Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 238.066
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
14 godina
neaktivan
Re: Nokia Lumia 710
jurica_m kaže...

Prvi put kad sam upalio telefon, tražio me Windowslive račun, i napravio sam ga. Kasnije sam dodao još Gmail radi kontakata i općenito radi maila. Probao i ovo drugo, ali nejde.

Neznam čudno da ne radi. Ak nebu proradilo hard resetaj mob...

17 godina

CP:

"To know what type of Loader you have follow this :

Open device manager in you PC (Just so you dont miss the driver installation, its better view able in Device manager)

Power off your phone , dont plug the USB as yet.

Hold VOLUME UP button and plug the USB in the PC.

Check device manager.

You will have a DLOAD or a Nokia cable connectivity or a Qualcomm technology.

In case of DLOAD and Nokia cable connectivity. Nothing else will be noticeable.

If you get a Qualcomm, u will get a box to format Disk, SAY NO!!

Nisi dobro citao, trebas drzati Volume Up i ukljucit usb kabal.. ako ne saznaš postavi se kao da imaš DLOAD i tom procedurom radi.

14 godina
neaktivan
bik kaže...

CP:

"To know what type of Loader you have follow this :

Nisi dobro citao, trebas drzati Volume Up i ukljucit usb kabal.. ako ne saznaš postavi se kao da imaš DLOAD i tom procedurom radi.

Da to je to, hvala.

Nego ja sam nailazio na valjda krive upute.

P.S

Ipak je DLOAD

14 godina
neaktivan
bik kaže...

Upravo sam stavio prvi custom rom na lumiu710 (Lumiatrix 4.1,  1600.30.31.8779.12180 Tango), otključao bootloader, zamjenio dload za qualcom i flashnuo rom,

ima posla bome ali evo sve super radi osim sto se sad ne mogu prijavit na Live ID jer trazi neku aktivaciju koju bi trebao dobit na mail sutra od MS-a.. Camera Exstras dobio, xbox live gold koji jos ne znam koristit, Bluetooth file transfer, foldere...

ne pitajte me kako sve imate na ovim linkovima i obavezna naci NSS 0.49 , ne ovaj stariji.. ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674502

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1721355

Daj mi reci samo kad bi sad iso hard resetat mob, da li bi ti izbriso CustomROM ili ne?

I garancija na mob se fleshanjem gubi?

17 godina

ne bi ti izbriso custom rom a orginal mozes uvijek vratit ima na xda forumu kao i dload. ne znam da li se gubi garancija, ako mob prikne oni ga moraju osposobit ili ti dat novi s toga svejedno ti na njega stavio linux ili dos ili custom rom ;)

14 godina
neaktivan
bik kaže...

ne bi ti izbriso custom rom a orginal mozes uvijek vratit ima na xda forumu kao i dload. ne znam da li se gubi garancija, ako mob prikne oni ga moraju osposobit ili ti dat novi s toga svejedno ti na njega stavio linux ili dos ili custom rom ;)

Da ali ako nes pode po zlu, kod flashanja tj. ako ga bricknem, onda pa-pa garancija

17 godina

to sigurno, sve radiš na vlastitu odgovornost.

17 godina
Nokia Lumia 710

Pitanje u vezi prvog koristenja marketplacea.

Htio bih si instalirati CroWeather aplikaciju. Znaci trebam se prvo registrirati (LiveID) da bih mogao skinuti navedenu aplikaciju.

Ima li nekih vaznih napomena/uputa za registraciju ili (prvi put to koristim pa zato pitam)?

I koji market uzeti, Hrvatski ili UK?

TrustNo1
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 14:10 (Miki77).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miki77 kaže...

Pitanje u vezi prvog koristenja marketplacea.

Htio bih si instalirati CroWeather aplikaciju. Znaci trebam se prvo registrirati (LiveID) da bih mogao skinuti navedenu aplikaciju.

Ima li nekih vaznih napomena/uputa za registraciju ili (prvi put to koristim pa zato pitam)?

I koji market uzeti, Hrvatski ili UK?

Kad se jednom registriras nema mijenjanja, samo reset telefona ako zelis novi mail/live acc. Da, za pristupanje trznici moras imati LiveID, ali pazi da stavis da si punoljetan zato sto neces moc downloadat stvari s mobitela nego ces morat preko Zune-a, znaci preko kompjutera.

Za lokaciju, ja sam uzeo Hr market zato sto ima puno 'hr' aplikacija dostupnih, vise nego na drugim trzistima. Tako da ti odluci, ali imaj na umu da u Hr nemas Xbox Live, ogromna rupa, razmisli.

Pozdrav :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
Nokia Lumia 710

za sto je taj xbox live?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

za sto je taj xbox live?

Xbox Live igre su u pravilu kalitetnije od ovih ostalih, i u njma imaš Xbox achievements i slične gluposti, to su večinom slavne igre (Angry Birds, Plants vs Zombies...)

14 godina
Nokia Lumia 710

i fantastični mirrors edge, stvarno su si dali truda prilagoditi za mob

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia Lumia 710

Te igre na Xboxu se plaćaju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Te igre na Xboxu se plaćaju?

ima ih oko 50, oko 5 ih je besplatno, mislim da sve imaju try

14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Kad se jednom registriras nema mijenjanja, samo reset telefona ako zelis novi mail/live acc. Da, za pristupanje trznici moras imati LiveID, ali pazi da stavis da si punoljetan zato sto neces moc downloadat stvari s mobitela nego ces morat preko Zune-a, znaci preko kompjutera.

Za lokaciju, ja sam uzeo Hr market zato sto ima puno 'hr' aplikacija dostupnih, vise nego na drugim trzistima. Tako da ti odluci, ali imaj na umu da u Hr nemas Xbox Live, ogromna rupa, razmisli.

Pozdrav :)

Nema samo xbox live vec i hrpu drugih aplikacija.

HR Marketplace ima samo oko 30 000 aplikacija, dok UK, USA...imaju sad vec preko 100 000 tisuca

15 godina
Nokia Lumia 710

Jeste vi na HR Marketplaceu ili na UK? Jer ja sam prije Windowsa bio na Androidu i sad sam izabrao HR Marketplace i stvarno ima malo aplikacija naspram Androida.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Ja sam na HR marketu, da, ima malo aplikacija jer od dostupnih 100 soma za naš market je trenutno dostupno oko 25 soma, kažem trenutno jer postepeno se popunjava... Ako sam dobro shvatio, razvijatelji aplikacija moraju pustiti/prilagoditi aplikaciju za svaki market posebno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 12:40 (Gasttozz).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gasttozz kaže...

Ja sam na HR marketu, da, ima malo aplikacija jer od dostupnih 100 soma za naš market je trenutno dostupno oko 25 soma, kažem trenutno jer postepeno se popunjava... Ako sam dobro shvatio, razvijatelji aplikacija moraju pustiti/prilagoditi aplikaciju za svaki market posebno...

Ne trebaju, samo moraju prilikom objevljivanja aplikacije odabrati i HR, što ih 99% čini. Problem je kod aplikacija koje su objavljene prije nego se HR marketplace otvorio, developeri tih aplikacija moraju sad naknadno selektirati i HR marketplace, a neki o tome baš i ne vode brigu. Na sreću, Microsoft je svim developerima poslao mail gdje pita za dozvolu da on objavi njihovu aplikaciju u novim marketplaceima.

Ja sam bio na UK marketplaceu, ali sam se rebacio na HR i mogu reči da HR marketplace sad ima sve aplikacije koje sam koristio prije (osim Xbox Live). To što u HR marketplace ima samo 30 000/100 00 aplikacija nije problem jer je od tih 70 000 pola trash.

17 godina
Nokia Lumia 710

odkad sam stavio custom rom lumiamatrix imao sam 2dana xbox live gold, probao 10tak novijih naslova , sve se mugu u full verziji skiniti s neta, bolje su igre i grafika od ovih obicnih u marketu ali meni ništa posebno pošto baš i ne igram igre i danas mi nestao xboxlive i vratio se stari "games" ?! nemam poima zašto, ugl trenutno 2 najbolje igre za smartphone opcenito "Radiant Defense" i "P Vs Z". Market mi je na HR i uglavnos sve dobre i korisne aplikacije su besplatne, ne znam jednu pametnu aplikaciju koja se plača osim xboxlive igrica?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozdrav,
Imam pitanje posto sam narucio lumniu 800 zanima me u svezi marketa ukoliko stavim na hrvatsku,dali postoji na hr marketu viber i im+ ili je dostipan samo za 'zapadna' trzista,i jos jedno pitanje ukoliko izadje update navedenih programa dali mi to javlja kao na androidu da poatoji update za navedene aplikacije pa ih samo 'apdejtam' na marketu?hvala !
slovo sto ga Ante kovo
15 godina
neaktivan
E da i ima li koja dobra aplikacija za gtalk koja prima instant poruke pritom ne mislim na im+ nego bas za gtalk ili postoki tako nesto vec integrirano u sam os ???
slovo sto ga Ante kovo
17 godina

Vidim da je gtalk dostupan kao i im+ http://gchatapp.com/

ali ga ne koristim pa ti ne mogu 100% reci da li radi , najbolje bi bilo da pređeš na windows live(msn) koji je direktno integriran u system pa primaš poruke kao sms.. mozes za spojit sa facebookom i jos nekim servisima, mozda i gtalkom. viber ima kao i tango (nokijina free verzija vibera- testirano radi dobro). email servisi su podrzani svi moguci.

15 godina
bik kaže...

Vidim da je gtalk dostupan kao i im+ http://gchatapp.com/

ali ga ne koristim pa ti ne mogu 100% reci da li radi , najbolje bi bilo da pređeš na windows live(msn) koji je direktno integriran u system pa primaš poruke kao sms.. mozes za spojit sa facebookom i jos nekim servisima, mozda i gtalkom. viber ima kao i tango (nokijina free verzija vibera- testirano radi dobro). email servisi su podrzani svi moguci.

Ja koristim Gchat kojeg je bik naveo i pristojno radi. Možeš i probati IM+ ili Nimbuzz

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 0:09 (jurica_m).
14 godina
protjeran
cikl0n kaže...
E da i ima li koja dobra aplikacija za gtalk koja prima instant poruke pritom ne mislim na im+ nego bas za gtalk ili postoki tako nesto vec integrirano u sam os ???

Na webu možeš provjeriti koje aplikacije se nalaze na hrvatskom marketu http://www.windowsphone.com/hr-HR/marketplace gore desno možeš mjenjati regije...

15 godina
neaktivan
Ok hvala momci!Ako budem imao jos pitanja javljm se mada cu sigurno imati cim mi dodje u ruke :)
slovo sto ga Ante kovo
18 godina
neaktivan
planira li se uvesti xboxlive za HR ?
It s me against the world
14 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Ja se nadam sa WP8-icom, no kada pogledaš da se veliki brat xbox konozla ne prodaje službeno u HR i nema podrške za Live, onda ne znam baš da će se žuriti i na mobitele. No, kada uđemo u EU, više ne budemo zemlja 3. svijeta (kako nas ameri gledaju) pa će stvari na svim područjima biti bolje.

0 0 hvala 0
17 godina
Nokia Lumia 710

ja sam za drzavu stavio us i fino radi xbox live.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

imam problema s nokia lumia 710 update zanima me ima li jos netko da nije dobio update??

i kako to ubrzati??

0 0 hvala 0
15 godina
Nisu to nikakvi problemi, vec svaki model Lumie dobiva razlicito taj update. Tako osim tebe i ja jos nisam dobio update. Probaj svakodnevno spajati telefon na Zune koji bi trebao prepoznati update. Postoji i metoda forsanja koju ce ti objasniti drugi forumasi ili malo proguglaj.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice