HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 745.692
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
neaktivan
Re: HTC One X
Over(C)lock kaže...

pa hebo ga dokle planiraju oni to popravljat {#} , nakon 8 dana od dana kada je mob uso u servisnu proceduru nisu ni djelove nabavili, koliko pravo imaju zadrzat mob na servisu jel neko zna ?

ako je tako onda cu ja svoj nosit u t-com centar i traziti zamjenski dok moj ne srede

13 godina
HTC One X

Uspio srediti internet. Resetiro sam APN, upiso samo web.htgprs i rijeseno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Keklja kaže...
Over(C)lock kaže...

pa hebo ga dokle planiraju oni to popravljat {#} , nakon 8 dana od dana kada je mob uso u servisnu proceduru nisu ni djelove nabavili, koliko pravo imaju zadrzat mob na servisu jel neko zna ?

ako je tako onda cu ja svoj nosit u t-com centar i traziti zamjenski dok moj ne srede

bome traži, ovo čekanje je koma a njohov je odgovor da neće predviđat koliko bude trajalo jer nije do njih... ali ja sam mobitel dao njima ne nekom drugom ..

16 godina
neaktivan
HTC One X

danas sam bas puno slikavao sa mobitelom i sve mogue opcije kod slika sam isprobavao i skuzio sam da je dosta vruc. Kada sam  pogledao temp imao sam sta i vidjet..bila je 67 stupnjeva. Meni se cini da to baš i nije normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Zamjenjen ekran s dodirnikom i wlan antena, testirano i radi kako spada tako su napisali i poslali nakon 15 dana provedenih u servisu :) ajde vidjećemo našta će to ličit :))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav ekipa.

Zainteresiran sam za ovaj mob, i to prilično, no nakon čitanja postova skužih da trebam još informacija.

Prvo, taj glitch sa wifi antenom, jel to samo na 16gb modelima ili se pojavljuje i na 32gigabajtskima?

Drugo, to preljevanje ekrana, gdje točno trebam pritisnuti kako bih to provjerio, te dolazi li do toga i u normalnom radu ili samo pri pritisku? Tj., da li je bitan problem kao wifi ili nije konstantan?

Treće, i ovo sam zbilja samo načuo negdje sa strane dok me nije interesirao - jel istina da kvaliteta gradnje moba nije najbolja, da škripi katkad, ima lufta ili štajaznam čega? Osobno mislim da su to bapske priče, ali vjerujem kako vi tu kao vlasnici znat najbolje.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koliko sam ja skužio problem sa wifi antenom pojavljuje se samo na 32gb verzijama. Preljevanje ekrana se pojavljuje ako se jako stiska rub ekrana (kod mene toga nema ali ima problem sa antenom) dok kod normalnog rada se ne primjeti (valjda). Što se građe tiče tu se ja osobno ne mogu požaliti. Mob niti škripi niti ima lufta ili nečega sličnog. Meni se znao malo jače zagrijat i to najviše kod slikanja npr hdr fotografija ili grupnih slika gdje ih slika više pa obrađuje da se dobije najbolja. Sve u svemu mobitel je super (osim toga sa wifi antenom) i baterija će ti trajati naravno onoliko koliko ga koristiš. Meni najviše što je trajao je 2 dana uzmeš da sam ga posve slabo koristio a kod nekog učestalijeg surfanja traje dan ipo max.

14 godina
HTC One X

puj hebem ti servise i mobitele i sve, dođe mob wifi su napravili no ekran su usrali opet ista stvar sad puno slabije ali opet i ina par žutih djelova kad se prikazuje bjela boja, sad mi vise externa nezeli punit valjda te kontakte nisu dobro spojili štoli eć.. zatražio sam zamjenu uređaja vidjet ću što će mi reć ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

tražit ću neki drugi za zamjenu a ovaj neću ni vratit xD. Sad mi je jasno zašto je tako jeftin mobitel

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
HTC One X
znači predam mobitel u servis 17.4 ( u svom ga strošku pošaljem dan prije 50kn, no nato se ne žalim uredu je i razumijem zašto sam ja dužan to platit... ) i od tada se čekaju djelovi punih 15 dana, da bi mi se telefon vratio s djelomično otklonjenim kvarom i s 2 nova.. znači predao sam navedeni telefon s kvarom na wifi signalu i rubovi ekrana su mjenjali boju prilikom pritiska ( HTC ONE X ), wifi su napravili no ekran je gori no što je bio, jer sada još dodatno ima i žutih djelova po njemu ( umjesto bjele boje ), i neradi mi stražnji dock kontakti koji su do prije predaje na servis uredno radili, na moj upit rečeno mi je da svoj telefon pošaljem ponovno u svom strošku, našto sam se žalio i prihvatili su da pošaljem na njihov strošak, i daljnja bi procedura trebala biti ista znači čekat ekran 15 dana ponovno i najvjerojatnije ga neće uspit sredit jer su već mjenjali isti s dodirnikom i problem nije otklonjen i dokle ja tako budem slao mobitel dok mi jamstvo ne istekne? i onda ništa ? 
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Ovako veceras mi pukao ekran na mobitelu, 6mj ga drzim u masci i izvadim ga na 10min i ode...Iako je samo staklo popucalo, touch radi moram mijenjati sve pa me zanima koji mi je najeftiniji nacin popravka? Kupiti na ebayu dijelove i nekome dati da mi to zamijeni? Je li jos tko imao slicnu situciju i kako je rjesio? Ako vec imate nekog da mi bi to profesionalno zamjenio slobodno se javite na PM 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HTC One X

evo već par dana imam novi ROM na mobaću i moram reć da sad puno manje lagga... skoro pa da i ne. rom je http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233734 ovaj. heavy themed, baziran na CM 10+ itd. jako lijepo radi i dobra je baterija, barem kao na stocku ako ne i bolje. 

e, sense mi je odvratan. tek sad to vidim kad ga nema.. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

došao update na hox-u, za "system enhacement"?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

ni meni se sense ne svidja al ne bih isaocna custom dok ne posaljem ha servis zbog wifi antene a nesto mi se ne salje kad vidim da vise pokvare nego poprave

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
odkako je bio ovaj zadnji update mob uopce ne radi kako treba. imao sam i crash report. weather widget mi nece pokazati lokaciju a wifi rade gore nego prije
16 godina
neaktivan
HTC One X

Da ne čitam 75 strana ovdje, može netko reći koji su to problemi sa One X koji se stalno spominju? I jesu popravili to u kasnijim serijama? Kako stoje sa garancijom ti problemi? Ima po njušci dosta jeftinih OneX-ova sada, pa malo gledam... Osim toga, kakva je podrška na XDA za njega? 

1 0 hvala 0
12 godina
HTC One X

Koji je po vama najbolji custok rom za x one, ovaj sense stvarno nista ne valja.

Gadget freak
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sve je rijeseno sta se tice prijasnjih mana HOXa. Definitivno ga se isplati uzesti, jer je posebno na njuskalu dosta podcijenjen cijenom. Na XDA ima također dobru podršku, ima dosta sense i non-sense custom romova.

Po meni je najbolji Android Revolution HD 21.0, dosta dobro traje baterija, brz i stabilan. Ako ti se već ne sviđa sense, imaš Rom-cleaner pa makni sense i stavi neki drugi custom launcher.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 16:53 (Abalo).
17 godina
HTC One X

Ima tko za prodati bijeli HOX, ali da je nov, znaci zapakirani po pristojnoj cijeni ?
Na PP

Ohne Audi geht es nicht..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

i ljudi moji naposljetku se isplatlo mj dana s njim zezat danas potvrđeno :)))

zamjena :)))) zamjena :))))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Ljudi, kako stoji HOX sa rootanjem, otključavanjem bootloadera i garancijom? Ovo definitivno nije mob kod kojeg želim ostati bez garancije...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

nikako kolko znam ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DamageHigh kaže...

Ljudi, kako stoji HOX sa rootanjem, otključavanjem bootloadera i garancijom? Ovo definitivno nije mob kod kojeg želim ostati bez garancije...

Garancija se priznaje ukoliko je na njemu službeni rom. Dakle prije servisa vratiš tvornički firmware i to je to. Bootloader može biti otključan.

Ovo je provjereno upitom mailom Agram servisu, tako da nema brige što se tiče rootanja.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina

ukoliko budeš u mogućnosti vratit hehe :)

16 godina
Over(C)lock kaže...

ukoliko budeš u mogućnosti vratit hehe :)

Pa ako ne budem u mogućnosti vratiti, onda niti oni neće biti u mogućnosti vidjeti da nije stock rom gore...;)

14 godina
HTC One X

dal mi neko može reć kako ću ja taj novi mobitel dobit znači potpuno novi u kutiji neotvarani sa svime + garancija teče od starog moba ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Over(C)lock kaže...

dal mi neko može reć kako ću ja taj novi mobitel dobit znači potpuno novi u kutiji neotvarani sa svime + garancija teče od starog moba ili ?

Kad se rješava zamjenom ide potpuno nova garancija. Teoretski (po pravilniku, zakonu, whatever) bi trebao dobiti sa garancije ono što si i da na garanciju, ali uglavnom se dobiva skroz sve novo zapakirano.

14 godina

pa logično bi bilo da ide po garanciji od starog tj zamjena uređaja u garanciji meni je bitno da je sve novo zapakirano ;)

16 godina
Over(C)lock kaže...

pa logično bi bilo da ide po garanciji od starog tj zamjena uređaja u garanciji meni je bitno da je sve novo zapakirano ;)

Ne radi ti logika (a i šta se žališ, tebi bolje...hehe)...ide ti nova garancija. Bar bi morala...

14 godina
DamageHigh kaže...
Over(C)lock kaže...

Ne radi ti logika (a i šta se žališ, tebi bolje...hehe)...ide ti nova garancija. Bar bi morala...

hehehehe nežalim se ja ništa meni je svakako bolje :P kupio polovnog i sad dobim novog ahhha :P

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice