Sony Ericsson W910i

poruka: 15
|
čitano: 10.331
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson W910i".
17 godina
moderator
[Recenzija] drpetric: Sony Ericsson W910i
Prva zgodna stvar koja nam se svidjela jest mogućnost prebacivanja reprodukcije glazbe na sljedeću pjesmu jednostavnom trešnjom mobitela, kada je redoslijed izvođenja namješten na slučajno odabirane glazbene brojeve. Aparat je osjetljiv i na pokrete u trenucima kada igrate igre, pa će se ovisno o tome pomičete li ga naprijed ili natrag, lijevo ili desno i tijek igre prilagoditi takvim "naredbama". Svidjela nam se i aplikacija SensMe u kojoj su sve MP3-ce postavljene u memoriju ili na memorijsku karticu telefona vizualno raspoređene u dvodimenzionalni graf koji na jednoj osi donosi razinu raspoloženja (veselo, tužno, neutralno…), a na drugoj tempo glazbe. Ovisno o tome kako se osjećate postavit ćete indikator na odgovarajuće područje grafa i slušati glazbu koja će vam najbolje pasati u tom trenutku, prema izboru aparata. Sve drugo na ovom telefonu uobičajeno je i solidno izvedeno kao i kod drugih Sony Ericssonovih uređaja ove klase. Posebno ipak izdvajamo tipkovnicu na koju se valja neko vrijeme privikavati jer je zbog "niskog hoda" tipki iz prve teško procijeniti jeste li je dovoljno pritisnuli, ali i dosta izdržljivu bateriju te podršku za prijenos podataka HSDPA mrežama.
ukupna ocjena

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: [Recenzija] drpetric: Sony Ericsson W910i
drpetric kaže...
Prva zgodna stvar koja nam se svidjela jest mogućnost prebacivanja reprodukcije glazbe na sljedeću pjesmu jednostavnom trešnjom mobitela, kada je redoslijed izvođenja namješten na slučajno odabirane glazbene brojeve. Aparat je osjetljiv i na pokrete u trenucima kada igrate igre, pa će se ovisno o tome pomičete li ga naprijed ili natrag, lijevo ili desno i tijek igre prilagoditi takvim "naredbama". Svidjela nam se i aplikacija SensMe u kojoj su sve MP3-ce postavljene u memoriju ili na memorijsku karticu telefona vizualno raspoređene u dvodimenzionalni graf koji na jednoj osi donosi razinu raspoloženja (veselo, tužno, neutralno…), a na drugoj tempo glazbe. Ovisno o tome kako se osjećate postavit ćete indikator na odgovarajuće područje grafa i slušati glazbu koja će vam najbolje pasati u tom trenutku, prema izboru aparata. Sve drugo na ovom telefonu uobičajeno je i solidno izvedeno kao i kod drugih Sony Ericssonovih uređaja ove klase. Posebno ipak izdvajamo tipkovnicu na koju se valja neko vrijeme privikavati jer je zbog "niskog hoda" tipki iz prve teško procijeniti jeste li je dovoljno pritisnuli, ali i dosta izdržljivu bateriju te podršku za prijenos podataka HSDPA mrežama.
 Da samo ste fulali kad ste rekli da sve sto se prikazuje na ekranu ide u landscape. Ide samo u Media player-u.
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

ja mislim da je 2 mp kamera slaba za te pare al to je samo moje misljenje

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

e taj sam mob htjeo uzet kad sam kupovao novi ali je bio preskup.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

uzeo bi taj mobitel je super(dizajn),ali mi fali pedometar koji je u w580i.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drpetric kaže...
 nije to ništa...ja ga koristim,stavio sam nove menije u njega(npr.glossy vertikalne ikonice s efektom kiše),ili teme s Walkman skinovima...cool,super mob...zvuk je odličan
16 godina
neaktivan

Ide i u pregledavanju slika...ili npr.meni s shake efektom u sfw. formatu...onda igre u javi i flashu...čak sam i livel ubacio u njega...savrseno!

17 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i
mobitel je fenomemalan ja sma ga nabavio za 700 kuna u Vip kompletu. Ima sve kaj očete i čak kada je tema "walkman" (dolazi s mobom) u pozadini su ti vizualizacije i naslov, album i autor pjesme, kao u winamapu.
Ja i samo moj Logitech G11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson W910i
Cleverman kaže...
mobitel je fenomemalan ja sma ga nabavio za 700 kuna u Vip kompletu. Ima sve kaj očete i čak kada je tema "walkman" (dolazi s mobom) u pozadini su ti vizualizacije i naslov, album i autor pjesme, kao u winamapu.

nije loš mob, samo što se jako brzo uništi. kod mene u naselju ima nekoliko ljudi taj mob i slide se slomi.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan
Cleverman kaže...

I kakav je mobitel? Pročito sam da se sam od sebe gasi, jel imaš ti takvih problema?

17 godina
neaktivan
ma ne gasne se neg se samo restarta nista strašno to traje oko 15 sec. Mobitel je OK i vrlo je dobar, ja bi ga svakome preporučio.
Ja i samo moj Logitech G11
17 godina
neaktivan
Cleverman kaže...
ma ne gasne se neg se samo restarta nista strašno to traje oko 15 sec.

i tako par puta dnevno, dovoljno da poludiš nakon par mjeseci. Gasi se kad je najpotrebniji.

Only God (& mod) can judge me
16 godina
neaktivan
Cleverman kaže...
ma ne gasne se neg se samo restarta nista strašno to traje oko 15 sec. Mobitel je OK i vrlo je dobar, ja bi ga svakome preporučio.

hmm ček.. restarta se sam od sebe? mislim dae to daleko od ništa strašno..

nema veze trajalo to 15 sec il 2 sata.. mobitel se jednostavno ne smije restartat sam od sebe..

al eto.. nema mobitela bez mana.. ovai se gasi, jednom SEu tipke pucaju.. moja X1 ima problem da joj kućište puca!! prestrašno.. al dobro to samo neki određeni mobiteli.. al ipak.. e toe strašno!! :D

01000010 01110010 01111000
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 1:56 (C3PO).
16 godina
protjeran
Sony Ericsson W910i

moj se je restarto isto sam od sebe i napravio sam mu update sowtwera i od onda radi kako treba

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

upravo mi krepo mob totalka... nakon par padova normalno i neda mi ga se poprvljat... za par mjeseca cu uzet neki jeftini smartphone i to je to

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice