Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.141.160
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
17 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
E.sad ja sam to sve stavio s folderom u folder backup i kqd stisnem restore pise mi md5 mismatch i nikako da uspijem imam dva roma razlicita roma i s niti jednim ne uspijevam.... :S
15 godina
neaktivan

sjecam se ,i meni je takva situacija bila ali ja sam direkt bez extracktanja stavio u mapu na SD kartici pa zato nije radilo..kad sam extrackt odma proradilo..ili ti možda nešto fali ili si na krivo mjesto stavio?

XPERIA X8
17 godina
neaktivan
Hmm pa mislim da sam na dobro mjesto stavio al sam preimenovao folder jedino ako je to.. Ili slucajno nesto fali.. Probat cu kasnije sve ponovno
15 godina
sina1212 kaže...
Hmm pa mislim da sam na dobro mjesto stavio al sam preimenovao folder jedino ako je to.. Ili slucajno nesto fali.. Probat cu kasnije sve ponovno

ne smijes preimenovati folder,samo ga extractaj bez preimenovanja...

15 godina
neaktivan
sina1212 kaže...
E.sad ja sam to sve stavio s folderom u folder backup i kqd stisnem restore pise mi md5 mismatch i nikako da uspijem imam dva roma razlicita roma i s niti jednim ne uspijevam.... :S

md5 ti je inace kriptiranje, sastoji se od dugacke recenice sa tipa "kfsfs5fsa49gd64s6" itd...i to se ne podudara, to ti javlja... samo mi nije jasno zast ti to javlja, taj room nije valjda zasticen ili nest..:/

15 godina
Uny kaže...
sina1212 kaže...

md5 ti je inace kriptiranje, sastoji se od dugacke recenice sa tipa "kfsfs5fsa49gd64s6" itd...i to se ne podudara, to ti javlja... samo mi nije jasno zast ti to javlja, taj room nije valjda zasticen ili nest..:/

ne smije se mijenjati ime foldera...

17 godina
neaktivan
@uny
Md5 NIJE kriptiranje.
:)
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

evo ja cu sad ponovno staviti neki rom sa ove stranice http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513 kako sam i jucer, bez preimenovanja datoteke, skinut ću ponovno sa stranice, pa cu javiti dal sam uspio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

evo stavio sam natrag bez preimenovanja foldera.. i sada mi radi.. uspio lijepo pokrenuti sve.. :) hvala vam :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...
@uny
Md5 NIJE kriptiranje.

Krivo sam se izrazio, algoritam za kriptiranje..:)

16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
dr. zlo kaže...

Meni ga nemože nać! :@

Što ti nemože naći?

Ma nemože mi nać mob u control panel>add hardware... Al evo, sad sam uspia bez toga.

Hvala! :)

OĆU NOVI NICK!
17 godina
neaktivan
@uny
:) pokusaj ponovo. Nije ni algoritam za kriptiranje.
17 godina
neaktivan

ljudi molim pomoć. brisao  sam folder gdje mi je inače glazba bila (musicdownloads se zvao valjda) i stavio glazbu u neki drugi, no sada kada idem u postavkama mjenjat melodiju dolaznog poziva,neće mi uči u glazbenu biblioteku. zna li netko kako da to sredim da mi očita mjuzu. i kada otvorim standardni player neće mi ništa očitati od glazbe preko glazbene biblioteke.

unaprijed vam hvala i svaka čast na tutorialima ;)

Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 16:54 (Warrior).
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

MD5 je ime za kriptografsku hash funkciju koja je dugačka 128 bita

btw. instalirao sam ginger - bred i sve radi super osim kamere i još par stinica.

btw od btw. u banchmarku sam dobio 1138 i mob je drugi po redu

TheKmTv1
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 20:11 (kmgamer).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Obavezno što trebate instalirati poslije roota je xrecovery-najbolja stvar koja se može dogoditi vašem mobu.

Ako krivo flashate,nešto uradite krivo pa pokvarite mob, poslije se white loga uprete tipku BACK nekoliko puta i otvori vam se xrecovery.

1.Skinite xrecovery i extractajte

2.Skinite rootexplorer te ga instalirajte pomoću Astro File Manager(plaća se pa skinite apk s googla!{#})

3.Rebootajte mob te otvorite rootexplorer.Trebala bi vam doći obavjest od SuperUser-a da trazi dopuštenje.Kliknite da(whatever) :D

4.U rootexploreru u gornjem desnom kutu je vam trenutno moountan r/o,mountajte r/w

5.Tri filea iz prvog koraka,kopirajte na SD karticu,disconnect mob s kompa.

6.Otvorite rootexplorer,nadite ta tri filea,treca tipka tj properties,more pa sva tri filea kopirajte u system/bin

7.Iskljucite mob,poslije sony ericsson bijelog loga upirite tipku BACK nekoliko puta.

8.Nađite opciju backup pa backupajte mob.

9.Za boot moba uprite reboot.

P.S.Tipke za pojacavanje zvuka su gore/dolje dok je sredisnja tipka (HOME) odabir!

Ovo vam je obavezno da slucajno ne sje {#}bete mob,odnosno da ge ne brickate!

Više o xrecovery-u OVDJE!

Koliko sam dobro svatia ovo se radi samo ako nešto sje8eš?

Mislin da san krivo svatia... ovo je da ako sje8eš, pa onda zato backup?

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 0:08 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
kmgamer kaže...

btw. instalirao sam ginger - bred i sve radi super osim kamere i još par stinica.

daj mi reci, koji program koristis za provjeru banchmarka? nasao sam neki smartbench 2010 i mob mi ima 427.. zar ga taj rom tako digne?

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Koliko sam dobro svatia ovo se radi samo ako nešto sje8eš?

Mislin da san krivo svatia... ovo je da ako sje8eš, pa onda zato backup?

Pa preko xrecovery instaliras druge romove isto.

Napravi backup da si siguran.

Xperia Sense Froyo 2.2.1 v1.010
16 godina
neaktivan
Uny kaže...
kmgamer kaže...

daj mi reci, koji program koristis za provjeru banchmarka? nasao sam neki smartbench 2010 i mob mi ima 427.. zar ga taj rom tako digne?

navodno, ali koliko sam ja razumio ne radi nista 3d, znaci nebres skoro nist igrati.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

To su ova tri filea? Jesi siguran da netriba extractat ovu još jednu mapu?

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 16:33 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
pandza94 kaže...

To su ova tri filea? Jesi siguran da netriba extractat ovu još jednu mapu?

Samo ta tri stavi na SD pa ih kopiraj pomocu rootexplorera u memoriju telefona valjda

Vidi tut

Xperia Sense Froyo 2.2.1 v1.010
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
6.Otvorite rootexplorer,nadite ta tri filea,treca tipka tj properties,more pa sva tri filea kopirajte u system/bin

Meni neće... kaže da je system read only. Onda probam namistit da nebude, uđen u permissions; stavin kvačicu na sve, i opet isto. -.-"

OĆU NOVI NICK!
15 godina
dr. zlo kaže...
pandza94 kaže...

Meni neće... kaže da je system read only. Onda probam namistit da nebude, uđen u permissions; stavin kvačicu na sve, i opet isto. -.-"

kad uđes u mapu u koju trebas kopirati u gornjem desnom kutu ekrana ti pise r/o,samo klikni na to i promijenit ce ti se na r/w i onda mozes kopirati....

17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

evo da se malo pohvalim. :) zahvalio bi ljudima na tutorijalima koje su tu ostavili jer bez tih tutorijala nebih skuzio kako staviti romove, a sad sam prokuzio i ide mi lijepo ;) 

pa evo mog uratka.. 

na prvom(od lijevo) - android 2.1

drugi - 2.2.1 CM Floyo v0.10

treći - 2.3.2 CM Gingerbread v0.4 HackDroid

X8 X8
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 20:07 (sina1212).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

prva liga sika...

17 godina
neaktivan

Ili jednostavno tri razlicita lock screena ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ili jednostavno tri razlicita lock screena ;)

da ili tako.. ;) 

al mogu poslikati i da se vide u statu verzije firmwarea.. :)

EDIT: statusu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 21:33 (sina1212).
17 godina
neaktivan

Bolje postaj linkove sta si koristio i kako ;)

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
dr. zlo kaže...
pandza94 kaže...

kad uđes u mapu u koju trebas kopirati u gornjem desnom kutu ekrana ti pise r/o,samo klikni na to i promijenit ce ti se na r/w i onda mozes kopirati....

Da, to.... valjda sam se zbunia pa sam to zaboravia....

I još, sry ako sam naporan al me zanima.... Kako i piše u tutu ja sam to kopira u system/bin i sad, čisto da vidim jesu mi tamo, jel ih mogu tu nać, i... - nema ih. Jel to normalno ili?

OĆU NOVI NICK!
15 godina
dr. zlo kaže...
antimadridista kaže...
dr. zlo kaže...
pandza94 kaže...

Da, to.... valjda sam se zbunia pa sam to zaboravia....

I još, sry ako sam naporan al me zanima.... Kako i piše u tutu ja sam to kopira u system/bin i sad, čisto da vidim jesu mi tamo, jel ih mogu tu nać, i... - nema ih. Jel to normalno ili?

kako ih nema,trebali bi biti tu...probaj opet kopirati ili nesto,i probaj restartat mobitel i pokrenut xRecovery da vidis jeli radi,ako ne radi onda nisi dobro kopirao...

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Ajde pomozite da onda razrijesimo jedno..

odem na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513

i vidim da ima rom "2.2.1 CM HACKDROID v0.11"

sta taj rom tocno znaci sad?...android verzija Froyo samo sa izgledom od motorolinog moba?

ili onaj rom "2.2.1 CM Floyo v0.10"

to je isto verzija froyo? samo naravno pod drugim imenom (floyo)

tako isto vrijedi i za "2.3.2 CM Gingerbread v0.5 HACKDROID"

android verzija 2.3 ali sa izgledom od motorolinog moba?

ili je to sve sto sam napisao krivo?..:D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 1:01 (Uny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice