Stavija san oriđiđi sw, unroota ga, i u subotu ga nosin na servis, ako crkne do tad... Vidit ću...

Pozdrav ljudi

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 21:19 (duma.ivan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...

EDIT:

Pa ćemo vidjet kako radi, bla bla.. Prvo sam sa flashtool-om sve na default stavija, pa ga ponovno root-a i onda stavija sw...

EDIT:
Ipak ništa, opet ne radi... Stavija san oriđiđi sw, unroota ga, i u subotu ga nosin na servis, ako crkne do tad... Vidit ću...

Pozdrav ljudi

to je onda hardverski problem,vjerovatno se pregrije CPU pa se restarta..

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

bok svima,imam jedno pitanje.vidim da svi koji su instalirali GDX također su instalirali i stock kernel.ja na svojoj x8 imam GDX v023 ali ne mogu stavljati module i kernele zbog toga jer mi je mob 11w50 ili čak 55.neda mi se sada rastavljati mob da pogledam.uglavnom zbog toga ne mogu otključat bootloader jer se iznad 11w29 mobitel brick-a.sad me zanima dali postoji neki način da ipak instaliram custom kernel(najviše zbog swapera) a i svi kažete da mob bolje radi s njima.nisam vidio ovdje da je netko postavio to pitanje a pročitao sam skoro svih 64 str.nije vrag da sam jedini kupio x8 koji ne podržava kernele(mob koji je iznad tih 11w29)hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SAMOLIKVIDATOR kaže...

bok svima,imam jedno pitanje.vidim da svi koji su instalirali GDX također su instalirali i stock kernel.ja na svojoj x8 imam GDX v023 ali ne mogu stavljati module i kernele zbog toga jer mi je mob 11w50 ili čak 55.neda mi se sada rastavljati mob da pogledam.uglavnom zbog toga ne mogu otključat bootloader jer se iznad 11w29 mobitel brick-a.sad me zanima dali postoji neki način da ipak instaliram custom kernel(najviše zbog swapera) a i svi kažete da mob bolje radi s njima.nisam vidio ovdje da je netko postavio to pitanje a pročitao sam skoro svih 64 str.nije vrag da sam jedini kupio x8 koji ne podržava kernele(mob koji je iznad tih 11w29)hvala

Nazalošt ne možeš.

14 godina
neaktivan

hvala na brzom odgovoru.usput potpis ti je originalan...za mene.inače radim kao pirotehničar,hehe

17 godina
neaktivan
Emcho kaže...
duma.ivan kaže...

EDIT:

EDIT:

Pozdrav ljudi

to je onda hardverski problem,vjerovatno se pregrije CPU pa se restarta..

Pa inače mi radi na nekih 35-36° al kad ga koristim najviše, max do 42°... Nije preko išao...

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Dobio sam prije tjedan dana Xperiu X8, i sada vidim da mi puno aplikacija ne podržava Android 2.1 :( Pošto sam nov i baš se ne razumijem u mobitele, bi li mi netko mogao napisati koji je zadnji Android koji mogu instalirati na njega i kako se to radi ? Hvala unaprijed. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

službeni ti je taj što imaš 2.1 a ostalih custom romova imaš puno, malo proguglaj pa proberi neki u mene je GingerDX.v13 i meni je extra i sve radi

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 1:23 (immo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice