HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 750.426
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
Re: HTC One X
Kill Frenzy kaže...

ja sam svoj hox prodao{#}

I ja sam za svojeg našao kupca :)

hobi:moj-android.net
15 godina
neaktivan
HTC One X

Ja sam kupio lg 4x p880 i koristio ga 10 dana. Mjenjao ga za s3 starog 2m i koristio ga 7 dana. Jucer prodao s3 i danas kupio nekoristeni one x. 

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

zasto s3 za hoxa??

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

zasto s3 za hoxa??

A zasto ne? Nije me se nesto dojmija. Dugo sam bio na evu 3d tako da sam pripadnik grupacije htc. Nije mi s3 ni legao dobro u ruku. Iako sam i dalje misljenja da je lg 4x best buy. I jos prica o krepavanju s3-ce, ni ekran mi se nije svidija. 

17 godina
neaktivan
HTC One X

meni je one x odlican

samo imam jedno pitanje, nisam ga spaja na pc od update-a na JB, i di je sad nestalo ono da ga mounta kao disk drive?
Nudi mi htc sync manager neki, ali to mi ne treba

kako to rijesiti da se mounta kao disk? 

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nsoul kaže...

ti prodajes hoxa? nemoguce :)

16 godina
simeparanoja kaže...

meni je one x odlican

samo imam jedno pitanje, nisam ga spaja na pc od update-a na JB, i di je sad nestalo ono da ga mounta kao disk drive?

Kod JB više ne postoji USB masa storage. Sad imaš MTP. Spojis ga na PC i prepozna ga ko media player.

Kill Frenzy kaže...
nsoul kaže...

Da. Jer kupujem ono kaj htc predstavlja na CES-u za par dana

16 godina
HTC One X

ja sam svog prodo(fala bogu) i znam kad cu sljedeci put kupit htc.....nikad

Moj PC  
3 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
simeparanoja kaže...

meni je one x odlican

Kod JB više ne postoji USB masa storage. Sad imaš MTP. Spojis ga na PC i prepozna ga ko media player.

ma da li ne mogu instalirati MTP

dakle rijesenje je da se instalira ovaj sync njihov?

kad spojim mob na kabel uopce ga ne puni, stovise, prazni ga, mozda jer nije original kabel?

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan
nsoul kaže...
simeparanoja kaže...

meni je one x odlican

Kill Frenzy kaže...
nsoul kaže...

A koji model to predstavlja htc?

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
13 godina
neaktivan
HTC One X
Pozdrav forumasima, Kupio sam htc one x prije 10ak dana,no dogadjaju mi se ponekada neke stvari koje me smetaju na mobu tog ranga..zna se dogoditi da kada pisem poruku i koristim tipkovnicu,mob pocne sam tipkati neka slova,sto mogu jedino prekinuti tipkom na gasenju..takodjer,aparat zna zablokirati i ne reagiraju tipke za promjenu na prednju kameru ili paljenje blica..dogodilo mi se. Nekoliko puta da pocne mob sam saltati stranice aplikacija lijevo desno i sl..ugl, stvari koje me zivciraju na mobu tolike cijene i tih performansi..imate li slicnih iskustava?mob je updatean na zadnju verziju softwarea..i da, kako vam radi whatsupp app na ovom mobu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

I ja se razmišljam kako zamjenit HOX-a za Galaxy Nota 2.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Fuchka kaže...
Pozdrav forumasima, Kupio sam htc one x prije 10ak dana,no dogadjaju mi se ponekada neke stvari koje me smetaju na mobu tog ranga..zna se dogoditi da kada pisem poruku i koristim tipkovnicu,mob pocne sam tipkati neka slova,sto mogu jedino prekinuti tipkom na gasenju..takodjer,aparat zna zablokirati i ne reagiraju tipke za promjenu na prednju kameru ili paljenje blica..dogodilo mi se. Nekoliko puta da pocne mob sam saltati stranice aplikacija lijevo desno i sl..ugl, stvari koje me zivciraju na mobu tolike cijene i tih performansi..imate li slicnih iskustava?mob je updatean na zadnju verziju softwarea..i da, kako vam radi whatsupp app na ovom mobu?

Odnesi ga u servis ako imas gar,  ako ne probaj root i stavit custom rom na njega, mozda je software u k.

15 godina
neaktivan
HTC One X

Jel imate koji rom za preporuku?

0 0 hvala 0
16 godina
Ficho28 kaže...
nsoul kaže...
simeparanoja kaže...

meni je one x odlican

Kill Frenzy kaže...
nsoul kaže...

A koji model to predstavlja htc?

Za sad kodnim imenom M7.

4.7" full hd SoLux ekran

1.7ghz  quad snapdragon pro

2gb rama 

32gb memorije

Baterija 2500mah , ali nisam siguran

Novi senzor za kameru, f/2.0, cinesenzor, super slow motion , snimanje HDR videa...

Sense 5.0 s novim lockscreenom, jos lakši nego 4 i 4+, skroz redizajnirane sense aplikacije i widgeti...

Ukratko 

Jel imate koji rom za preporuku?

maximus 12

17 godina
nsoul kaže..

Za sad kodnim imenom M7.

4.7" full hd SoLux ekran

2gb rama 

32gb memorije

Novi senzor za kameru, f/2.0, cinesenzor, super slow motion , snimanje HDR videa...

Sense 5.0 s novim lockscreenom, jos lakši nego 4 i 4+, skroz redizajnirane sense aplikacije i widgeti...

Ukratko

Zvuči super, ja čekam da mi stigne nexus 4 onda svog hoxa stavljam na prodaju.
Kada će u prodaju taj M7? 

16 godina
steve90 kaže...
nsoul kaže..

Za sad kodnim imenom M7.

4.7" full hd SoLux ekran

2gb rama 

32gb memorije

Ukratko

8-11 siječnja je CES

15 godina
neaktivan
nsoul kaže...
steve90 kaže...
nsoul kaže..

Za sad kodnim imenom M7.

4.7" full hd SoLux ekran

2gb rama 

32gb memorije

Ukratko

8-11 siječnja je CES

Ma sumnjam da ce prije 4-6. mjeseca ista dolazit novo, a onda treba uzet u obzir kad ce to doci kod nas, i kako je obicno prvih mjesec dana tesko doci do tog uredaja, kad i dode do nas.

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Ja držim 17.1 verziju, sve radi okey, nisam primjetio nikakvih bugova, sve ide glatko. S obzirom da mob nije gašen već par tjedana zadovoljan sam. Koliko sam vidio 18 ne donosi ništa bitno u odnosu na 17.1 pa nisam prelazio na 18, ali vjerojatno radi jednako dobro, ako ne i bolje, kao i 17.1.

U odnosu na stock ROM po pitanju izgleda ne primjetiš razliku, sve je identično..ali u radu je itekako fluidniji i življi. Inače ARHD je po meni najbolji ROM ako želiš clean ROM koji je najbliži orginalu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Ja držim 17.1 verziju, sve radi okey, nisam primjetio nikakvih bugova, sve ide glatko. S obzirom da mob nije gašen već par tjedana zadovoljan sam. Koliko sam vidio 18 ne donosi ništa bitno u odnosu na 17.1 pa nisam prelazio na 18, ali vjerojatno radi jednako dobro, ako ne i bolje, kao i 17.1.

U odnosu na stock ROM po pitanju izgleda ne primjetiš razliku, sve je identično..ali u radu je itekako fluidniji i življi. Inače ARHD je po meni najbolji ROM ako želiš clean ROM koji je najbliži orginalu.

E pa baš to, OK mi je stock zato i razmišljam o ARHD-u

No android-No party
15 godina
Moby-Split kaže...

na jednom mi je arhd 17.1 , na drugom 18  kao sto je kolega rekao bez znacajnijih razlika po meni takoder najbolji ROM za One X

16 godina
HTC One X

Ja sam trenutno na maximusu 12.

ARHD sam koristio prije ali maximus je bio prvi JB rom sa novim sensom pa sma njega flešao.

Ali svi romovi su isti, razlika je u tome da svaki u rom ubaci svoje aplikacije, tako ARDH ima ES File Explorer, a Maximus ima Solid Explorer. 

eto samo primjer.

Ali koji god stavili niste pogriješili

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marxone kaže...
Fuchka kaže...

Odnesi ga u servis ako imas gar,  ako ne probaj root i stavit custom rom na njega, mozda je software u k.

Mislis li da je do software?ako je tako u servisu ce ga srediti..moze li biti nesto do hsrdware?u tom slucaju je malo kompliciranije..imam garanciju tako da ce se rijesiti..
15 godina
neaktivan
HTC One X

Koja je razlika izmedju videa u hd-u i full hd-u? kvalitata snimke, duzina koju mozemo snimit?

No android-No party

0 0 hvala 0
15 godina
Moby-Split kaže...

Koja je razlika izmedju videa u hd-u i full hd-u? kvalitata snimke, duzina koju mozemo snimit?

720 i 1080 rezolucije, a rezolucija odreduje kvalitetu snimke, Al imas sve na googlu pa potrazi malo

13 godina
neaktivan
Fuchka kaže...
marxone kaže...
Fuchka kaže...

Mislis li da je do software?ako je tako u servisu ce ga srediti..moze li biti nesto do hsrdware?u tom slucaju je malo kompliciranije..imam garanciju tako da ce se rijesiti..

eto ga,,HOX servisiran, zamijenjen touch panel i nowi SW..sada radi kao sat:)..sve u svemu, ovo mi je prvo iskustvo s HTC mobom i da treba mijenjati odmah touch na novom mobu kupljenom u VIPu...nije baš pohvalno..ima li tko sličnih iskustava?

14 godina
HTC One X

evo baterije bez onoga sto je ficho napisao to ci probat sad

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

evo baterije bez onoga sto je ficho napisao to ci probat sad

Ajde :)

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
16 godina
neaktivan

@fuchka

Imao sam skoro identično iskustvo samo što kod mene uz to što si rekao dio ekrana u sredini nije bio osjetljiv na dodir, problem se pojavio sam od sebe nakon par tjedana korištenja, samo što ja nemam garanciju pa moram naručit zamjenski ekran za skoro 100€ :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:03 (Constantine015).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice