Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 237.828
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
15 godina
neaktivan
Re: Nokia Lumia 710
intelduo1 kaže...

Nije stvar u tome. Kad sam napisao "prekidanje veze" mislio sam na forsiranje updatea jer se veza s Internetom u određenom trenutku mora prekinut. Ja to napravim tako što izvadim stick iz usb porta. Može li to imati kakvog utjecaja?

Evo kako to izgleda kod mene. Uvijek zapnem na 6. koraku i ne ide dalje. Na mobitelu stoji ova slika:

to je normalno, treba pricekat

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan

Nije trebao prekidati update...

15 godina
Tonchek kaže...

rizik je dok flashaš qualcommov bootloader, to napraviš jednom i miran si {#}

Zašto si se odlučio na flešanje? MIslim, što je sa aplikacijama i sa Marketplaceom?

Ja sam inače imao prije ovog telefona HTC Desire i isto sam rootao radi nekih aplikacija, ali i radi mijenjanja ROMova, i ponajprije da proširim internu memoriju jer je Desire "kratak" s memorijom. 

15 godina

zbog full unlocka, znači možeš pristupit registryu, modificirat neke dijelove sučelja, dobiješ Bazaar, to ti je ko blackmart na androidu, možeš instalirat .xap piratske aplikacije, itd.. {#}

14 godina
Nokia Lumia 710

Kako stavit neku svoju pjesmu za melodiju zvona, i da li mogu napraviti više podalbuma u galeriji slika. Pozz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goran022 kaže...

Kako stavit neku svoju pjesmu za melodiju zvona, i da li mogu napraviti više podalbuma u galeriji slika. Pozz

Imas aplikaciju Ringtones+Music u kojoj imas opciju za povezat se sa svojim Skydriveom.

U Skydrive folder nabubaj muziku i u tom programu se povezi sa Skydrivom, skini te pjesma i u sekciji download na popisu pjesam mozes odabrat

da ti ta pjesma bude zvono poziva

14 godina
Nokia Lumia 710

Jel ima još netko problema sa sinkronizacijom gmaila? radilo par dana i negdje od utorka ništa...

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U čemu se točno ogleda taj problem?

14 godina
Nokia Lumia 710

U tome da ne skida mailove jer ne može sinkronizirati, javlja sync error, tipa ''try again later''

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li si update-an na Tango, odnosno, da li ti se to događa od tada?

14 godina
Nokia Lumia 710

Otprije, na tango sam stavio u srijedu (tj ne znam je li tango, updateao sam i verzija je 7.10.8773.98), a s gmailom imam problema od utorka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Ja nemam još Tango, no prije kada mi se to događalo sa mailom, pa i fejsom, jednostavno sam izbrisao account i ponovo ga stavio i onda je proradilo....

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 7:22 (Gasttozz).

0 0 hvala 0
14 godina
Nokia Lumia 710

Riješio - bila mi je maknuta kvačica sa opcije ''server requires encripted (SSL) connection'', kad sam vratio kvačicu sve proradilo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Kako obrises account?Osim vracanja tvornickih postavki ima li jos koji nacin?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko ja zna moras resetovati telefon.

14 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Reset moba ideš samo kada hoćeš staviti novi live id account a za gmail, fejs i ostalo, ne moraš...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gasttozz kaže...

Reset moba ideš samo kada hoćeš staviti novi live id account a za gmail, fejs i ostalo, ne moraš...

A ja sam i mislio da pita za LiveID, ma meni je sve preko LiveID, od tamo su mi i kontakti.

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

POZDRAV svima!

Pisao sam na drugom odjeljku pa su mi javili da je tu zivahnija tema pa da tu postavim par
pitanja kopirat cu od tamo->

Ovako trenutno sam na androidu no nekako mi zapela za oko ova nokia pa me zanima par
stvari...

1.Navikao sam na androidu imati gmail i onaj gtalk pa dali tako nesto postoji na tom
telefonu(znam da je glupo pitanje al nikad nisam koristio windows phone)odnosno kada mi je
upaljeno konstantno wifi ili 3g dali mi poruke sa maila ili gtalka dolaze INSTANAT(ili
cekam svakih 15 min novo syncanje) cim mi ih netko posalje?

2.Dali postoji opcija skidanja fajlova sa interneta dok se browsa i slanje istih putem
emaila,i npr skinem si neki pdf dokument i mogu ga pregledavati kolko hocu puta,i kako da
ga prebacim npr na disk jel to isto ide preko zune ili samo pjesme i muzikarija?

3.Citao sam nesto i pise da multitasking nije punokrvan odnosno samo neke aplikacije to
podrzavaju pa moze li mi tko reci malo vise info o tome?

4.Dali postoji messenger za nokiu tipa ebuddy na androidu koji moze objediniti sve te
instante messengere u jedno pa da se to koristi,govorim opet npr mob mi ugasen tj ne power
off :) nego samo ugasen i dodje mi poruka i pocme mi blinkat ledica da imam novu poruku
ili zvuk neki da mi javi da mi dosla poruka preko gtalka dali to postoji na toj lumnii to
su mi najbitnije stvari jer ak stima uzeo bi ga

5.Dali je moguce syncati kontakte sa googla na novu lumiu tako da ne moram rucno upisivati citao sam po internetu neki bluetooth transfer,pa me zanima dal je moguce kao i do sada sve to syncati samo na google kao sto je to android radio?

6.Nemam vise pitanja:),znam da ce se neki vjerojatno smijati jer zaista se ne razumijem u
taj telefon koristio sam davno nokie zadnja je bila n82 meni osobno najjaci mob iako je
plastican bio je neunistiv

eto nadam se da cete mi odgovorit zivili decki!

slovo sto ga Ante kovo
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 13:32 (cikl0n).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1. Gmail dodaš u accounte i dobivaš mailove u ugrađenu e-mail aplikaciju (koja je vjerojatno najbolja na smartphonima), syncronizaciju si podesiš prema minutama kako želiš, a može i instant. Za gtalk postoji par aplikacija na marketplace-u

2.Skidati možeš sve formate koje WP podržava, dakle i pdf. Slati možeš također sve opcijom ''share''. Nažaost te fileove ne možeš prebaciti na komp (ni s kompa) pomoču zune-a, već moraš pomoču skydrivea ili emaila (ili nečeg drugog)

3. Pravi multitasking podržavaju samo ugrađene (built-in) aplikacije, ove ostale aplikacije s marketplacea se zamrzavaju u pozadini (nemožeš primiti skype poziv jer je skype aplikacija zamrznuta, ali možeš sušati muziku i igrati igricu)

4. Facebook chat je ubrađen u messaging aplikaciju. Postoji IM+ messager koji objedinjuje sve poznatije messagere i ima push notification (obavijesti te kao da ti je došla poruka)

5. Kontakti ti se automatski syncroniziraju u people hub (imenik) kad dodaš gmail account.

6. Nema ti WP baš neke veze s starijim nokiama, samo hardverski.

Pogledaj par rewieva i videa da vidiš kako to funkcionira. Ja bi ti svakako preporučio, ali nemoj kupovati na sljepo pa onda biti razočaran. {#}

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Hvala na odgovorima,medjutim mene zanima ja npr skinem neki pdf file i moram ga uploadat na skydrive ako ga zelim opet citati na mobu ili mogu ga sa moba otvorit preko adobe preglednika????nije valjda da uvijek moram skidati sa skydrivea fajlove da bi ih mogao otvarati na telefonu?

Ovo za prebacivanje na komp sam skuzio malo je to glupo barem meni jednostavnije bi bilo da se pokaze neki removable disk kao sto je to do sada bilo na vecini telefona i osova....

Im+ koristim sada na androidu medjutim meni dodje poruka ne kao sms ako sam te dobro skuzio nego mi blinka ledica da imam novu poruku i kad nije upaljen(pri tome nemislim na power of mobitela) pa me zanima dal takve stvari rade i tu dakle INSTANT dosta su mi bitni mailovi da mi dolaze iNSTANT radi posla jer mi je nekada odgovor bitan sto prije a ne da cekam 15 min ili 30 kako je vec poriktano to syncanje i gdje bih mogao ici isprobati te telefone dali netko zna :)? hvala lijepo!

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

Hvala na odgovorima,medjutim mene zanima ja npr skinem neki pdf file i moram ga uploadat na skydrive ako ga zelim opet citati na mobu ili mogu ga sa moba otvorit preko adobe preglednika????nije valjda da uvijek moram skidati sa skydrivea fajlove da bi ih mogao otvarati na telefonu?

Eh, ma možeš ga downloadovati, ali mi se ne sviđa što nemamo pristup memoriji telefona i izravno iz Windows-a da radim sa njom. Čak nemaš ni foldere, alat za snip ekrana... Ne znam koliko bi ti pametno bilo sa Androida prelaziti na WP7.

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Cek sad ne znam jesam li vas dobro razumio mogu skinuti file i uplodati ga na skydrive to kuzim, ali dali ja mogu skinuti file na mob i pokrenuti ga sa moba tipa .pdf .doc (u svakom trenutku) i te gluposti jer su mi to bitne stvari i nadam se da office podrzava najnovije one extenzije mislim da su docx.

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad skineš file, skineš ga direktno na memoriju telefona i možeš ga otvarati tako dugo dok ga ne izbrišeš. Office podržave sve extenzije.

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

OK sad mi vec lakse reko mora se sve na skydrive uploadat,dakle mogu fajlove bilo koje ekstenzije skidat i imat ih na mobu uplodati ih na skydrive i sa skydrive skidati na komp ako sam dobro skuzio:)? sorry sto gnjavim ljudi al me zanima jer bih si mozda piknuo lumiu 800....

slovo sto ga Ante kovo

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

OK sad mi vec lakse reko mora se sve na skydrive uploadat,dakle mogu fajlove bilo koje ekstenzije skidat i imat ih na mobu uplodati ih na skydrive i sa skydrive skidati na komp ako sam dobro skuzio:)? sorry sto gnjavim ljudi al me zanima jer bih si mozda piknuo lumiu 800....

Mislim da kad skines neki pdf sa nekog sajta, on ti se automatski otvori i mozes ga pregledavati, ali kad ga zatvoris, mislim da ga vise ne mozes pregledati.

Nek me demantira netko ako se varam...

EDIT: Ovo pricam za normalnu verziju WP7, bez ikakvaog CustomROM-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 19:38 (Kule_zg).
14 godina
Nokia Lumia 710

Ok, red je na glupo pitanje :P

Naime, recimo idem na IE i malo surfam, želim ga ugasiti - za sada sam skužio jedino da odem na tabs pa ugasim taj tab i onda tipkom back izađem van iz programa, inače bi morao lupati back milion puta (možda je to glup način, al ja stvarno nisam našao jednostavniji). Postoji li bolji način, ne samo za IE, generalno za gašenje aplikacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nema potrebe gasit aplikacije.
posto nema multitaskinga, ram se oslobada po potrebi
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
cikl0n kaže...

Mislim da kad skines neki pdf sa nekog sajta, on ti se automatski otvori i mozes ga pregledavati, ali kad ga zatvoris, mislim da ga vise ne mozes pregledati.

Nek me demantira netko ako se varam...

EDIT: Ovo pricam za normalnu verziju WP7, bez ikakvaog CustomROM-a

Ne, otvori ti ga i automatski spremi na memoriju telefona

15 godina
neaktivan
Hebemu misa decki hocete li se dogovoriti da znam na kraju sto se dogadja sa fajlovima jer mi je to bitno,jedan kaze ovako drugi onako samo me zbunjujete a bas mi se svidja ta nokia prvo izgledom drugo fluidnoscu osa sad me samo jos zanimaju ti fajlovi kako se ponasa sa njima,a da sto se tice crackanih aplikacija kolko sam skuzio to je nemoguce koristiti osim ako se ne flasha mob zar ne?
slovo sto ga Ante kovo
14 godina
cikl0n kaže...
Hebemu misa decki hocete li se dogovoriti da znam na kraju sto se dogadja sa fajlovima jer mi je to bitno,jedan kaze ovako drugi onako samo me zbunjujete a bas mi se svidja ta nokia prvo izgledom drugo fluidnoscu osa sad me samo jos zanimaju ti fajlovi kako se ponasa sa njima,a da sto se tice crackanih aplikacija kolko sam skuzio to je nemoguce koristiti osim ako se ne flasha mob zar ne?

Ja sam otvorio s maila 2 pdf-a i čitao ih. Sada su tu kada otvorim službenu acrobat reader aplikaciju. Isto tako i s office dokumentima koji su mi dostupni čim otvorim office. Nadam se da ti to pomaže.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice