HTC Pro

poruka: 37
|
čitano: 7.842
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Pro".
15 godina
neaktivan
HTC Pro

Ne zove li se ovaj telefon "HTC 7 Pro", a ne samo "HTC Pro"?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Pro

koji je najbolji htc?

ili ako nema odg. na ovo pitanje onda koji je najskluplji??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC Pro
xnight_hunterx kaže...

koji je najbolji htc?

Mislim da je Desire trenutno najskuplji, oko 4500 kn, no Desire HD bi mu trebao uzeti to mjesto kad dođe, kao i ova high-end WP7 ekipa, ali mislim da će svi biti oko 4-4.5 hiljada. Čemu takvo pitanje?

16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
xnight_hunterx kaže...

koji je najbolji htc?

Mislim da je Desire trenutno najskuplji, oko 4500 kn, no Desire HD bi mu trebao uzeti to mjesto kad dođe, kao i ova high-end WP7 ekipa, ali mislim da će svi biti oko 4-4.5 hiljada. Čemu takvo pitanje?

namjeravam kupit neki smartphone uskoro

i nezz koji između:iphone 4, htc desire hd ili htc evo 4g

16 godina
HTC Pro

Mislim da EVo nemoze raditi u Europi, ili su nesto sredili da moze u sto nisam upucen?

ako moze onda njega, ako ne onda Desire HD.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zaki kaže...

Mislim da EVo nemoze raditi u Europi, ili su nesto sredili da moze u sto nisam upucen?

Šta bi sredili, pa telefon nema utor za SIM karticu, kako bi ga ti koristio ovdje?

Ide i moj glas za Desire HD :)

16 godina
HTC Pro

Neznam, kad sam vidio da ljudi po njuskalu nude EVO-e koji "100%" rade u HR, pa sam mislio da su mozda nest sredili.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
zaki kaže...

Šta bi sredili, pa telefon nema utor za SIM karticu, kako bi ga ti koristio ovdje?

Ide i moj glas za Desire HD :)

sad sam malo radio usporedbe između desire hd i evo 4g i mislim da je cak desire hd bolji

al nekuzim zast iphone dođe 8k kn a nema nista sto htc nema + htc desire hd ima jacu kameru za 3megapiksela i 2 bljeskalice, vece ram,rom memorija i dodatna kartica s memorijom i nema problema s antenom xD

jesam li sto propustio s tim ajfonom ili stvarno ga nema smisla uzimat?

15 godina
neaktivan
zaki kaže...

Neznam, kad sam vidio da ljudi po njuskalu nude EVO-e koji "100%" rade u HR, pa sam mislio da su mozda nest sredili.

Onda mora da smo dobili CDMA mrežu za koju ja ne znam :D

Ne, nije ga moguće koristiti nikako na GSM mrežama, tako da pričaju gluposti, tko god da priča da rade. Inače, ima nekih CDMA telefona koji podržavaju i GSM i imaju utor za SIM, kao primjerice novi HTC Merge (link), ali EVO radi samo na CDMA tako da ništa od njega u HR niti u ostatku Europe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 21:02 (Mirko935).
15 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...
sad sam malo radio usporedbe između desire hd i evo 4g i mislim da je cak desire hd bolji

al nekuzim zast iphone dođe 8k kn a nema nista sto htc nema + htc desire hd ima jacu kameru za 3megapiksela i 2 bljeskalice, vece ram,rom memorija i dodatna kartica s memorijom i nema problema s antenom xD

Dođe 8k kn zato što T-Mobile ima ekskluzivu i može staviti cijenu koliko hoće, realno nema razloga da mu cijena bude viša nego kod Desirea, Galaxyja S i sličnih telefona.

Kao što rekoh, ja bih rađe HTC-a uzeo nego iPhone. Igrao sam se s iPhoneom 4 malo u T-Mobile centru i nije ništa posebno, isto kao i bilo koji stariji iPhone osim što je brži, meni je stvarno dosadan taj Apple, iskreno. No mene su više puta ovdje prozivali hejterom, tako da nemoj samo moje mišljenje slušat :D

A Desire HD, a ni stari Desire nisam koristio, tako da ne znam kakvi su, jedino što sam se susreo s Androidom je na Tattoou, i tamo mi se stvarno svidio puno više nego dosadni i glupavi iOS, tako da računam da će mi se na nekom high-end uređaju još više svidjet :)

Probaj uživo i iPhone i Desire HD kad dođe pa vidi koji ti se više sviđa, to ti je vjerojatno najpametnije što možeš napraviti.

(Isprike za double post)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 21:11 (Mirko935).
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
xnight_hunterx kaže...

Dođe 8k kn zato što T-Mobile ima ekskluzivu i može staviti cijenu koliko hoće, realno nema razloga da mu cijena bude viša nego kod Desirea, Galaxyja S i sličnih telefona.

Kao što rekoh, ja bih rađe HTC-a uzeo nego iPhone. Igrao sam se s iPhoneom 4 malo u T-Mobile centru i nije ništa posebno, isto kao i bilo koji stariji iPhone osim što je brži, meni je stvarno dosadan taj Apple, iskreno. No mene su više puta ovdje prozivali hejterom, tako da nemoj samo moje mišljenje slušat :D

A Desire HD, a ni stari Desire nisam koristio, tako da ne znam kakvi su, jedino što sam se susreo s Androidom je na Tattoou, i tamo mi se stvarno svidio puno više nego dosadni i glupavi iOS, tako da računam da će mi se na nekom high-end uređaju još više svidjet :)

Probaj uživo i iPhone i Desire HD kad dođe pa vidi koji ti se više sviđa, to ti je vjerojatno najpametnije što možeš napraviti.

(Isprike za double post)

ajfona 4 mi ima naj frend i nije mi bas nest

nema bas negu podrsku za javu ili flash player kako vec

htc ga u teoriji skros dere ali nemam opce iskustva s njima i malo nervira ovaj desire hd je OGROMAN i moram naci neki stress test s njim xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 21:19 (xnight_hunterx).
15 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...
ajfona 4 mi ima naj frend i nije mi bas nest

nema bas negu podrsku za javu ili flash player kako vec

htc ga u teuoriji skros dere ali nemam opce iskustva s njima i malo nervira ovaj desire hd je OGROMAN i moram naci neki stress test s njim xD

Nema podršku za Flash, a ni Javu, Apple i njihova politika, jbg...

Pa što ne uzmeš obični Desire ako ti je HD prevelik? A nije ni Samsung Galaxy S nije za bacit tako da pogledaj i njega. A dolazi i Nokia N8 koja bi isto mogla biti jako fin telefon, no ne znam kakav je ovaj novi Symbian. Imaš recenziju na GSMAreni ako ti se da čitati, ja nikako da nađem vremena za to ovih dana :P

17 godina
xnight_hunterx kaže...

iPhone ne dodje 8k, nego 4600kn odnosno 5500kn... otkud ti uopce ta cifra od 8k kuna?

iPhone 16GB za 4600kn

http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15.asp?sifra=APIPHONE416GBBLACK

iPhone 32GB za 5500kn

http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15.asp?sifra=APIPHONE432GBBLACK

Probaj malo koristit jedan i drugi pa vidi sto ti se vise svidja...

A za ovaj HTC Pro ces se vjerojatno morat strpit jedno mjesec dana da dodje kod nas...

edit:

Java u browseru? To gotovo vise nitko ne koristi, nije nikakav minus sto toga nema. Flash se koristi, pa to moras procijeniti koliko ti je korisno. Uglavnom se koristi za neke prezentacije, reklame i mozda neke web igrice, ali nije nuzno nesto bez cega neces moci...

Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 22:34 (SupremeCommander).
15 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
xnight_hunterx kaže...

iPhone ne dodje 8k, nego 4600kn odnosno 5500kn... otkud ti uopce ta cifra od 8k kuna?

8k je cijena samog uređaja, tako T-Mobile kaže.

16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
xnight_hunterx kaže...

iPhone 16GB za 4600kn

iPhone 32GB za 5500kn

A za ovaj HTC Pro ces se vjerojatno morat strpit jedno mjesec dana da dodje kod nas...

edit:

Java u browseru? To gotovo vise nitko ne koristi, nije nikakav minus sto toga nema. Flash se koristi, pa to moras procijeniti koliko ti je korisno. Uglavnom se koristi za neke prezentacije, reklame i mozda neke web igrice, ali nije nuzno nesto bez cega neces moci...

ja sam cuo i od frenda a i procitao ovdje na forumu da iphone 4 u slobodnoj prodaji kosta 8k

a i ne gledam previse cijena kad cu uzimat na prplatu

a ovo sto ta nova serija moba dođe tek za mjesec dana nije neki problem jer kupujem mob kad zavrsi skolsko polugodiste :D

sad se vise dvoumi između  htc pro i desire hd

pro ima i fizičku tipkovnicu ali desire hd 8mpx kameru + 2 ledice :S velika dilema

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 21:28 (xnight_hunterx).
16 godina
SupremeCommander kaže...

iPhone 16MB za 4600kn

iPhone 32MB za 5500kn

Ako nisi skužio to ti je sa potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca na najeftiniju tarifu...a sam uređaj otključan i bez pretplate dođe 8000kn, a u simpa paketu(znači zaključan na t-mobile) onda dođe 5500kn.

I zaboravio sa da flash koristi većina internet stranica za prikazivanje videa, od domaćih tipa dnevnika, 24 sata, pa do engadgeta i gomile ostalih, koje na iOS-u sada nije moguće i pitanje oće li u budućnosti biti moguće vidjeti(mislim na onaj frash, neki dodatak koji trenutno omogućava nekakav flash na iPadu)

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
SupremeCommander kaže...

iPhone 16MB za 4600kn

iPhone 32MB za 5500kn

Ako nisi skužio to ti je sa potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca na najeftiniju tarifu...a sam uređaj otključan i bez pretplate dođe 8000kn, a u simpa paketu(znači zaključan na t-mobile) onda dođe 5500kn.

I zaboravio sa da flash koristi većina internet stranica za prikazivanje videa, od domaćih tipa dnevnika, 24 sata, pa do engadgeta i gomile ostalih, koje na iOS-u sada nije moguće i pitanje oće li u budućnosti biti moguće vidjeti(mislim na onaj frash, neki dodatak koji trenutno omogućava nekakav flash na iPadu)

da to sam bas probao flash player na iphone 4 da vidim ako ima i nekako se osjecam ograniceno s mobitelom bez toga

17 godina
xnight_hunterx kaže...
sad se vise dvoumi između  htc pro i desire hd

pro ima i fizičku tipkovnicu ali desire hd 8mpx kameru + 2 ledice :S velika dilema

Neznam detalje, ali za ovo provjeri prije recenzije i usporedbu fotografija, jer je cesto "vise pixela" vise marketing nego stvarno kvalitetnija slike, isto kao i kod jeftinjara od standalone fotica...

15 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

da to sam bas probao flash player na iphone 4 da vidim ako ima i nekako se osjecam ograniceno s mobitelom bez toga

Trenutno ni Windows Phone 7 nema Flash u browseru, no koliko znam, obećali su da će ga biti kasnije kroz update.

16 godina
HTC Pro

Da pogotovo što se tiče snimanja koje na desire nisu najbolje izveli, mada se govori da bi na desire-u HD trebalo biti bolje, treba vidjeti prvo recenzije pa onda prosuditi. Ali više mpx-a ti nikako ne znači da će slika biti bolja, dosta na mobovima sofware igra ulogu koliko dobro će ispasti slika. 

A ako također pogledaj i desireZ on ti također ima fizičku tipkovnicu kao HTC 7 pro

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Link je krivi (neznam kako napraviti link na model bez ugovora),  tj. nije na model bez ugovora, pa ga trebas izabrati u meniju, ali cijena je kao sto sam napisao, 4600kn za 16GB, 5500 za 32GB. Ovo za otkljucan model je totalno bezveze (koliko vidim na webu se cak niti ne spominje) jer zasto bi dovraga t-mobile prodavao mobitel koji ces koristiti na konkurentskoj mrezi... ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 22:34 (SupremeCommander).
16 godina
SupremeCommander kaže...
) jer zasto bi dovraga t-mobile prodavao mobitel koji ces koristiti na konkurentskoj mrezi... ;)

A kako je onda meni VIP prodao otključan desire i još ga na pretplatu uzeo?? Zašto ja nebi za 2 godine kada mi istekne ugovor nebi prebacio na drugog operatera ako mi nudi više od vipa za manju lovu? I za 4500kn također dobiješ otključanog desire-a(zapravo i vip neš muti, prva serija je bila otključana, pa kasnije su ih zaključali, sada su opet otključani) ali i ako ga hoćeš otključati u vipu dođe kakvig 300kn, manje nego 2500kn kolika je razlika u t-comu između simpa i otključanog modelaNeodlučan

Stoja
16 godina
HTC Pro
Kak me zivcira kad ljudi neznaju da postoji razlika u skracenicama: Gb i Mb,

Danas smo skoli napravili malu usporedbu fotoaparata i kamera na:
X10i, HD1, N900, N97, iphonea 3Gs i 4 te desirea sa skinutom maskom.

Jednoglasno je odluceno od strane 10 ljudi da po pitanju fotografije poredak ide: Desire, x10, iphone4, N900, N97, 3Gs, Hd1

Dok po pitanju snimanja poredak ide: iphone4, Desire, X10, N900, N97, Hd1, 3Gs.

Dakle svi koji smataju da desireova kamera nije zadovoljavajuca, ja to u potpunosti negiram.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Pro

Pa eto ja ga koristim već 6 mjeseci i imam pravo reći da me ne zadovoljava za rank uređaja koji dođe 4500kn da više očekujem. Što se tiče testa snimanja pretpostavljam da je izveden po danu kada je kamera desirea dobra(ide do 25 frama) Ajde please ponovite test po noći pa nam javi kako ste ocjenili kvalitetu snimki na mobovima. Ja nakon prelaska sa w995 8mpx kamere osječam kako je ova u desire-u lošija, SE koristi puno bolji software sa kojim su slike super ispadale, jedino naravno što je mob sam po sebi slab pa je opet impresivno kakve rezultate dava naspram vrlo jakog hardware-a u smartphonovima. 

Uostalom i sve recenzije desire nisu dali kameru veću ocjene od prosjeka, znači zadovoljava neke minimalne kriterija ali ima i daleko boljih od njega(opet tu naglasak na starije SE modele tipa c907/w995 i sl) pa čak i k850 radi bolje slike od desire-a, pogotovo u mraku zbog xenona...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zaki kaže...

Smijeh Vidi stvarno.. sad cu popravit... A valjda mi je GB nekak previse za mobitele...

17 godina
neaktivan
HTC Pro

Smatram da su svi mobiteli u zadnje dvije godine totalno ne-revolucionarni. Marketinškim postupcima se ljudima nabija na nos da kupuju nešto što im zapravo uopće ne treba. Evo primjerice usporedimo ovako, imam mobitel koji sam kupio prije dvije godine (samsung omnia). Što je to bolje danas na mobitelima da bi ja kupio mobitel kao desire?

Desire ima istu kameru kao i moj mobitel iako je ovaj moj malo stariji (dvije nevjerojatne godine).

S oba telefona će mi telefoniranje biti isto.

Na isti princip ću koristiti touchscreen i pisati poruke.

Ma da ne nabrajam, sve mogu i sa mobitelom starim 2 godine. Ona sitna poboljšanja koja su tu nisu vrijedna novaca. Vrijedna su čuđenja da se nije moglo dalje doc u zadnje dvije godine.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com ili http://micromanagements.blogspot.com/

0 0 hvala 0
17 godina

Neznam zasto pitas uopce takvo pitanje kad svi dobro znamo odgovor. Prije 3 godine pojavio se iPhone i napravio revoluciju, od tada svi samo kopiraju i nije se otislo nigdje dalje. Nevinašce

Mozda ove facebook integracije i ostale inovacije na WP7 nesto promijene opet... Ili cemo morat cekat novi potez Applea...

16 godina
HTC Pro

Vjerojatno je dosta toga točno, ali uzmi u obzir da se tek sad u zadnjih godinu dana pojavio boom smartphonova(mislim kod nas ovdje) i vidim kako sve više ljudi uzima razne smartphonove. Desire nikako nije revolucija niti iko to kaže, ali je odličan mob sa kojim se može svašta, omniu nisam imao prilike probati pa neznam kakva je(jel vrti winmo ili symbian?) uglavnom, glava razlika je možda najviše u samom softwareu tojest OS-u i plus jači hardware na novijim uređajima...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zaki kaže...

Danas smo skoli napravili malu usporedbu fotoaparata i kamera na:
X10i, HD1, N900, N97, iphonea 3Gs i 4 te desirea sa skinutom maskom.

Jednoglasno je odluceno od strane 10 ljudi da po pitanju fotografije poredak ide: Desire, x10, iphone4, N900, N97, 3Gs, Hd1

Dok po pitanju snimanja poredak ide: iphone4, Desire, X10, N900, N97, Hd1, 3Gs.

Dakle svi koji smataju da desireova kamera nije zadovoljavajuca, ja to u potpunosti negiram.

jel to obicni htc desire ili novi desire hd?

16 godina
HTC Pro

Obicni Desire,

u zadnje dvije godine se nije mjenjao koncept, vec se znacajno usavrsavao stari.

I danas sam usporedio fotografiju i snimanje sa W995, i makar je slika na W995 bila bolja, Desire je pomeo pod s njim po pitanju snimanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice