Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.141.088
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
dr. zlo kaže...
pandza94 kaže...
6.Otvorite rootexplorer,nadite ta tri filea,treca tipka tj properties,more pa sva tri filea kopirajte u system/bin

Meni neće... kaže da je system read only. Onda probam namistit da nebude, uđen u permissions; stavin kvačicu na sve, i opet isto. -.-"

mount r/w

Xperia Sense Froyo 2.2.1 v1.010
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

0.12 hackdroid ima sense ui

koristim ga.jos neradi app2sd skripta 3.5mm jack popravljen pomoću jednog app-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
kako stojimo sa ROMovima?ima koji da radi u potpunosti?ima na kojem rade bar osnovno(sms,poziv,alarm,wifi)?
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

kako ih nema,trebali bi biti tu...probaj opet kopirati ili nesto,i probaj restartat mobitel i pokrenut xRecovery da vidis jeli radi,ako ne radi onda nisi dobro kopirao...

A nema ih... a ja kopira 99999999 puta...... Al oni chargemon(ili kako se već zove), njega vidim u folderu, ove druge ne....

I to sam priko mount r/w...

Nakon restarta moba isto.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
kako stojimo sa ROMovima?ima koji da radi u potpunosti?ima na kojem rade bar osnovno(sms,poziv,alarm,wifi)?

Imaju zasad 2 skoro gotova zasnovana na Froyu te ima jedan na GingerBreadu ali više bugova nego ova dva zajedno.

Ima HackDroid 2.2.1 v0.12-ne radi app2SD skripa,video snimanje 3.5mm jack popravljen putem jedna aplikacije-quadrant oko 1070

CM 7 v1.0 Alpha 2-nativna app2SD samo portan s x10mini pa je pixel density mali.

17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Nemogu primati niti slati MMS, a postavke koje dobijem putem SMS-a od tele2 mi ne pomažu.

Kako i gdje i koje su ako ih moram ručno upisivati?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 18:48 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goodie kaže...

Nemogu primati niti slati MMS, a postavke koje dobijem putem SMS-a od tele2 mi ne pomažu.

Hvala

{#}

16 godina
neaktivan
goodie kaže...

Hvala

Misliš preuzet postavke za net i MMS?

Evo ovako: postavke -> Sony Ericsson -> preuzimanje postavki za Internet i MMS.

Ja sam to triba dva puta. Prvi put uspilo bez problema, drugi put nije htijelo pa sam mora ponovit software update.

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo ja cu staviti tutorial za instaliranje ovih romova na mobitel...

prvo sto trebate je rootan mob...mobitel rootate pomocu programa superoneclick kojeg mozete naci ovdje(tu su i sve upute kako ga koristiti):http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811457

prije nego pocnete sa rootanjem morate izvaditi memorijsku karticu iz mobitela i ukljuciti usb debuging (postavke-aplikacije-razvoj-uklanjanje programskih gresaka)

stavio sam rom na mem.card?

ali u xrecovery mi prikazuje samo jedan.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 18:01 (luka_cro).
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Jeli taj xRecory služi za napravit back up?

Ako je samo to mogu ja onda neki drugi način, možda preko kompa?

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imas backup u samom mobu, imas program od sony ericssona kojim pravis backup na komp, mozes online napraviti backup na SE site, mozes napraviti backup na gmail. Imas masu programa koji prave backup svega i svacega ako je rootan mob.

:)
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

WTF??

sad sam slozil taj 2.2 floyo i imam u benchmarku preko 1000 bodova, a doodle jump steka pet put bolje nego prije, dobar vam je rom neki. :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
isprobao sam sve ROMove i vratio se opet na stari, jos previse bugova, nadam se da ce ispraviti to.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

možeš napraviti kratki tutorial za apps2sd?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Da li je izasao sluzbeni update za xperiu x8 evo nasao sam na youtube dosta videa sa androidom 2.3 na tom telefonu,postzo ga namjeravam kupit..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 8:26 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Moja xperia x8 nedavno kupljena ima android verziju 2.1 update 1 na sebi tvornički.

Zanima me dali moram rootati mob kako bi mogao koristiti aplikacije poput app2sd ili link2sd ili te aplikacije rade bez tog rootanja?

Ako moram rootati kako da to učinim?

Btw. zašto mi pri instalaciji NFS sHIFT javlja da nemam dovoljno mjesta na memoriji moba ( a ima 110 mb free) a igra zauzima 35 mb?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 11:05 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goodie kaže...

Moja xperia x8 nedavno kupljena ima android verziju 2.1 update 1 na sebi tvornički.

Zanima me dali moram rootati mob kako bi mogao koristiti aplikacije poput app2sd ili link2sd ili te aplikacije rade bez tog rootanja?

Ako moram rootati kako da to učinim?

Btw. zašto mi pri instalaciji NFS sHIFT javlja da nemam dovoljno mjesta na memoriji moba ( a ima 110 mb free) a igra zauzima 35 mb?

Hvala

App2sd ne radi na 2.1.

Nova verzija NFSa ima 1 i nešto MB pa si nađi nju da možeš instalirati.

17 godina
neaktivan

A na 2.2 je to ugradjeno u rom.

17 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Znači da moram napraviti root da bi radilo app2sd?

Dali ima netko link gdje mogu nać tu verziju koja radi na x8.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 19:09 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
ukucaj na google superoneclick x8 i trazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

pozz svima

dakle imam xperiu x8 vec par mjeseci, mobac je super kad se usporedi usluga s kvalitetom :D

updejto sam ga na najnoviji android 2.1(ili 2.6 jebiga neznam koji je najnoviji zaboravio sam:D) uglavnom, ne radi mi 0.facebook.com

kad idem otvorit to nece mi, neznam znasto :S inace internet mi radi na wi-fi normalno bez problema :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imas aplikaciju za face.
17 godina
goodie kaže...

Znači da moram napraviti root da bi radilo app2sd?

Dali ima netko link gdje mogu nać tu verziju koja radi na x8.

Da, moraš radit root i novu particiju na kartici. Evo ti tu upute, trebalo bi ti radit.

16 godina
neaktivan
@robinho1o, koja si mreža? Mislim ds nema svaka 0.facebook.

Jeli to na WI-FI-u pokušavaš uć na 0.facebook? Ako jesi onda normalno da ne radi. Kad si na WI-FI-u uđi na touch.facebook ili m.facebook. Ne naplaćuje ti se jer je to WI-FI.

I da, updejta si na 2.1, zadnji službeno podržani updejt.

;)
HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Jeli ja mogu napravit repair sa 2.1 Androidom s obzirom da mi je mob rootan?

Zbog nekih problema nevezanih uz root.

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

t-mobile sam. znam da nemogu kad sam na wi-fi na 0.facebook

nece mi ni preko preglednika na 0.face ni preko one aplikacije koju imam...

jel treba nesto u postavkama riktat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možeš napraviti repair, ali izgubiš root prava, tj. moraš ga opet rootat.

Why So Serious?
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Obavezno što trebate instalirati poslije roota je xrecovery-najbolja stvar koja se može dogoditi vašem mobu.

Ako krivo flashate,nešto uradite krivo pa pokvarite mob, poslije se white loga uprete tipku BACK nekoliko puta i otvori vam se xrecovery.

1.Skinite xrecovery i extractajte

2.Skinite rootexplorer te ga instalirajte pomoću Astro File Manager(plaća se pa skinite apk s googla!{#})

3.Rebootajte mob te otvorite rootexplorer.Trebala bi vam doći obavjest od SuperUser-a da trazi dopuštenje.Kliknite da(whatever) :D

4.U rootexploreru u gornjem desnom kutu je vam trenutno moountan r/o,mountajte r/w

5.Tri filea iz prvog koraka,kopirajte na SD karticu,disconnect mob s kompa.

6.Otvorite rootexplorer,nadite ta tri filea,treca tipka tj properties,more pa sva tri filea kopirajte u system/bin

7.Iskljucite mob,poslije sony ericsson bijelog loga upirite tipku BACK nekoliko puta.

8.Nađite opciju backup pa backupajte mob.

9.Za boot moba uprite reboot.

Evo ja opet dosadan u vezi ovoga tuta... Šta točno misliš pod ovim podebljanim?

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
pandza94 kaže...

Obavezno što trebate instalirati poslije roota je xrecovery-najbolja stvar koja se može dogoditi vašem mobu.

Ako krivo flashate,nešto uradite krivo pa pokvarite mob, poslije se white loga uprete tipku BACK nekoliko puta i otvori vam se xrecovery.

1.Skinite xrecovery i extractajte

2.Skinite rootexplorer te ga instalirajte pomoću Astro File Manager(plaća se pa skinite apk s googla!{#})

3.Rebootajte mob te otvorite rootexplorer.Trebala bi vam doći obavjest od SuperUser-a da trazi dopuštenje.Kliknite da(whatever) :D

4.U rootexploreru u gornjem desnom kutu je vam trenutno moountan r/o,mountajte r/w

5.Tri filea iz prvog koraka,kopirajte na SD karticu,disconnect mob s kompa.

7.Iskljucite mob,poslije sony ericsson bijelog loga upirite tipku BACK nekoliko puta.

8.Nađite opciju backup pa backupajte mob.

9.Za boot moba uprite reboot.

Evo ja opet dosadan u vezi ovoga tuta... Šta točno misliš pod ovim podebljanim?

e ovako sad :D

1. korak sam napravio hahah

2. skino rootexplorer i astro i sad nekuzim kako da inst rootexplorer :S

inace rooto sam mob...

17 godina

Šta nije jednostavnije skinuti xrecovery instaler i tako instalirati?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice