LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 287.616
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
16 godina
LG Optimus 4X

Meni je to premalo screen on.
Ovako,punjenje sam napravio na sljedeci nacin,u prosjeku 12 sati koristim mobitel,nekada 15-20 sati,ovisi o prilici.
Skinem ujutro oko 8-9-10 kad se probudim sa punjaca,i onda koristim tamo do 22-23-24 sata mobitel i opet na punjac.
Wifi je veliku vecinu vremena upaljen,rekao bi cijelo vrijeme,ako ne onda 2G mreza.
Baterija mi je jucer izdrzala 3h 55 min screen on ( sync Dropbox,Facebook,Tapatalk 4,Pages Manager itd. ) tako da je nadprosjecno trajanje baterije.

3h30 min mi izdrzi surfanja na 2G/3G dok sam bio na ljetovanju,100 % brightness,ali Auto i osjetljivost na HIGH. 

evo ovo je otprije,sad nisam uopce radio SS,budem danas ili sutra napravio SS,stvarno me zacudilo koliko je izdrzao surfanja preko 2G/3G mreze.

Ja sam kao sto rekoh na Optimus Prime kernelu v2.62,predobar kernel,baterija super drzi,perfomanse odlicne,ne grije se uopce mob puno,vecina bugova rijeseno.

Probaj kombinaciju CM 10.1 + v2.62 OP kernel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG Optimus 4X
doky01akablava kaže...

Meni je to premalo screen on.
Ova...

vidiš, al ovo ne kužim, zašto je mob budan dok bi trebao biti u deep sleepu ?? (kako ti se vidi na slici)

tako je i meni bilo, znači wifi ne radi, mob mora "spavat", ali na nekim random pozicijama pokazuje da je bio budan i ždere bateriju (meni jednom požderalo 20 % preko noći, s tim da nisam imao greenificiran viber), sad moram probat vrtit malo optimus prime sa grenificiranim viberom, nisam samo stavio u greenify facebook, njegov messenger, trickster mod i gmail, pa da vidim što će bit

battlelog: dev0lver
16 godina
LG Optimus 4X

Ma to je neki wakelock,stalno se ekipi dogadja,Tegra3 je zlo hehe.
Nekada se dogodi,nekada ne,recimo nekada u Airplane modu mi pojede sa wifi 2-3 % baterije,a na moru Airplane mod,bez wifi otislo 30-40  % baterije.
Da izdaju vise patch za to *ranje... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ma to je neki wakelock,stalno se ekipi dogadja,Tegra3 je zlo hehe.
Nekada se dogodi,nekada ne,recimo nekada u Airplane modu mi pojede sa wifi 2-3 % baterije,a na moru Airplane mod,bez wifi otislo 30-40  % baterije.
Da izdaju vise patch za to *ranje... 

taj patch bi trebao tko izdat, proizvođač ili netko drugi ??

i dal uopće ima priče o tome negdje ili je to samo u glasinama

15 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

evo odvrtio sam bateriju do kraja

cm od arararagia, optimus prime 2.63

wifi gotovo cijelo vrijeme upaljen, tokom noći, mislim da od koji 23 do 7 (ali nisam siguran) wifi je bio ugašen i mob nije bio u airplane modu samo zaključan

sad bih još probao postavke od ovdje, jer je lik izvukao 4:39 sata upaljenog zaslona

slikao sam i wakelock detector sa prikazanim kernel wakelockovima i stanju za deep sleep

sorry za dupli

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Navodno Nvidia,ali nista od toga.
Fino si ti izvukao,sta ti se sve synca preko noci ?

Kod mene je katastrofalan signal pa mi to pocucla bateriju,stalno trazenje mreze ...

Inace,narucio si jucer Nillkin hard cover je mi se previse svidja cijelo vrijeme,kosta dosta,ali za LG mog sve najbolje.
Imam vec 5-6 TPU kejsova,flip up kozni,plasticni,ali mislim da ce ovaj sve  zasjeniti,nije debel,ima vjerojatno finu povrsinu,viditi cemo :)

http://www.ebay.com/itm/141022738068?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Navodno Nvidia,ali nista od toga.
Fino si ti izvukao,sta ti se sve synca preko noci ?

Kod mene je katastrofalan signal pa mi to pocucla bateriju,stalno trazenje mreze ...

Inace,narucio si jucer Nillkin hard cover je mi se previse svidja cijelo vrijeme,kosta dosta,ali za LG mog sve najbolje.
Imam vec 5-6 TPU kejsova,flip up kozni,plasticni,ali mislim da ce ovaj sve  zasjeniti,nije debel,ima vjerojatno finu povrsinu,viditi cemo :)

http://www.ebay.com/itm/141022738068?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 

u greenify mi nije stavljeno samo facebook, gmail, android assistant i trickster MOD

od ostalih utilitya imam root app delete u kojem sam disableao stvari koje ne koristim (tipa nfc, radio, animirane pozadine, cm updates i tako to), battery calibration, wakelock detector i rom manager (svi greenificirani)

u postavkama za račune imam facebook i google acc, u kojima mi normalno stoji sinkronizacija (nisam ništa mijenjao), na lock screenu sam maknuo widget za prognozu jer mi to nije bitno, gps palim samo ako koristim navigaciju, ugašeno da mi wifi mreža utvrđuje lokaciju, i isto tako ugašeno automatsko namještanje vremena i datuma putem interneta (čitao da i to ime neki utjecaj na wakelock neki, mislim da baseband_xmm_wakelock)

ja sam trenutno u savrudriji (crveni vrh) zbog sezone još idući tjedan, 01.09. idem doma pa ću onda koristit mobilne mreže i vidit kako na njima je stanje sa baterijom, dok sam bliže moru mi lovi slovenske mreže, ali dok sam u apartmanu cijelo vrijeme sam na t-mobile, sa šaltanjem 2g-3g (ali nisam siguran jer nisam koristio podatkovni promet još jer imam wireless ovdje)

13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Iam istu tu niklinovu crnu masku, odlicna je. ;)

15 godina
neaktivan
Robilad kaže...
doky01akablava kaže...

daj nabaci koju sliku da vidim kako mob izgleda sa tom maskicom i od kud si ju nabvio ??

ebay ili negdje drugdje ?

16 godina
LG Optimus 4X

@matija nismo daleko bili,ja u Umagu ljetujem,sta je Savudrija par km hehe 

ja isto sve greeneficirao osim Facebook,Tapatalk,weather widgeta i CM updates i tih sitnica

sto je meni cudno malo-malo udjem u Greenify i appove koje sam greenificirao opet slobodno imaju wakelockove,to stoji u pocetnom meniju i moram stisnuti ono ZzZ da ih bacim u hibernaciju,kako to za stalno stavim ( pale mi se stvari tipa Apollo music playera,Pages Manager itd. ) uglavnom nebitne stvari...

meni je tamo stalno prebacivalo 2G/3G sto me uzasno zivciralo,na EDGE nemoguce surfati,jedva procitam 24sata,dnevnik.hr itd.

sa Ebaya,dao sam link,od tog prodavaca,na preporuku,imam crnu boju pa reko dobro ce odgovarati :D

@Robilad - moze par slikica,kakav je osjecaj u ruci ( grip ),da li se ljusti boja,da li je ti pao mobitel koji puta,kako drzi itd,kakav je screen protector sto dolazi sa mobom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

@matija nismo daleko bili,ja u Umagu ljetujem,sta je Savudrija par km hehe 

ja isto sve greeneficirao osim Facebook,Tapatalk,weather widgeta i CM updates i tih sitnica

sto je meni cudno malo-malo udjem u Greenify i appove koje sam greenificirao opet slobodno imaju wakelockove,to stoji u pocetnom meniju i moram stisnuti ono ZzZ da ih bacim u hibernaciju,kako to za stalno stavim ( pale mi se stvari tipa Apollo music playera,Pages Manager itd. ) uglavnom nebitne stvari...

meni je tamo stalno prebacivalo 2G/3G sto me uzasno zivciralo,na EDGE nemoguce surfati,jedva procitam 24sata,dnevnik.hr itd.

sa Ebaya,dao sam link,od tog prodavaca,na preporuku,imam crnu boju pa reko dobro ce odgovarati :D

ja ću vidit kako meni bude signal kada dođem doma sa sezone, jer doma mi je kao i tebi u umagu, šaltanje sa 2g na 3g, ali to moram još provijeriti jer na starom mobu nisam doma koristio mobilne mreže

meni u greenify što sam stavio da hibernira, hibernira bez problema i nema paljenja, sad za wakelockove nisam siguran, ali mislim da ih ima jako jako malo, jer dok nisam na wifi spojen, mob cucla jako malo baterije i deep sleep je odličan

meni isto ta maskica odlično izgleda, ako nije debela jako možda razmotrim opciju da ju kupim

i nisam tebe pitao od kud si nabavio, pitao sam robilada, za tebe znam da si sa ebay-a {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 11:26 (matija656).
15 godina
LG Optimus 4X

Itko? Stigla danas obavijest.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
matija656 kaže...
Robilad kaže...
doky01akablava kaže...

daj nabaci koju sliku da vidim kako mob izgleda sa tom maskicom i od kud si ju nabvio ??

ebay ili negdje drugdje ?

Da uzeo sam sa ebaya,, evo poslikao sam par slika iako neznam koliko ce se dobro vidjeti

EDIT: Uzas je ovaj forum pa jbte 10 min uploadam slike i onda ih nema wtf..sranje kad nemozes normalno uploadat vise slika od jedne, nego se moraju kao zapakirat i onda mi nestanu samo..u ku.ac

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 2:19 (Robilad).
13 godina
odjavljen
LG Optimus 4X

jos jedna

1 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
LG Optimus 4X

i jos jedna

1 0 hvala 2
15 godina
LG Optimus 4X

Imam 4X i odlican je, ali sad cekam LG G2 koji je bez premca ocito najnapredniji smartphone danasnjice. LG FTW!

GAMER
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Robilad ovo stvarno super stoji na mobitelu,nisam pozalio koliko vidim tih 40-45 kuna :)

jedva cekam da dodje,dojadile mi one TPU maskice,ovo je prava stvar ...

kakav je screen protector sto dolazi i kakav ti je opcenito osjecaj u usporedbi ako si imao TPU maskice itd. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

je tko probao vozit mob sa optimus prime kernelom, conservative governorom i sio schedulerom ??

da znam što mogu očekivat, ili ću morati sam napravit test

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nemoj koristiti conservative governor. Mobitel postane "lijen" i slabo responzivan. A kada slušam muziku pocne zastajkivanje i prekidanje muzike

13 godina
odjavljen
@ doky01akablava: screen protector je dosta kvalitetan, otporan je na grebanje,,imam jos 2 maskice gumene, jedna je ona s-line druga teraccel..ovo mi je jedina plasticna od niklina tako da bas nemogu dati neke usporedbe ali zadovoljan sam iako vise volim gumene maskice pa njh i vise koristim
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

oprostite šta upadan ovako, ali evo ne mogu nigdi nać di ima za kupit originalne LG zaštitne maske? silikonske, bilo kakve al da su baš od LG?

fala na odgovoru 

0 0 hvala 0
16 godina
maiiks kaže...

oprostite šta upadan ovako, ali evo ne mogu nigdi nać di ima za kupit originalne LG zaštitne maske? silikonske, bilo kakve al da su baš od LG?

fala na odgovoru 

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=lg+4x+case&_sop=15

biraj od plasticnih,silikonskih,Nillkin itd.

http://dx.com/s/lg%2b4x?category=509

12 godina
neaktivan

to sam već sve obašla ali nemaju original Lg-ove. za Nillkin san ćula da su loše, tj. da ovisi, ali da nisu baš najpouzdanije.

+ ako slučajno znaš di mogu kupit bateriju sa većim kapacitetom? ali da nije iz Kine i slično, original bi volila :)
fala ti puno! 

16 godina
LG Optimus 4X

ne znam,ima neka original lg plasticna zastita,ali je oko 100-150 kn,Nillkin je pouzdan,eto sad je kolega gore rekao sve najbolje iako ju cesto ne koristi bas...

bilo je govora o tome u temi,prolistaj zadnjih 10 stranica

evo original baterija

http://www.ebay.com/itm/100-Original-Genuine-Battery-For-LG-LG-P880-Optimus-4X-HD-BL-53QH-/221121032270?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item337bd7304e

a ja pikiram ovu 

http://www.ebay.com/itm/330837087057?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

ili ovu kad bude viska para da uzmem 

http://www.ebay.com/itm/181138474411?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam našla ovu, ali iz Kine -.-
http://www.ebay.com/itm/281154631752?var=580216905151&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

baš mi triba sa jakim kapacitetom baterije jer radim ujutro od 6ipo do navečer 7 pa mi baterija baš i ne izgura.
pa ako slučajno nađete LG-evu, javite mi u PM :) 

16 godina
LG Optimus 4X

Ovo ti jedino sigurno jer Mugen ima vrhunske extended baterije,ali je zato cijena paprena.

http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-4400mah-extended-battery-for-lg-optimus-4x-hd-p880-with-battery-door.html

Inace nemas originalnu LG extended bateriju tako da ne trazi,izbor pada na genericke Kineze ili brand poput Mugena. ;)

I vjerujem da bi ti baterija izdrzala,uzmes MPJ 2500 mah bateriju i stavis gore CM 10.2 + OP kernel i ne bu problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Uf, ova baterija me boli koliko je dobra, a i skupa :(

Fala ti :)

0 0 hvala 0
16 godina
maiiks kaže...

Uf, ova baterija me boli koliko je dobra, a i skupa :(

Fala ti :)

Nista,ma najbolje uzmi onu od Kineza,ja imam te Gold dvije zamjenske 1800 mah i oke drze,jest da nije realan kapacitet,ali ne moze biti vise od 500 mah da lazu i drzati ce ti super.
Enivej kako hoces,ali posto su baterije zamjenjive,ja bi prije za te pare uzeo 4 original nego tu Mugen 4x2150 =  8600 mah i uzmes zidni punjac i voila 

15 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

da vas pitam

pretpostavljam da ovdje velika večina koristi optimus prime kernel

e sad me zanima sljedeće

dakle jučer sam imao 2.63, i imao sam javljanje baseband_xmm_power wakelocka

nije bilo puno, u 4 sata koliko je mob radio (ili više, nisam siguran), imao sam ga upaljenog kojih 2 - 3 min, što nije puno i zanemarivo mi je

sinoć sam stavio verziju 2.7 kernela, i evo mobitel mi je već 16 sat na bateriji kako sam ga napunio i tom wakelocku niti glasa, prošao sam cijeli BBS i nigdje ga ne vidim

dal je onda taj problem riješen ili je samo taj wakelock prikriven nekako ??

prilikom flashanja kernela sam napravio ovaj postupak:

wipe dalvik i cache

fix permisions

flash kernela

ponovno wipe dalvik i cache

ponovno fix permisions

boot u sistem

namjestio u tricksteru governora i schedulera, stavio set on boot

ponovno fix premisions u rom manageru

reboot moba

dal se vama javlja taj wakelock sa zadnjom verzijom, ili ga i vi nemate ??

od stavljanja verzije 2.7 sam rebootao još dva tri puta da vidim dal će se pojavit wakelock, ali ništa, prošao sve postavke BBS-a, ali ga ne nalazim nigdje

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 11:22 (matija656).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Jel ima koji procisceni stock ROM osim Zaiben 4.1.2 ? 

CM mi se ne svidja uopce,dobar je ROM i sve to,ali ovaj Optimus UI je stvarno vrhunski,jednostavan i pregledan.

Ima li gdje stock v20a ROM u obliku zip filea kao sto je cm i ostali romovi,da ne moram LG softvera flashati nego preko CWM.

Hvala :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice