HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 453.852
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
18 godina
Re: HTC Desire HD
VELIKI GINGERBREAD BUG:

GPS se na locka na satelite... Maps, Navigon... nista ne radi. Stvar je u Gingeru a ne u HTC-u.
16 godina
neaktivan
TomCat kaže...
VELIKI GINGERBREAD BUG:

GPS se na locka na satelite... Maps, Navigon... nista ne radi. Stvar je u Gingeru a ne u HTC-u.

bem ti pa to ni dobro ,ne ne . sto je najjace ja  ne mogu updejtati na ginger. samo vrti da provjerava dostupnost novog softwera i nista se ne desava. ima li ko takvih problema kod vas ?

15 godina
josozg kaže...
TomCat kaže...
VELIKI GINGERBREAD BUG:

bem ti pa to ni dobro ,ne ne . sto je najjace ja  ne mogu updejtati na ginger. samo vrti da provjerava dostupnost novog softwera i nista se ne desava. ima li ko takvih problema kod vas ?

Dobar dan želim, ma nekako ne vjerujem da imate takvih problema, možda je do pozicije gdje se trenutno nalazite.

JosoZg, što se tiče updejtanja, moraš, čitaj trebaš biti uporan, i meni je samom trebalo preko nekoliko put dok nije uhvatilo. zašto, ne pitaj, ne znam, makar je vjerojatno trebalo od 1 ili makar 2, možda je i do naših providera, propusnosti podataka, Obame i Osame ili malih zelenih, tko će ga više znati, he he he he!!!! {#}  

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

he he... ne znam do cega je ali ne prolazi nakon puno pokusaja,od jucer sam vise desetaka puta pokusao ali ne sljaka.samo vrti da provjerava i nista drugo.ko zna koji je vrag.strpljen ,spasen !  :)

18 godina
Citam nesto da je update povucen sa servera. Mozda zbog GPS-a. Ne kuzim kako je moguce da je Ginger vani vec par mjeseci i zna se za taj bug i oni svjesno daju OS van.
15 godina
TomCat kaže...
Citam nesto da je update povucen sa servera. Mozda zbog GPS-a. Ne kuzim kako je moguce da je Ginger vani vec par mjeseci i zna se za taj bug i oni svjesno daju OS van.

MačakTom, o kojem se konkretno ovdje BUG-u radi??!! {#} {#} {#} {#} {#}

ATJ Lučko
18 godina
Radi se o tome da GPS ne nalazi niti jedan satelit. Medjutim, uparavo sam primio email od HTC korisnicke podrske u Engleskoj. Uputili su me da izvadim bateriju, vratim je natrag i dignem ga u safe mode drzanjem "volume down" tipke pri paljenju. I to je pomoglo. GPS radi! I to se locka na cak 8 satelita unutar 10 sekundi! Ja sretan... Radi se o tome da GPS driver sa Froya ne radi na Gingeru a nekim se cudom nakon updatea i nekoliko restartova nije ucitao novi driver.
17 godina
HTC Desire HD

meni nije ponudilo safe mod, imal sam tam pravo neke 4 opcije, ali ni jedna nije bila safe mod...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomCat kaže...
Radi se o tome da GPS ne nalazi niti jedan satelit. Medjutim, uparavo sam primio email od HTC korisnicke podrske u Engleskoj. Uputili su me da izvadim bateriju, vratim je natrag i dignem ga u safe mode drzanjem "volume down" tipke pri paljenju. I to je pomoglo. GPS radi! I to se locka na cak 8 satelita unutar 10 sekundi! Ja sretan... Radi se o tome da GPS driver sa Froya ne radi na Gingeru a nekim se cudom nakon updatea i nekoliko restartova nije ucitao novi driver.

Viš vraga, Iroonwood je baš sinoć pričao o baterijama i ja na svom izvadio bakteriju da provjerim jel Li-ion ili Li-poly, i kada sam vidio, vratio bateriju nazad i ponovo uključio. I da, vidim skorom sve satelite, danas, za sinoć ni sam sebi ne bih garantirao, da ti budem iskren, nisam te želio sinoć piliti, ma mi nisi bio baš jasan kada si pisao o satelitima i GPS-u. No dobro, sada sve dela i mi sretni i zadovoljni do daščice.

Jedno pitanje, onako usput, kako puniš baterije, pomoću kakvog punjača puniš konkretno, za bateriju baš ili ???? Perporuči neki punjač maybe! {#} 

ATJ Lučko
18 godina
Punim na ovaj punajc jer ima output 800 mA na USB a solo bateriju puni na 350 mA:
@Ebay: 2X-Extended-1600mAh-Battery-Charger-HTC-Desire-HD
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

ekipa ! zna li netko kad ce ponovo gingerbread biti dostupan ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomCat kaže...
VELIKI GINGERBREAD BUG:

Meni GPS radi ok! jucer sam koristio endomond pro oko sat i pol i gps radio bez probleema :)

navigaciju za sad nisam jos koristio,..

18 godina
Kako rekoh, GPS driver je problematican, ali ocito ne tako kao na Samsungu i Samsung-Nexusu. I moguce da je jos povucen zbog toga sto update unisti nekoliko aplikacija, sto sam i sam iskusio. U svakom slucaju, sad sve radi ali odmah nakon updatea postoje problemcici...
15 godina
neaktivan

ja ne znam kak vama ne radi al moj je na gingeru i gps je uhvatio mapu u roku 5 sekundi valjda

18 godina
Sad i meni radi. Jel ti Ginger unistio koju aplikaciju, npr. Ptice!?
15 godina
TomCat kaže...

Budi malo konkretniji kada kažeš ptice, to pričaš o "Angry birds", moguće!!?? {#}

Ako je o njima riječ, kod mene su sve ptičice na broju, anadam se i ostalim korisnicima. {#}

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
TomCat kaže...

nije angry irds su tu i rade mada se ikona pretvorila u android logo al radi uredno. imam nekako osjećaj da nakon update se stranice učitavaju brže na edge vezi. inače koristim operu mini. baterija možda traje duže al ne znam kolko je to objektivno viđenje. čini mi se da da

18 godina
Meni je nakon update-a nestalo nekoliko aplikacija s moba koje sam morao ponovno skidati sa Marketa. Uz navedeni pocetni problem i sa GPS-om, imao sam i jednu okupaciju CPU-a od 100%, jedan system crash i dva app crasha. Nije bas sjajno al sad sam ga doveo u red. Volio bih nesto tipa temp/registry cleaner al bez potrebe roota... (znam da Linux nema registry, govorim laicki), treba ocistiti repove iza starih apk-ova.
17 godina
HTC Desire HD

Kod mene sve funkcionira cak i bolje nego prije, osim gps-a, kak da taj gps složim? Nije sad da ga svakodnevno koristim, ali bi svakak htel da funkcionira...

baterija drži dulje 100% jer prije mi nije mogla izdržati 15h, sad mi je evo vec 1 dan i 19h, a taj mob nikad ne miruje... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ako ti GPS samo zmiga i ne moze se spojiti na svim aplikacijama koje ga koriste, probaj prvo ugasiti mob i pusti ga minutu bez baterije pa javi dal radi.
17 godina
HTC Desire HD

bil je ugaseni nekih 5 min i ipak ne radi, bas je tak kak si rekel da žmirka i to je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ja sam kontaktirao HTC i pomogao mi je njihov odgovor u tockama 1. i 2., Prvo, izvadi bateriju, drugo, podigni Safe mode tako da pri paljenju, kad se pojavi Quietly brilliant logo stisnes tipku Volume Down.
18 godina
HTC Desire HD

Flashao Leedroid 3.0.1, baziranu na leakanom GB HTC romu. 

Sve radi perfektno.

Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Kako na DHD-u smaniti zvik alarma. Mob mi je na ormariću 30-ak cm od glave i svako juto me šokira, a u opcijama nisam našao tu mogućnost

Neka buhe tusuću deva preplave međunožje onoga ko ti je zajebao dan i neka njegove ruke budu prekratke da bi se mogao poćešati...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
catevs kaže...

Kako na DHD-u smaniti zvik alarma. Mob mi je na ormariću 30-ak cm od glave i svako juto me šokira, a u opcijama nisam našao tu mogućnost

alarm->menu->settings i druga stavka ti je glasnoća alarma

hobi: androidhr.blogspot.com
15 godina
HTC Desire HD

došla mi obavijest na mob da je moguć upadate software-a,e sad,dali je to uopće isplativo?mislim,što se dobije time?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
john_ryder kaže...

došla mi obavijest na mob da je moguć upadate software-a,e sad,dali je to uopće isplativo?mislim,što se dobije time?

Isto sto dobijes i update-om Windowsa, Office-a, ili nekog drugog programa/igre. Znaci, neke stvari su popravljene, neke dodane, neke promijenjene, ...

Sve u svemu, puno se prasine diglo oko Gingerbreada, al' realno, nije puno donio. Vecina ekipe koja brije da im sada mobitel ne znam koliko brzi i stabilniji i da im baterija bitno duze dura su sami sebe uvjerili u to, iako realnost kaze da nema velikih pomaka na bolje.

BTW, ja sam do jucer bio na CoreDroidu v5.4 s leakanim Gingerbreadom, a od sinoc sam stavio novu verziju, v6.1 koja je bazirana na sluzbenom releasu Gingera za DHD.

Sve u svemu, u odnosu na Froyo v2.2, Gingerbread i nije donio nesto posebno novoga. Lijepo ga je imati i radi sve ok osim nekih aplikacija koje zahtijevaju noviju verziju (npr. Navigon), no nema razloga zasto bi netko posto poto morao prijeci na Gingerbread.

Veca je razlika prijeci sa sluzbenog ROM-a na bilo koji custom ROM (npr. Leedroid HD, CoreDroid HD, Android Revolution HD, ...) jer su definitvno brzi i u mnogo stvari kvalitetniji od sluzbenog ROM-a. Jedino sto zna biti musicavih verizija gdje neke sitnice ne rade kako treba, pa je mozda bolje pricekati neki kasniji i stabilniji release kad se ispeglaju inicijalni problemi. Mene ce tesko netko nagovoriti da se vratim na sluzbeni rom.

Anyway, ako mozes instalirati Gingerbread, instaliraj ga. U svakom slucaju, ne mozes nista izgubiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 21:58 (passmaslom).
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Za ekipu koja je jos uvijek na sluzbenom 2,2 ROM preporučam instalaciju 2,3,moja iskustva (na 2 uređaja) da je mobitel brži i da je lag ako imate puni instaliranih aplikacija puno,puno manji....

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Meni je samo dva dana nakon updatea bio brzi a sada je sve opet "sporo" kao i prije. A tako ce i biti dok Icecream Sandwich ne rijesi problem fragmentacije sustava. Baterija ne traje nista dulje, to je zabluda.
17 godina
neaktivan

Evo mislio sam uzeti desire ili dhd

TomCat ti si kupio preko ebay-a punjac i dodatne dvije baterije za htc hd na ebay-u?

Koju bateriju mogu uzeti uopce za jedan a koju za drugi? tj koja je zamjenska? jer vidim da ima od 1500 pa nadalje :S

I koji stolni punjac?

Hvala

EDIT: Da li je ovo ok? http://cgi.ebay.com/2-x-1500mah-BATTERY-CHARGER-HTC-DESIRE-HD-AU-NEW-/260773344086?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3cb74d7356

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 10:19 (simeparanoja).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice