HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 750.050
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
HTC One X

Ovaj pinch to zoom na one-x (na ovom videu) mi djeluje zaista loše {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Meni pinch to zoom radi odlično, scrollanje je ekstremno glatko, skoro da bolje i ne može. Ali.. samo ako koristiš njegov tvornički browser. S bilo kojim drugim, chrome, mozilla, opera itd. itd. to nije toliko glatko. Nemam pojma zašto, i je li to samo kod mene, al sumnjam. Al neka te ovo ne obeshrabri, stock browser je sasvim okey, ja jedino njega i koristim.

Inače nemam nikakvih drugih problema sa njim, skroz sam zadovoljan, još samo da stigne Sense 5. {#}

Baterija je malo slabija, pogotovo ako igraš igre ili radiš nešto što opterećuje Tegru, al inače ako ga koristiš umjereno izdržat će jedan dan. A ako ga ne koristiš puno, onda još bolje, jer evo meni je danas uz malo surfanja i par porukica skinilo samo 10ak% baterije. 

Baš me zanima koliko bi izdržao da ga je ostavit par dana u mirovanju, sumnjam da ću to ikad doznat. {#}

EDIT: E da, sad sam se sjetio što me smeta. Kamera je nazad malo ispupčena, strši, pa ako ne paziš lako joj možeš stakalce izgrebati pa izgleda malo neuredno, a da bi to promijenio triba cijelu stražnju stranu, tj. praktički cijelo kućište mijenjat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 22:04 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Re: HTC One X

Ma kupiš zaštitnu masku npr od tvrde gume koja imitira karbonska vlakna i uopće ne strši kamera. Baterija nije loša i mobitel izdrži 4 sata udaljenog ekrana za surfanje ili aplikacija koje ne gutaju energiju kao igrice. A kad smo kod igrica nakon pola sata se mobitel zagrije. Baterija na xperiji ti neće trajati ništa više. U svakom slučaju jedan dan ti je zagarantiran

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 22:37 (macho008008).
17 godina
Napravite update Chromea, pinch to zoom je trenutno na njemu najbolji što se tiče Tegra 3 uređaja
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
HTC One X

jel samo meni zvučnik na one x-u slab pojacam do kraja neku pjesmu ak svi šute jedva se ćuje

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Napravite update Chromea, pinch to zoom je trenutno na njemu najbolji što se tiče Tegra 3 uređaja

Evo baš sam probao, je bolje, ali još uvijek nije kao kod stock-a. 

zelenbic kaže...

jel samo meni zvučnik na one x-u slab pojacam do kraja neku pjesmu ak svi šute jedva se ćuje

Ne znam jel samo tebi, kod mene je solidno glasan..

16 godina
HTC One X

Idem sad uzet kod momka novog zapakirano, 16gb bijeli, sve mreže, račun garancija iz tele 2 za 2500kn.

Nadam se da je isplativo ?

Pa me još jednom zanimaju dvije sitnice, pa vas molim što je prije moguće, odgovor.

-Koliko mogu očekivat da mi traje baterija (uz normalno korištenje, ekran na 50% i wifi stalno uključen) ?

-Čitam da se neki problem preljevanja boja javlja, pa jeli to

? (ako je, znači provjerim tako da napravim pritisak sa zadnje strane i onda scrollam po ekranu )?

Unaprijed sve zahvale, nadam se da ću bit zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

baterija jedan dan

sta se tice ekrana, ovisno od serije do serije, kod mene npr nema problema

mislim da se pojavljivala žuta mrlja na ekranu ili slično

al ne vjerujem da bi se to trebalo javiti na 16GB verziji, ipak je novija

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
HTC One X

Evo uzeo ga {#}.

Samo sam ga probao prilikom kupovine, sve se činilo ok s ekranom.

Nakon WP8, sa zadovoljstvom se vračam androidu {#}.

E sad, imao sam Galaxy S3 par mjeseci, pa da vidimo kakav je HOX.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
zabranjeniples kaže...

Evo uzeo ga {#}!!!!

Samo sam ga probao prilikom kupovine, sve se činilo ok s ekranom.

Nakon WP8, sa zadovoljstvom se vračam androidu {#}.

E sad, imao sam Galaxy S3 par mjeseci, pa da vidimo kakav je HOX.

Pametno postupaš kolega, bravo, čestitam na kupnji, i nadam se da ćeš imati puuuuuuuuUuuuno lijepih događanja sa mobom, i sam sam ganjao da ga uzmeš{#} {#} !!!! 

ATJ Lučko
16 godina
HTC One X

Ima ko kakvu dobru kombinaciju rom/kernel s kojom su zadovoljni ?

Ili je pak večina ostala na stock.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Kaku napravit onu mapu, gdje mogu ubacit više aplikacija (npr. favoriti na out of the box)?

edit: skužio sam!

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 16:50 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Imam jedan problem. Neznam dali se ikome desavalo no wifi UZASNO slabo lovi signal. Recimo na mjestima gdje ga moj sensation ulovi, htc pak nemoze... Te tamo gdje ga uspije uloviti, sensation ima jaci signal. 
Citao sam da je to problem... Jel itko imao iskustva sa time, te me zanima dal prolazi relocked bootloader?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Meni wifi radi savršeno!

Čitao sam i ja o tome prije kupovine, al svejedno sam jučer nabavio bijelog 16gb.

Na njemu je zadnji update (4.1.1 + sense 4+) i sve šljaka uredno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Ma taman sutra ugurao odlazak u pbz po aktivacijski za mpbz... i sad skuzim da wifi zeza teze.
Kolko opce mogu ocekivat da bude na jamstvu? To se u agram fura?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mislavgray kaže...

Ma taman sutra ugurao odlazak u pbz po aktivacijski za mpbz... i sad skuzim da wifi zeza teze.
Kolko opce mogu ocekivat da bude na jamstvu? To se u agram fura?

Iskreno, nisam još slao mobitele na servis, pa nisam siguran kakva je situacija s vremenom.

Al po svemu pročitanom i naslušanom, postoji mogučnost da potraje.

Hox-a imam tek jedan dan, pa ne znam baš dal ti mogu bit od neke pomoći.

Ali, dali si na stocku i dali si napravio zadnji update software-a ?

14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Nisam na stocku, mislio sam da otkljucani bootloader upucuje na to. Nije mi se uredaj svidio na stocku. Na customu doslovno leti... al recimo najvise me zivcira Gameloft sa svojom podrskom za tegru... Uzasno stekaju njihove igre.

16 godina
mislavgray kaže...

Nisam na stocku, mislio sam da otkljucani bootloader upucuje na to.

Sorry, malo sam preskoči pri čitanju {#}.

Jesi probao nabacit još pokoji rom/kernel pa vidit da nije do toga ?

Ili ti wifi štuca na svakoj kombinaciji.

14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Samo na tome ali nevjerujem da je do roma. Posto sam citao da se ekipa zali na wi fi opcenito, pokusao sam onaj pressure test izmedu kamere i volume tipke... i kad je pritisak signal se poveca, bez imam jedva 1 crticu.

16 godina
mislavgray kaže...
zabranjeniples kaže...

Samo na tome ali nevjerujem da je do roma. Posto sam citao da se ekipa zali na wi fi opcenito, pokusao sam onaj pressure test izmedu kamere i volume tipke... i kad je pritisak signal se poveca, bez imam jedva 1 crticu.

A gledaj!!

Ako sam kažeš da je samo na tom romu što ga trenutno koristiš, onda problem nije do mobitela nego do roma.

Ako ti se problem javlja na svakom romu, onda bi se trebao zamislit.

Ja trenutno nisam rootao ovog, jer mi je nakon dosta vremena provedenog na samsungu, to ovdje još nepoznanica (nije isti način).

Ali se sječam da sam i na S2 i na S3 (oba rootani) imao sličnih problema.

Znao bi naltit na neki custom rom, na kojem bi npr. wifi bio izblesiran.

Ugl, probaj se malo pozabavit flashom drugog roma.

Pogledaj i na xda o samom romu kojeg stavljaš. Obično korisnici djele dobre i loše/problematične strane pojedinog roma.

14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Ne joj, xD krivo sam napisao. Pitao si dali sam probao vise romova. Samo taj . I na stock-u je bila banana signal. 
Jel opce agram daje zamjenski uredaj... nije problem to ostavit ... nego kolko cekat treba :( 

16 godina
mislavgray kaže...

Jel opce agram daje zamjenski uredaj... nije problem to ostavit ... nego kolko cekat treba :( 

Ne znam koliko je prošlo od kupnje uređaja, ali mislim da postoji neki period u kojem se po zakonu mora zamjenit uređaj (ukoliko nešto nije u redu).

Mislim da je nekih tjedan dana. 

Ako se ne varam za ovo gore, može se probat i na taj način.

U suprotnom, sve ide na servis i zna se čekat poprilično. Al opet, nikad se ne zna.

E sad, pošto ne znam kakva je situacija kod unroota kod htc-a, jer na samsungu je bilo sve drugačije, ali tu ti jamstvo ne prolazi.

Znači, moraš vratit sve na stock.

17 godina
odjavljen
HTC One X

mislim da ču vam se uskoro pridružit... upravo sa ovim mobitelom, znači flashanje je drugačije nego na samsuzima? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

mislim da ču vam se uskoro pridružit... upravo sa ovim mobitelom, znači flashanje je drugačije nego na samsuzima? 

Kolko vidim po youtubeu, to je drugačije.

Treba prvo otključat bootloader, pa tek onda root (ako sam dobro shvatio).

Kakav je postupak unroota, to ne znam.

Na samsungu se sve rješavalo u čas posla.

17 godina
odjavljen
HTC One X

jel se da lako otljučat telefon?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Ima li kakav način (a da je ispravan i da nema nekih problema), da mi se slika kontakta prikazuje preko cijelog ekrana prilikom poziva ?

I još me zanima nešto prilikom primanja poziva.

Nekad mi opcije za prihvat ili odbijanje poziva, budu u nekakva dva kruga, koje trebam ubacit u prsten, da bi omogučio nešto od navedenog.

A nekad mi bude samo prikazano u pravokutnom obliku, gdje ja trebam samo pritiskom odabrat.

Kako mogu sam odabrat koji će mi način prikazivat ? Jer, malo mi je glupasto, da mi nekad bude jedan način, a nekad drugi.

EDIT: dobio sam odgovor

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 12:32 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HTC One X

naručio sam ga danas... u utorak je kod mene. treba mi promjene malo

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...
zabranjeniples kaže...

Loš kontakt na WiFi anteni. Ako je pod garancijom-nosi ga u servis da ti to riješe, a ako ti je servis daleko i u tebi se javio entuzijazam za istraživanje novih stvari nabavi si dvije tanke trzalice za gitaru i sam rastavi kućište i malo savineš pinove koji naliježu na antenu i stvar riješena.

17 godina
odjavljen
HTC One X

doslo je do nekih promjena pa navecer idem po njega... nego, ako sam dobro shvatio neki bootloaderi su zaključani i na tima nije moguće flashat novi rom, od koje verzije ili do koje verzije se da flashat? mislim stavit MIUI-a taj mi je ostao u sječanju kao odličan rom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne neki nego na svim HOX-ima. Ja bar nisam čuo da se neko hvalio kako je dobio S-OFF uređaj tu kod nas u HR. Ako ćeš stavljati custom rom moraš otključati bootloader što ti je već poznato, a to možeš napraviti na bilo kojem HOXu. Ima ti ovdje detaljna procedura http://www.htcdev.com/bootloader/ , samo moraš se registrirati. Odabereš all suported models na onoj listi i šišaj po uputama.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice