HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 749.933
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
17 godina
neaktivan
HTC One X

Najsigurnije je kupiti zapakiran mobitel, račun garancija i super al iskreno ne bih ti dao da ga raspakiraš prije nego mi daš novce

Eto ti si prvi koji otvara kutiju, i nakon toga vidiš npr da mob ne ide na mrežu koja ti treba (iako je trebao biti na sve mreže), šta onda? Ili ti se nešto ne sviđa na mobu (jer ga prethodno nisi provjerio a netko tko prodaje mob nije siguran da li si mob ikad prije vidio)

Kupac odluči da odustaje a prodavač ostaje s otvorenom kutijom te cijena moba pada

Kad kupuješ na oglasniku uvijek kupuješ mačka u vreći, ili vjeruješ prodavaču ili ne kupuješ

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 15:52 (simeparanoja).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: HTC One X
mislavgray kaže...

Kakvo divno iskustvo... odfuram htc u agram prekjucer, ovo zezanje s antenom. Gledam sad fino status i imam kaj fino vidjet. Uređaj neovlašteno otvaran, neorginalan ekran s digitizerom. 
Kakvo divno iskustvo... Eto djeco, ne kupujte preko njuskala jer je sve moguce... Svaka cast i respekt deckima u agramu, zamjenili su antenu (bez ikakve naknade) i valjda je sad sve ok, sutra cu ujutro po mob, a ovom majmunu vratim fino mob i pare nazad... covjece ja neznam jos ga pitam je otvarano i jel sve ok.  Kolko mob moze realno vrijedit ovak "bez gare" i kaj je vec mjenjan ekran.. ?

je8iga, nisi mogao znati... kupovina preko njuškala i sličnih je uvijek rizik ali je8iga nekad se isplati. ali meni nije jasan tip od kojeg sam trebao prvi puta uzet mob.... kaže da je mob tip top, i još se dogovorimo da se nađemo i ne kaže mi da je ekran izgreban... koji k?! i onda još na licu mjesta kaže: ma samo crtica! kakva crtica, čovjeće sav je sje8an sad si zayebao i mene i sebe (našli smo se na cesti tj raskrižju pag/ražanac/posedarje/zadar u nedjelju navečer cca 21:00h). valjda je mislio da kad sam već došao da će mi ga uvalit kao sa pppustom od 150kn ali gratis maskicom... snižavao je cijenu ali ga na kraju iz principa nisam htjeo uzet. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Eto ti si prvi koji otvara kutiju, i nakon toga vidiš npr da mob ne ide na mrežu koja ti treba (iako je trebao biti na sve mreže), šta onda? 

Ja bi prije ikakve transakcije i dogovora prvo pitao da li ide na tu mrežu koja meni treba i ako bih dobio potvrdan odgovor onda nema Boga koji bi me spriječio da provjerim na licu mjesta mobitel da li je sve ok. Ali opet s druge strane ne vidim razlog zašto bi cijena morala biti niža ako je skinut celofan sa kutije i uređaj upaljen čisto iz neke znatiželje? Pa vidjelo bi se da je uređaj korišten, a na novim uređajima je ionako ona folija na ekranu sa kojekakvim natpisima GPS, turbo, GTI, ABS, ESP, servo i ostalo {#}, pa bi samo debil koristio takav telefon bez da makne tu foliju (poznam jednog takvog) koja je inače savršeno naljepljena na ekran

14 godina
odjavljen
HTC One X

Ljudi moji, ja odem u trgovinu i čovjek pred menom otvori dva moba da provjerim jesu stvarno otključani. I tek onda sam ih kupio.

Ne vidim zašto je onda greda da mi netko s oglasnika da mob da ga provjerim.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pranja kaže...

Ljudi moji, ja odem u trgovinu i čovjek pred menom otvori dva moba da provjerim jesu stvarno otključani. I tek onda sam ih kupio.

Ne vidim zašto je onda greda da mi netko s "oglasnika" da mob da ga provjerim.

E moj prijatelju, pa stvar je u TRGOVINI, kojoj po defaultu više vjeruješ nego nekom preprodavaču, zar ne, tim više ako još i dobivaš 24 mjeseca garancije?!

U trgovini kada kupujem mob, meni je isto prvo da je ne otvoren, kada ga kanim kupiti, a sada, da li je OTKLJUČAN, to je drugi par cipela, najčešće kada bih kupovao u recimo T Com dućanu, onda sam "miran" jer sam na 098, ali ako kupujem u recimo Mikronisu, EuropaTrade-u, Smartson-u, tamo bih zahtijevao da je OTKLJUČAN, i to bih napomenuo prije nego ga trgovac i otpakira iz kutije!

Kada bih kupovao od nekoga sa strane, u narudžbi bi explicite naznačio; "KUPUJEM SAMO OTKLJUČAN APARAT", bez ikakvih pokušaja podvaljivanja sa strane raznih T Mobile, VIP, Vodafone, TELE2, XYZ brendova aplikacija!!!!

Čim bih vidio nešto sumnjivo, vraćanje uz čvrsti stav, nismo se tako dogovorili i pa pa {#}!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
zabranjeniples kaže...

Ekipa koja ima 16gb model, jedno pitanje za vas.

U postavkama, kad udjete u memoriju telefona,pa pod memorija aplikacije mi prikazuje da imam 5.47gb. Kad kliknem na nacinite vise prostora, prikazuje mi 2.09gb. 

Mozete li provjerit kakva je kod vas situacija i dali je to normalno?

Ili ako moze screenshot ovog (sto je meni 2.09gb) kod vas.

Nesto sam slucajno stisnuo, pa gledam da nisam sta poremetio.

Unaprijed hvala!

Inače, ja kad sam uzimao hox nedavno, čovjek mi sam kaže da provjerim dal je otključan.

Kaže, da ne bi kasnije bilo je/nije.

Dakle, ima i poštenih/normalnih prodavača, koje ne trebaš sam pitat za neke stvari.

A bio je jedan slučaj (pazar auta)!

Prodaje lik neki mobitel, meni vuče na kopiju nenormalno.

Ono prodaje ga za siću, kaže original. 

Stvar je u tome, da su to prije bile nokije na tipke i sl. 

Međutim, ja mobitel nisam mogao vidit iz bliza, pa mi je malo mutna situacija bila.

Čovjek ga nije dao na metar od mene, jedino ako dam novce. Ako dam novce, mogu vidit mobitel, al novaca više nema.

Uglavnom, prilično sam se nasmijao u tom slučaju (bilo ima par godina).

BTW. bump na ovo citirano.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 18:54 (zabranjeniples).
17 godina
neaktivan
bpodnar kaže...
simeparanoja kaže...

Eto ti si prvi koji otvara kutiju, i nakon toga vidiš npr da mob ne ide na mrežu koja ti treba (iako je trebao biti na sve mreže), šta onda? 

Ja bi prije ikakve transakcije i dogovora prvo pitao da li ide na tu mrežu koja meni treba i ako bih dobio potvrdan odgovor onda nema Boga koji bi me spriječio da provjerim na licu mjesta mobitel da li je sve ok. Ali opet s druge strane ne vidim razlog zašto bi cijena morala biti niža ako je skinut celofan sa kutije i uređaj upaljen čisto iz neke znatiželje? Pa vidjelo bi se da je uređaj korišten, a na novim uređajima je ionako ona folija na ekranu sa kojekakvim natpisima GPS, turbo, GTI, ABS, ESP, servo i ostalo {#}, pa bi samo debil koristio takav telefon bez da makne tu foliju (poznam jednog takvog) koja je inače savršeno naljepljena na ekran

Pa ne definiram ja cijenu ali ako pogledas po njuskalu uvijek se vise cijeni mob ukoliko je zapakiran

Iskreno meni nije jasna ekipa koja prodaje maglu i kaže sve super ako nije. Ako prodajem nesto napisati cu sve u oglasu a ne da se okrićem oko sebe u strahu da li je kupac otkrio "feature" na mobu koji sam mu prešutio

Definitivno kod kupnje vidit mob uživo i po mogućnosti odmah provjeriti garanciju (ja kad sam kupovao One X, bez obzira sto je bio zapakiran, nalazio sam se sa ženskom šta ga je prodavala u Agramu)

CARPE DIEM
16 godina
zabranjeniples kaže...

U postavkama, kad udjete u memoriju telefona,pa pod memorija aplikacije mi prikazuje da imam 5.47gb. Kad kliknem na nacinite vise prostora, prikazuje mi 2.09gb. 

Unaprijed hvala!

Šta mi nitko ne može pogledat ovo?

Inače, prilično se slabo piše u ovoj temi {#}.

Ništa, otići ću sutra do centra, pa uživo vidjet dal je sve ok.

14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
zabranjeniples kaže...

Unaprijed hvala!

Šta mi nitko ne može pogledat ovo?

Inače, prilično se slabo piše u ovoj temi {#}.

Ništa, otići ću sutra do centra, pa uživo vidjet dal je sve ok.

Pozdrav,

imam verziju od 16gb i slicno je kod mene(5.47gb, apps 2.11gb). To je sve ok posto na prvom screenu ti je ukupna memorija aplikacija i operativnog sistema, a ovo drugo di pise 2.11gb ti je rezervirano samo za aplikacije koje imas instalirane, tj. koliko je zauzeto i slobodno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 16:25 (roky46).
16 godina
HTC One X

Koji je najjednostavniji način za unlock bootloadera / root telefona ?

Dali onaj na koji sam stavio link, dvije stranice prije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zabranjeniples kaže...

Koji je najjednostavniji način za unlock bootloadera / root telefona ?

Dali onaj na koji sam stavio link, dvije stranice prije ?

ja sam radio preko njega

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Evo ti najjednostavniji.

BITNO, otkljucavanjem bootloadera gubis sve podatke na mobitelu.

pretpostavimo da imas fastboot i sve ostalo pripremljeno (htc sync, android sdk).

1. Ugasis mob i drzis power on + volume down, donje tri tipke ce ti tri puta zasvjetliti, te jos mrvu pricekaj ali drzi tipke i uci ce u bootloader

2. ukopcaj mob u komp i usb u mob (dooh) i pokreni fastboot bootloaderu (potvrdna komanda ti je power tipka)

3. idi na http://www.htcdev.com/ , te desno ti je unlock bootloader, odaberi other devices i slijedi upute.  (moras se registrirati!)

4. inace u folderu gdje ti je fastboot stavljen na pc-u drzis shift + desni klik na folderu i klikni na " open command window here"

5. upisi fastboot oem get_identifier_token gdje ce bacit tokenID. Kopiras OD   <<<< Identifier Token Start >>>> blablablabla   <<<<< Identifier Token End >>>>>   DO OVOGA . Desni klik u cmd-u i stisni mark , kucica ce ti blinkat dodi do tekstakoji ces kopirat (upravljas tipkovnicom ), drzi shift oznaci i desni klik da bi kopirao.

6. Na htcdev, u onaj prozor kopiraj taj tokenID i cekaj da ti na email dode unlock.code.bin.  

7. ubaci "file" u fastboot i upisi komandu u cmd-u fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin  (primjer uglavnom Unlock_code.bin je uglavnom file tog tokena... mozes ga nazvat i pero ako bas hoces i napises fastboot flash unlocktoken pero.bin)

Na mobu ce ti se pojavit neki agreement nesto.... uglavnom odaberi yes i to je to, bootloader ti je otkljucan.

14 godina
HTC One X

Planiram uzeti ovaj uređaj.

Može li mi netko ukratko napisati neke bitnije mane?

Hvala!

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC One X

-nezamjenjiva baterija

-nema utor za SD card

-neke serije imaju problem sa signalom 

-neke serije imaju problem sa ekranom

daniel
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
HTC One X
Pozdrav, Imam problem s wifi signalom..koristio sam wlan vec mjesec dana na istoj mrezi, sve ok i evo zadnja 2 dana se ne zeli vise spojiti na wlan (hox).. Jos nekoliko uredjaja je spojeno na istu mrzu i sve radi, samo hox se ne zeli spojiti..kada napravim restart, hox nalazi tu mrezu i pokazuje puni signal, onda odem na connecting, to traje onda 10ak sekundi i nakon toga sve wifi mrezu odu na out of range..s obzirom da nadje mreze, cini se da nije problem s antenom..bluetooth radi normalno..sta bi moglo biti?vec sam na mobu mijenjao ekran zbog problema s novim mobom i lagano mi ga je pun....

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Fuchka kaže...
Pozdrav, Imam problem s wifi signalom..koristio sam wlan vec mjesec dana na istoj mrezi, sve ok i evo zadnja 2 dana se ne zeli vise spojiti na wlan (hox).. Jos nekoliko uredjaja je spojeno na istu mrzu i sve radi, samo hox se ne zeli spojiti..kada napravim restart, hox nalazi tu mrezu i pokazuje puni signal, onda odem na connecting, to traje onda 10ak sekundi i nakon toga sve wifi mrezu odu na out of range..s obzirom da nadje mreze, cini se da nije problem s antenom..bluetooth radi normalno..sta bi moglo biti?vec sam na mobu mijenjao ekran zbog problema s novim mobom i lagano mi ga je pun....

Rekao bih da ti je zamjena ekrana uzrok,pogotovo ako nije napravljena stručno-nekad ti se znaju previše stisnuti kontakti od antene za wifi i onda nema signala.

Trebao bi mijenjati antenu. Probaj stisnuti mob između kamere i bočnih tipki pa češ vidjeti da će ti se signal vratiti.

BTW,nije jedna antena-ima ih 5 komada.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS
14 godina
Fuchka kaže...
Pozdrav, Imam problem s wifi signalom..koristio sam wlan vec mjesec dana na istoj mrezi, sve ok i evo zadnja 2 dana se ne zeli vise spojiti na wlan (hox).. Jos nekoliko uredjaja je spojeno na istu mrzu i sve radi, samo hox se ne zeli spojiti..kada napravim restart, hox nalazi tu mrezu i pokazuje puni signal, onda odem na connecting, to traje onda 10ak sekundi i nakon toga sve wifi mrezu odu na out of range..s obzirom da nadje mreze, cini se da nije problem s antenom..bluetooth radi normalno..sta bi moglo biti?
vec sam na mobu mijenjao ekran zbog problema s novim mobom i lagano mi ga je pun....

Malo mi je ovo bedasto, da se tako izrazim, ali, kada si mijenjao ekran, i kod koga, da ti možda nisu poremetili postavke ili izbrisali povijest i ulazak na tu mrežu {#}?!?!

Za početak,ako si u mogućnosti, kako bi bilo da probaš spojiti mob na neku drugu mrežu, koje znaš ključ, jer ako bi se u tom kontekstu mob spojio na mrežu, onda je SIGURNO problem u postavkama mreže na tvom mobu, odnosno, vjerojatno nemaš ispravan ključ, WEP ili VPA2, ako se dobro sjećam {#}!?!? 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Brzi ste u odgovorima..:)..dakle, ekran sam mijenjao prije mjesec i pol..sve je radilo nakon toga kako treba..nikakvih problema nije bilo..zadnjih mjesec dana sam se spajao na istu mrezu i sve funkcioniralo normalno dok nije evo u zadnja 2-3 dana odbio slusati i spojiti se na mrezu..probao sam i na druge mreze se spajati, mob prepozna mreze i jacine signala ali kad se ide spojiti,kao da ga nesto ubije i izbaci iz svih mreza..sve se dogodilo odjednom tako da ne znam sto bi moglo biti uzrok..
13 godina
neaktivan
Vidio sam i to za stiskanje, nije ovdje slucaj cini mi se jer se nista ne mijenja..
13 godina
HTC One X

A vjerojatno si stavljao neki custom rom :)

Probaj za mrezu rucno upisati, tj podesiti ip adrese.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nisam nista cackao s rom bas da izbjegnem ovakve stvari:)
17 godina
neaktivan
Ekipa vezano za wifi
aplikacija za fejs mi nekad kao da ugasi wifi i prebaci se na mobile,bez obzira sta sam do routera, a nekad kao nema internet connection.
koliko vidim wifi uredno radi,dakle nije do hw vec sw,prebacuje sam. Ne znam jel do app ili os-a (btw stock rom je gore), mobi je stalno upaljen i prebacuje na wifi cim je u blizini ili kad ga otkljucan
Isto,nisam uhvatio ss :(,jedno vrime istovremeno mi je radio i wifi i mobile,uredno obje ikone prikazane :S
jel tko imao ovako cudno ponasanje sa kobom?
Stock rom,wifi uredno radi
CARPE DIEM
16 godina
HTC One X

Meni sve šljaka bez beda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I da, mreza na koju se ne moze spojiti je otvorena bez passworda i na nju su spojeni i moji drugi uredjaji..dakle nije problem u zastiti i slicno:(
16 godina
HTC One X

Dali si kojim slučajem pokušao spojiti mobitel na neku drugu wifi mrežu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Neki dan mi je vraćen mob. sa popravka (agram servis) zbog razbijenog ekrana, usput su mi, kažu, promjenili i matičnu ploču (u sklopu garancije, već 2. put mjenjaju matičnu).

Odmah nakon uključivanja na prvom pozivu JAKO krckanje i šuštanje (kao statički šumovi ali 100x jači) u slušalici, nakon nekoliko sati probam ponovno i sve uredno.Od tada se problem povremeno javlja i nestaje.

Ima li tko iskustva sa sličnim problemom, ne da mi se slati mobitel nazad na servis pa da ga vrate i kažu sve je u redu ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Probao sam i na neke druge..ista stvar, nadje mrezu, connecting traje 5-10s i onda sve mreze odu na out of range..
15 godina
HTC One X

vi koji imate te problema sa wifi-em, jel se to mozda desava od nedavnog 3.18... updatea ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni da,mislim nije problem vec kao da je pojeo ludih gljiva pa se nekad cudno ponasa
CARPE DIEM
14 godina
Igor666 kaže...

vi koji imate te problema sa wifi-em, jel se to mozda desava od nedavnog 3.18... updatea ?

mislim da da jer prije mi je internet bio jako brz i sa dvije-jednom crticom(oko 4/5 mb/s) a sad sa istim signalom jedva dobijem 1 mb/s

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice