LG GT500 Puccini

poruka: 7
|
čitano: 8.098
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT500 Puccini".
18 godina
LG GT500 Puccini

Da li netko zna gdje se prodaje ovaj model na području Rijeke, a da nije na pretplatu. Hvala!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: LG GT500 Puccini
Pupi kaže...

Da li netko zna gdje se prodaje ovaj model na području Rijeke, a da nije na pretplatu. Hvala!

Nažalost, samo pretplata T-mobile ili na crnjaka, a i ta opcija je upitna !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
18 godina
LG GT500 Puccini

Haaaaaaaaaaa! Moj stari je dobio taj mobitel na poslu kao službeni. Ja ću ga sad preuzeti i imam ga bez pretplate!Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 13:08 (Igor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LG GT500 Puccini

Samo da napomenem, obzirom na uloženo - dobiveno, mob je i više nego dobar, a tek kupovinom sistema produženja pretplate, zamjena za + bodove, totalno isplativo..ovo mi je prvi mob nakon svih ostalih koje sam imao, a koji me je u potpunosti zadovoljio svojim mogućnostima obzirom na moje potrebe i navike !! 

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
moderator
[Recenzija] drpetric: LG GT500 Puccini
Kako LG dobar dio svoje ponude usmjerava ka najširim tržišnim masama, nudeći aparate s povoljnom cijenom, tako je proteklog mjeseca na našem tržištu predstavio i telefon s ekranom osjetljivim na dodir koji se posebno ističe dobrim mogućnostima satelitske navigacije. Po povoljnijim uvjetima, uz potpisivanje vjernosti operateru, u nas ga se može dobiti ekskluzivno kod T-Mobilea. Minusi su mu loša izdržljivost baterije i manjak ugrađene memorije, a plusovi golem ekran i bogate mogućnosti povezivanja i prijenosa podataka.
ukupna ocjena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
[Recenzija] medo32: LG GT500 Puccini
LG GT500

LG GT500 je još jedan odličan LG-jev mobilni telefon prihvatljivih dimenzija i lijepog dizajna i ima odlične karakteristike za vrlo pristupačnu cijenu. Mobilni telefon jako dobro leži u ruci i lagan je. Njegovo kučište je odlične kvalitete i zaslon na dodir je otporan na grebanje. Druga strana kučišta koja je iza je gumena i također vrlo izdržljiva.
Njegov zaslon rezolucije 240x400 piksela sa dijagonalom od 3 inča ima vrlo dobar prikaz slike i sve informacije na zaslonu se bez problema mogu pročitati. Na zaslon se mogu stavljati i widgeti koji se nalaze na traci s koje se stavljaju i raspoređuju po zaslonu.
Kamera koja je ugrađena u ovaj mobilni telefon je 5 megapiksela sa funkcijom autofokusa i bljeskalicom. Što se tiče kvalitete slika ona je normalna. Fotografije su pristojne kvalitete, ali ništa više od toga. Da bi se mogle postići lijepe fotografije to je moguće učiniti po danu ili uz dobro osvljetljenje. No, s obzirom da je u ovaj mobilni telefon ugrađena slabija bljeskalica fotografije koje se uslikaju po noći ili slabom osvjetljenju neće biti savršene.
Kamerom se također mogu snimati i video zapisi pristojne kvalitete sa zvukom.
Što se tiče zvuka uređaj ima mp3 player i fm radio. Mp3 player ima mogućnost razvrstavanja pjesama po izvođaču i albumu, a mogu se praviti i vlastiti popisi pjesama.
Što se tiče memorije ovaj uređaj podržava micro SD kartice do 8 GB što bi trebalo biti dovoljno i za zahtjevne korisnike. Povezivanje je moguće putem bluetootha, USB kabla koji se dobije u paketu i interneta. Ovaj uređaj pristupačne cijene ima u sebi ugrađen i WI-FI koji radi odlično.
Mobilni telefon ima i vrlo dobar i kvalitetan softver koji radi jako dobro i ne šteka. Mobilni telefon vrlo brzo čita slike, a jedini je nedostatak što treba malo pričekati kod učitavanja pjesama u mp3 playeru. Izbornik je jako dobar i vrlo je jednostavan za korištenje kao kod svakog LG mobitela.
Baterija kod LG-a GT500 može izdržati 2.5 dana uz prosječno korištenje, a ako mobilni telefon se manje koristi moguće je i dulje trajanje baterije.

PREDNOSTI MOBILNOG TELEFONA LG GT500:
-odlične dimenzije mobilnog telefona i mala težina
-odlična kvaliteta izrade i dizajn
-WI-FI koji radi odlično
-kamera 5 megapiksela sa snimanjem video zapisa
-ima puno funkcija
-zaslon koji jako dobro reagira na dodir
-mp3 player i fm Radio
-mogućnost proširenja memorijskim karticama micro SD do 8 GB

NEDOSTACI MOBILNOG TELEFONA LG GT500:
-slabija kvaliteta fotografija po noći i lošijem osvjetljenju (slaba bljeskalica)
-sporije učitavanje mp3 pjesama

ZAKLJUČAK: LG GT500 je odličan mobilni telefon koji nudi puno funkcija i odličnu kvalitetu izrade za pristupačnu cijenu.
ukupna ocjena

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG GT500 Puccini

Može li se i kako ovaj mobitel koristiti kao modem za prijenosno računalo, znači da se preko njega spajam na internet na laptopu naravno koristeći neki od mobilnih paketa kod mobilnog operatera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice