GPS se na locka na satelite... Maps, Navigon... nista ne radi. Stvar je u Gingeru a ne u HTC-u.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GPS se na locka na satelite... Maps, Navigon... nista ne radi. Stvar je u Gingeru a ne u HTC-u.
bem ti pa to ni dobro ,ne ne . sto je najjace ja ne mogu updejtati na ginger. samo vrti da provjerava dostupnost novog softwera i nista se ne desava. ima li ko takvih problema kod vas ?
bem ti pa to ni dobro ,ne ne . sto je najjace ja ne mogu updejtati na ginger. samo vrti da provjerava dostupnost novog softwera i nista se ne desava. ima li ko takvih problema kod vas ?
Dobar dan želim, ma nekako ne vjerujem da imate takvih problema, možda je do pozicije gdje se trenutno nalazite.
JosoZg, što se tiče updejtanja, moraš, čitaj trebaš biti uporan, i meni je samom trebalo preko nekoliko put dok nije uhvatilo. zašto, ne pitaj, ne znam, makar je vjerojatno trebalo od 1 ili makar 2, možda je i do naših providera, propusnosti podataka, Obame i Osame ili malih zelenih, tko će ga više znati, he he he he!!!!
he he... ne znam do cega je ali ne prolazi nakon puno pokusaja,od jucer sam vise desetaka puta pokusao ali ne sljaka.samo vrti da provjerava i nista drugo.ko zna koji je vrag.strpljen ,spasen ! :)
MačakTom, o kojem se konkretno ovdje BUG-u radi??!!

meni nije ponudilo safe mod, imal sam tam pravo neke 4 opcije, ali ni jedna nije bila safe mod...
Viš vraga, Iroonwood je baš sinoć pričao o baterijama i ja na svom izvadio bakteriju da provjerim jel Li-ion ili Li-poly, i kada sam vidio, vratio bateriju nazad i ponovo uključio. I da, vidim skorom sve satelite, danas, za sinoć ni sam sebi ne bih garantirao, da ti budem iskren, nisam te želio sinoć piliti, ma mi nisi bio baš jasan kada si pisao o satelitima i GPS-u. No dobro, sada sve dela i mi sretni i zadovoljni do daščice.
Jedno pitanje, onako usput, kako puniš baterije, pomoću kakvog punjača puniš konkretno, za bateriju baš ili ???? Perporuči neki punjač maybe!
@Ebay: 2X-Extended-1600mAh-Battery-Charger-HTC-Desire-HD
ekipa ! zna li netko kad ce ponovo gingerbread biti dostupan ?
Meni GPS radi ok! jucer sam koristio endomond pro oko sat i pol i gps radio bez probleema :)
navigaciju za sad nisam jos koristio,..
ja ne znam kak vama ne radi al moj je na gingeru i gps je uhvatio mapu u roku 5 sekundi valjda
Budi malo konkretniji kada kažeš ptice, to pričaš o "Angry birds", moguće!!?? 
Ako je o njima riječ, kod mene su sve ptičice na broju, anadam se i ostalim korisnicima. 
nije angry irds su tu i rade mada se ikona pretvorila u android logo al radi uredno. imam nekako osjećaj da nakon update se stranice učitavaju brže na edge vezi. inače koristim operu mini. baterija možda traje duže al ne znam kolko je to objektivno viđenje. čini mi se da da
Kod mene sve funkcionira cak i bolje nego prije, osim gps-a, kak da taj gps složim? Nije sad da ga svakodnevno koristim, ali bi svakak htel da funkcionira...
baterija drži dulje 100% jer prije mi nije mogla izdržati 15h, sad mi je evo vec 1 dan i 19h, a taj mob nikad ne miruje...
bil je ugaseni nekih 5 min i ipak ne radi, bas je tak kak si rekel da žmirka i to je to...
Flashao Leedroid 3.0.1, baziranu na leakanom GB HTC romu.
Sve radi perfektno.
Kako na DHD-u smaniti zvik alarma. Mob mi je na ormariću 30-ak cm od glave i svako juto me šokira, a u opcijama nisam našao tu mogućnost
Kako na DHD-u smaniti zvik alarma. Mob mi je na ormariću 30-ak cm od glave i svako juto me šokira, a u opcijama nisam našao tu mogućnost
alarm->menu->settings i druga stavka ti je glasnoća alarma
došla mi obavijest na mob da je moguć upadate software-a,e sad,dali je to uopće isplativo?mislim,što se dobije time?
došla mi obavijest na mob da je moguć upadate software-a,e sad,dali je to uopće isplativo?mislim,što se dobije time?
Isto sto dobijes i update-om Windowsa, Office-a, ili nekog drugog programa/igre. Znaci, neke stvari su popravljene, neke dodane, neke promijenjene, ...
Sve u svemu, puno se prasine diglo oko Gingerbreada, al' realno, nije puno donio. Vecina ekipe koja brije da im sada mobitel ne znam koliko brzi i stabilniji i da im baterija bitno duze dura su sami sebe uvjerili u to, iako realnost kaze da nema velikih pomaka na bolje.
BTW, ja sam do jucer bio na CoreDroidu v5.4 s leakanim Gingerbreadom, a od sinoc sam stavio novu verziju, v6.1 koja je bazirana na sluzbenom releasu Gingera za DHD.
Sve u svemu, u odnosu na Froyo v2.2, Gingerbread i nije donio nesto posebno novoga. Lijepo ga je imati i radi sve ok osim nekih aplikacija koje zahtijevaju noviju verziju (npr. Navigon), no nema razloga zasto bi netko posto poto morao prijeci na Gingerbread.
Veca je razlika prijeci sa sluzbenog ROM-a na bilo koji custom ROM (npr. Leedroid HD, CoreDroid HD, Android Revolution HD, ...) jer su definitvno brzi i u mnogo stvari kvalitetniji od sluzbenog ROM-a. Jedino sto zna biti musicavih verizija gdje neke sitnice ne rade kako treba, pa je mozda bolje pricekati neki kasniji i stabilniji release kad se ispeglaju inicijalni problemi. Mene ce tesko netko nagovoriti da se vratim na sluzbeni rom.
Anyway, ako mozes instalirati Gingerbread, instaliraj ga. U svakom slucaju, ne mozes nista izgubiti.
Za ekipu koja je jos uvijek na sluzbenom 2,2 ROM preporučam instalaciju 2,3,moja iskustva (na 2 uređaja) da je mobitel brži i da je lag ako imate puni instaliranih aplikacija puno,puno manji....
Evo mislio sam uzeti desire ili dhd
TomCat ti si kupio preko ebay-a punjac i dodatne dvije baterije za htc hd na ebay-u?
Koju bateriju mogu uzeti uopce za jedan a koju za drugi? tj koja je zamjenska? jer vidim da ima od 1500 pa nadalje :S
I koji stolni punjac?
Hvala
EDIT: Da li je ovo ok? http://cgi.ebay.com/2-x-1500mah-BATTERY-CHARGER-HTC-DESIRE-HD-AU-NEW-/260773344086?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3cb74d7356