HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 742.251
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
17 godina
Re: HTC One X
Pa poznato je da je RAZR Maxx najbolji uredaj u ponudi uz One X...

3300 mAh, kevlar, dustproof, water restistant/proof čovječe!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
HTC One X
I croatia resistant :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Pa bas nije, dolazi u lipnju u Europu (Austria), tako negdje i kod nas..
17 godina
HTC One X

Nisam čitao prije, ako je bilo, sry.

Izašao AOSP rom bez Sense-a. (4.0.3)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597778

0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...

kud AOSP na one x? one x bez sensa nije više to to. 

hobi:moj-android.net
16 godina
HTC One X

Planiran kupiti dotični mob pa me zanima dali je istina to da ekran pri dodiru na rubove moba reagira, vidim da se mnogi na to žale.

Isto tako žale se ljudi da meni (izbornik) laga.

I da ima artefekata po ekranu kada se gleda neki video ili igra 3d igra.

Dali to novi firmware ispravlja?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 21:21 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nsoul kaže...
Mitch kaže...

Pa meni je, people aplikacija ima gotovo sve ko Sense Contacts, a to mi je jedino bitno..Launcher je brži itd.

Ljepše mi ovako na AOSPu nego na Sensu, makar mi je Sense 4 u većini bolji od 3-ce.

17 godina
goodie kaže...

Planiran kupiti dotični mob pa me zanima dali je istina to da ekran pri dodiru na rubove moba reagira, vidim da se mnogi na to žale.

Jesi to možda pokupio na Zimo-like (apple fanboy stranica) stranicama?

Pa za izbornik staviš drugi launcher, tipa Nova, Apex ili Go koji su miljama daleko brži od stock Sensea.

Na rubove ekrana svaki mobitel reagira, meni se na Defy npr. dogodilo da kad sam imao kapljice vode na ekranu, da nisam uopce ni trebao stiskat ekran nego sam sve radio sa razmaka od 0.5 cm od ekrana i sve je privatio...

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Pa za izbornik stavišdrugi launcher, tipa Nova, Apex ili Go koji su miljama daleko brži od stock Sensea.

Na rubove ekrana svaki mobitel reagira, meni se na Defy npr. dogodilo da kad sam imao kapljice vode na ekranu, da nisam uopce ni trebao stiskat ekran nego sam sve radio sa razmaka od 0.5 cm od ekrana i sve je privatio...

Sad ce ti nsoul napisat da je ultra fluidno sve i nema potrebe za launcherima lol.BTW isprobao sam one x,i razlika u brzini izmedu sensationa nula bodova.Frend je kupio one x i sad ce mi ga dat jedan dan da isprobam browser speed test.Bas me zanimaju rezlutati.

16 godina
neaktivan

Uvijek mi je bilo bitno dal će se web stranica otvorit za 3 ili 4sec. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
ma bitno je da je stabilno, da se otvara normalno a ne da se smrzne mob kod otvaranja...
16 godina
goodie kaže...

izbornik ne laga, ovih gluposti po ekranu nemam, bilo je jednom ili dvaput kad sam kupio one x, kasnije više ne.

Mitch kaže...
nsoul kaže...
Mitch kaže...

Pa meni je, people aplikacija ima gotovo sve ko Sense Contacts, a to mi je jedino bitno..Launcher je brži itd.

Ljepše mi ovako na AOSPu nego na Sensu, makar mi je Sense 4 u većini bolji od 3-ce.

PA sense 4 je skoro pa stock android po svemu, mislim najsličniji stocku od svih verzija do sad :)

Mitch kaže...

Jesi to možda pokupio na Zimo-like (apple fanboy stranica) stranicama?

Pa za izbornik staviš drugi launcher, tipa Nova, Apex ili Go koji su miljama daleko brži od stock Sensea.

Frend mi vodi Zimo, i vjeruj  mi, tek sad znam pojam apple fanboy :)

Imao sam i Novu i Apex i brzina je ista, ne vidim da bi i jedan i drugi išta brže radili od Sensa.

kach kaže...
Mitch kaže...

Pa za izbornik stavišdrugi launcher, tipa Nova, Apex ili Go koji su miljama daleko brži od stock Sensea.

Sad ce ti nsoul napisat da je ultra fluidno sve i nema potrebe za launcherima lol.BTW isprobao sam one x,i razlika u brzini izmedu sensationa nula bodova.Frend je kupio one x i sad ce mi ga dat jedan dan da isprobam browser speed test.Bas me zanimaju rezlutati.

To je prednost androida da staviš launcher koji hoćeš, meni odgovara sense, njemu nova, nekom trećem apex, pa nekom go, nekom adw, nekom launcher pro... a ti kaj god radio na wp imaš pločice s crnom pozadinom.

I da fluidno je, a ti možeš probati desetke one x-a i uzalud. 

15 godina
neaktivan
HTC One X

Ma sve je to divno krasno,sens je ljep. Poanta price je to da taj mob ima 4 jezgre i gigabajt rama. Na njemu bi u teoriji da stavis bilo kaj trebalo radit turbo fluidno.

Ljudi bi automatski onda izgubili interes za bilo kakvim  romovima ili lancherima.

1 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

Prije par h izašao CM9 port (kamera i wifi tethering ne rade)

http://android.modaco.com/topic/353715-29-04-rom-cyanogenmod-9-endeavor-unleashed/

0 0 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Ma sve je to divno krasno,sens je ljep. Poanta price je to da taj mob ima 4 jezgre i gigabajt rama. Na njemu bi u teoriji da stavis bilo kaj trebalo radit turbo fluidno.

Ljudi bi automatski onda izgubili interes za bilo kakvim  romovima ili lancherima.

Prva stvar koji ne shvacas je ta da ljudi ne stavljaju launchere zbog nekakve brzine, nego zbog tog kaj se nekom svida drugaciji dock, nekm drugaciji app drawer, nek drugaciji homescreen... ne radi se o brzini.

drugo kaj puno ljudi ne shvaca da kod tegre 3 ne rade sve jezgre, radi jedna, tek dok se ona optereti do odredenog % aktivira se druga. 

jer za ics netrebaju 4 jezgre, dok za neke igre budu uskoro trebale.

16 godina
HTC One X
konacno browser koji zumira kako treba, opera mobile :) znaci nije problem u sensu ni androidu nego u ostalim browserima.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nsoul kaže..

Vidis kak sam sebe pokopavas,prvo govoris da ti sve radi savrseno brzo i sad govoris da neki novi browser zumira kako treba!Bas me zanima kolko bu ti trebalo da skuzis ogroman touch dilej,ono sta ti tvrdis da nepostoji.

BTW ovo za operu mobile sam imao istu reakcoju ko i ti kad sam ju otkrio,super fludino zumiranje,brze otvara stranice od stock browsera.Odma sam zvao frenda koj ima iphone 4.Kad smo radil speed test safai ga je zgazio!Odma mi je veselje palo u vodu.Isto tak vidim na netu da ip4s gazi stock od one x-a,bas me zanima kako bi opere radile.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 11:56 (kach).
14 godina
neaktivan
Ja koristim Operu mobile od kad se Dolphin lagano usporio i nemam nekih zamjerki na nju, zaista je brza i odlicno radi. Dolphina jos koristm samo za neke odredjene svrhe...
16 godina
kach kaže...
nsoul kaže..

Vidis kak sam sebe pokopavas,prvo govoris da ti sve radi savrseno brzo i sad govoris da neki novi browser zumira kako treba!Bas me zanima kolko bu ti trebalo da skuzis ogroman touch dilej,ono sta ti tvrdis da nepostoji.

BTW ovo za operu mobile sam imao istu reakcoju ko i ti kad sam ju otkrio,super fludino zumiranje,brze otvara stranice od stock browsera.Odma sam zvao frenda koj ima iphone 4.Kad smo radil speed test safai ga je zgazio!Odma mi je veselje palo u vodu.Isto tak vidim na netu da ip4s gazi stock od one x-a,bas me zanima kako bi opere radile.

ništa ja sebe ne pokopavam, velim kako i je. sve je fluidno na one x, i skrolanje stranica u browseru, samo zumiranje zatrza na pol sekunde, neznam u čemu je problem, ista stvar i u stocku, chromeu i dolphinu, jedino opera radi dobro.

a ti hebemu sanjaš taj touch delay.

a za safari i iphone me baš boli ona stvar, meni stranice otvara dosta brzo

17 godina
nsoul kaže...
konacno browser koji zumira kako treba, opera mobile :) znaci nije problem u sensu ni androidu nego u ostalim browserima.

meni je uz ovaj novi cm9 najbolji firefox

ne znam za vas, ali One X ima dovoljno rama za firefox kojeg niko ne koristi upravo zbog tog problema.

text reflow nakon pinch-to-zoom je napokon došlo na nekom romu (cm9)

16 godina
HTC One X

Ko ima One X trebao bi dobiti novi 1.29 update. Ja sam dobio obavijest prije pol sata za update koji ima oko 35mb. 

nakon nadgradnje ( toga nije bilo nakon 1.28) se pojavio ekran gdje se radila optimizacija aplikacija, ne znam kaj se dobilo s tim , ali ok :)

za sad se čini one x malo bržim, ali možda je to samo placebo, vidjet ćemo dalje, no ono kaj sam siguran je to da mi gps sad locira puno brže nego prije. s nadogradnjom dolaze novi hboot i novi radio.

0 0 hvala 2
14 godina
nsoul kaže...

Ko ima One X trebao bi dobiti novi 1.29 update. Ja sam dobio obavijest prije pol sata za update koji ima oko 35mb. 

nakon nadgradnje ( toga nije bilo nakon 1.28) se pojavio ekran gdje se radila optimizacija aplikacija, ne znam kaj se dobilo s tim , ali ok :)

za sad se čini one x malo bržim, ali možda je to samo placebo, vidjet ćemo dalje, no ono kaj sam siguran je to da mi gps sad locira puno brže nego prije. s nadogradnjom dolaze novi hboot i novi radio.

Ja nisam ništa dobio{#}

EDIT: ima negdje da sam pogledam za update? svaki iPhone je to imal, a ja sam prošli tjedan u srijedu prodao iPhone 4s i kupio One X pa sam nov na tome OS-u, zahvaljujem!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 13:39 (Stolnik).
16 godina
Stolnik kaže...
nsoul kaže...

Ja nisam ništa dobio{#}

EDIT: ima negdje da sam pogledam za update? svaki iPhone je to imal, a ja sam prošli tjedan u srijedu prodao iPhone 4s i kupio One X pa sam nov na tome OS-u, zahvaljujem!

Ako imaš automatski onda dobiješ obavijest u notification baru da je dostupno ažuriranje.

Ako hoćeš ručno, a imaš hrvatski meni, ideš na 

Postavke-> skrolaš do kraja na O -> I na vrhu imaš Softverska ažuriranja->I klikneš Provjeri odmah.

Ako imaš engleski, hm, Settings, About,pa dalje vidi kaj ima :)

14 godina
nsoul kaže...
Stolnik kaže...
nsoul kaže...

Ja nisam ništa dobio{#}

Ako imaš automatski onda dobiješ obavijest u notification baru da je dostupno ažuriranje.

Postavke-> skrolaš do kraja na O -> I na vrhu imaš Softverska ažuriranja->I klikneš Provjeri odmah.

otidem na Settings pa About i sve poklikam i nema opcije Software update il tak nesto :/

16 godina
Stolnik kaže...
nsoul kaže...
Stolnik kaže...
nsoul kaže...

Ja nisam ništa dobio{#}

otidem na Settings pa About i sve poklikam i nema opcije Software update il tak nesto :/

EDIT: Za sad sam primjetio da su ispravili bug  s GPU akceleracijom, i da kamera bolje radi tj. bolje su slike u uvjetima slabijeg osvjetljenja , a i sve brže radi nego prije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 15:28 (nsoul).
14 godina
HTC One X

Evo ja imam samo to u About.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

hm, ovo mi je čudno skroz. nemaš možda kakav custom rom gore? 

jer trebalo bi biti i ručno ažuriranje

14 godina
neaktivan
HTC One X

Mozda na HRV jezik ili nesto treba prebaciti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nsoul kaže...
Stolnik kaže...

Da imam rom stavljen gore, al zelio bi sve stavit na default ali ne znam kako jer sam nov na Androidu {#}

16 godina
Stolnik kaže...
nsoul kaže...
Stolnik kaže...

Da imam rom stavljen gore, al zelio bi sve stavit na default ali ne znam kako jer sam nov na Androidu {#}

a da zato ni nemaš update. zbog roma. a koji rom? a na default možeš tako da flešaš stock htc rom

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice