HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 435.485
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
15 godina
neaktivan
RE: HTC Desire HD

i jos jedna stvar,nemoj mi reci da mislis googlati preko moba a laptop ili komp zanematiri kod kuce jer bi surfao ovako,zaj.bo si se,to je samo nuzno zlo,ono bas kada trebas,a i tada akda trebas treba ti samo ono osnovno,neces programe razvijati na mobu

mozzart67
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD
jel nekom zaglavio u galeriji. izgleda da je to problem usage of CPU. http://forum.vodafone.co.uk/topic/79271-htc-desire-hd-laggy-and-slow-issue-identified-and-fixed/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja ga imam već više od tjedan dana i video je dobar nemam zamjerki.zvuk ne valja fakat ali na slušalicama je jako dobar.Baterija je OK ista kao na starom iphonu. mogla bi biti bolja.meni je veća zamjerka što se sporo puni.nadam se da će u buduće biti za kupiti neka od barem 2000mha što bi trebalo biti sasvim dovoljno
17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
ansha kaže...
1337Code_breaker kaže...
flash mozes dobit nakon jailbreaka, nemoras ni itunes koristin (jailbreak)

a moze i divx gledati bez konvertiranja...

To ima i bez jailbreaka.Imaš vlc,oplayer,cinexplayer itd.. I s njima možeš putem itunesa prebacit film na player preko file sharinga i radi bez konvertiranja i titlovi.Možeš i preko neta prebacit filmove bez itunesa.

to nisam znao{#}, a da please malo detaljenije obasniš, ili baciš neki link gdje je to objašnjeno{#}

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan
imas u temi jailbreak ako se ne varam
ako ne nađes, javi pa cu pogledat
Aint no man above the crew
16 godina
HTC Desire HD

Mene zavnima navigacija.  Znam da postoji mogućnost da se mape besplatno skinu na memoriju i da ne treba vezu s internetom da bi funkcionirala navigacija. Ali isto tako sam čuo da postoji nešto što se treba kupiti. Kao nešto u smisli da navigacija radi ali ako želim glasovno navođenje onda to moram doplatiti.

Molim ponosne vlasnike da mi pojasne situaciju...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 0:58 (Vlays).

0 0 hvala 0
17 godina
Ima i Google maps i zasebna navigacija zvana HTC Locations bazirana na TomTom mapama. Ta ti pokazuje lokaciju i sve al ako hoces da ti prica, to moras platiti. Al uvijek postoji Motonav navigacija za Android ;-)
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Evo imam mobitel dva dana i super sam zadovoljan.

Ako kome laga, ovdje je privremeno rješenje (izgleda da je problem sa svim Froyo uređajima, manje ili više naglašen kod nekih modela): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826507

Google je informiran i očekuje se update nekakav (ako ne prije, onda u Gingerbread-u).

BTW preporuka jedne predobre aplikacije koju koristim za BUGov RSS i još mnoge drure: http://techcrunch.com/2010/07/26/pulse-android/

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 1:33 (FioPro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Desire HD

Imam iPhone 3G. Nakon updatea na 4.0 mi se strašno usporio i nije to ni blizu onome što je nekad bio. Reko dobro ajde vrijeme je preći na četvorku. Ali.... iako mislim da što se tiče kvalitete izrade i završne obrade nema ravnom Apple-u ipak mislim da ću si uzet ovaj desire HD.

Pokušavam biti što objektivniji i nemam potrebu zastupati jednu ili drugu stranu. Mislim da je u svoje vrijem iPhone donio određenu revoluciju i to priznajem Apple-u kao i sve što rade. Imaju svoje mane, imaju ih dosta, ali rade ipak uređaje koje kupuju milionil ljudi što ne možeš napraviti samo hypeom niti nekakvim fensi šmensi prezentacijama... Uglavnom da ne hvalim Apple previše, malo mi je dosadio iPhone. Sučelje je ostalo skoro pa isto od prvog dana i to je nešto što me ustvari najviše smeta. Android po mom mišljenju dugo vremena nije mogao konkurirati po nekim sitnicama ali evo sa 2.2 verzijom izgleda da je sad sve na svom mjestu.

Previše je uglavnom tu sitnica o kojima se ne isplati previše raspravljati jer ipak svako mora za sebe vagnuti i reći šta mu je bitnije. Nažalost nema firme niti mobitela bez mane... odnosno ono što je nekome velika mana nekom drugom je zadnja rupa na svirali.

Eto na primjer taj flash. Ja flash uopće nisam trebao na iPhoneu. Reći ću naravno da je super ako imaš opciju upaliti ga, pa onda i pogledati neki sajt koji je napravljen u flashu. Ali meni osobno je još bolje imati opciju isključiti flash kao što se to može na Androidu ako se ne varam. Koji će mi to vrag. 99% se radi o reklamama. Samo usporava mob bezveze. Kvragu pa ja imam isključen flash i na kompu i to u obadva browsera koja koristim. Da ga ne isključim počne mi se laptop hladit ko da je na ražnju. Posebno sam ustvari alergičan na taj flash i njegovo nenormalno trošenje resursa.Kad želim pogledati neki video sadržaj kliknem na ikonicu i gledam flash video. A reklame dobiju lagano srednji prst od mene.

Uglavnom planiram uzet taj desire i mislim da je baš super mobać.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomCat kaže...
Ima i Google maps i zasebna navigacija zvana HTC Locations bazirana na TomTom mapama. Ta ti pokazuje lokaciju i sve al ako hoces da ti prica, to moras platiti. Al uvijek postoji Motonav navigacija za Android ;-)

da  al taj motonav vise nema na rapid shaRE ZA SKINUTI.STETA---

16 godina
neaktivan

Ne znam, i meni je ponekad tako,a ponekada nije...trzanje mi se javi na snimkama u Hd rezi, 720 mp, no to mi je bilo i na proslom mobu Desire, sad opet i na HD desire..ne znam, ali u svakom slucaju u hd snimam kad zelim imat snimku na kompu i tamo je savrsena....

16 godina
neaktivan
josozg kaže...
cronokia kaže...

Evo koga zanima mogu opisat malo..prije ovog HD modela koristio sam HTC Desire, super mobitel ali preslaba baterija za moje potrebe, usporedujuci ova dva modela rekao bih da mi je HD puno bolji, veci ekran,4,3 incha, kamera 8 megapiksela, vise aplikacija itd..za pocetak cini mi se da je bolja baterija,iako sam ga do sada samo 2 puta punio..vidjet cemo dalje..inace HD nema amoled ali usporedujucu stari Desire i HD bas se i ne mogu pozaliti na boje,ekran je odlican, a velicina nadoknaduje bilo kakve Amoled ekrane...o memoriji,RAM,procesoru ne moram ni pisat,vrh vrhova....Skype radi preko broadbanda i preko WiFi spajanja odlicno(ovisno o signalu). Platio sam ga uz produzenje ugovora na 12 mjeseci  3200 kuna u nasoj poznatoj UZMI MI NOVCE KOMPANIJI koju ne zelim reklamirat uz tarifu koju sam imao prije Easy promo+ ili tako nesto pa mi je potrosnja samo  10 kuna radijske frekvencije,a koristim ga uz drugu tarifu naravno..prodao sam stari Desire za 2400 kuna. Preporucam svakome ovaj mob, odlican je,osim Iphone loverima(cura me ubija da joj to nabavim)....unaprijed sorry za osobne probleme...hahaha...

da te pitam nesto ? skuzio sam da pri snimanju hd videa zna trzati snimka tojest zna slika kasniti za zvukom par sekundi.to se najbolje skuzi kad snimas nekoga ko govori. i to se manifestira  kasnije oko minut poslije starta snimanja. mozda sam i ja previse stvari nakrcao na njega,pogotovo igara pa ga mozda i to usporava a samim time i snimku. ako neko ima slicno iskustvo ili se bolje kuzi nek objasni ,drago bi mi bilo da saznam ponesto o tome..... THANKS {#}

Ne znam, i meni je ponekad tako,a ponekada nije...trzanje mi se javi na snimkama u Hd rezi, 720 mp, no to mi je bilo i na proslom mobu Desire, sad opet i na HD desire..ne znam, ali u svakom slucaju u hd snimam kad zelim imat snimku na kompu i tamo je savrsena....

16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

To mi je odgovorila služba za korisnike,a danas sam bio u VIP-u da isprobam uređaj,neuspješno,jer ga nisi imali izloženog. A isto mi je ponovila ženska na pultu,u svakom slučaju ako ga budem kupovao probat ću prvo ugurat tmobile karticu. Kad sam Desire kupovao nisu bili zaključani,al nakon par mjeseci počeli su ih prodavati zaključane.

ISTINA, neki modeli imaju lock neki ne...zasto? Zato sto im se svida jbt korisnike...

16 godina
neaktivan
ivanv000 kaže...
dec54 kaže...
ivanv000 kaže...

Čim za njega naprave dodatnu bateriju kao što su napravili za običan HTC Desire (od 2600 mAh), kupujem ga.

2600 mAh????

Koliko ta baterija traje? 2 mjeseca?

Pogledaj ti to rađe ponovo...

Pogledao sam i stvarno su je napravili za običan Desire.

Cijena je oko 19$

Kad naprave takvu za Desire HD (da može izdržat 3 dana), kupujem ga bez obzira koliko baterija sa većim kapacitetom bude koštala.

Jedan dan je ipak malo.

Ja kad putujem duže od 5 sati mogu slobodno na svojoj Nokiji 5800 pogledat koji film bez straha da će mi dok ne dođem baterija bit totalno prazna.

Kao što sam rekao, fenomenalan mobitel sa slabom baterijom (što se i može pročitati u recenzijama)

Da Nokia ima bolje baterije i tu prestaje prica o Nokiiiii jerbo HTC mobaci tu bateriju i koriste,trose...npr...na Htc odmah otvaram aplikaciju, na 5 skupih Nokia koje sam preplatio (N96,97...itd) mogao sam odrijemat dok otvorim neku aplikaciju,pogotovo sms...ali nije to tema..ima za kupiti "produzene"baterije http://www.mugenpowerbatteries.info/(najpoznatije,najsigurnije), no osim ako ne uzmes onu najvecu koja strsi iz mobitela nemoj misliti da ce ti nesto predugo trajati i s njom....ovaj HD model ima super bateriju, cak i slabiju od starog Desirea ali traje duze...ia tu svega sto bi se dalo napisat ali pogledaj po forumima za produzene baterije..nisu svi zadovoljni...

16 godina
neaktivan
dec54 kaže...
Canis kaže...

Malo razočaravajuče za ekran a još više za zvuk što su mi jedno od najbitnijih stvari...{#}

Ipak ču čekat SE x12...

Ma nema problema ni za to..evo riješenje...   http://hemorrdroids.net/do-you-wish-your-desire-hd-speaker-could-be-louder/

16 godina
neaktivan
dec54 kaže...
Canis kaže...

Malo razočaravajuče za ekran a još više za zvuk što su mi jedno od najbitnijih stvari...{#}

Ipak ču čekat SE x12...

Brijes, odlican je

16 godina
neaktivan
ivanv000 kaže...

Ja sam odustao od njega, puno love za lošu kameru, loš zvuk i slabu bateriju.

Da je jeftiniji, moglo bi proć ali za tu lovu su morali stavit bolji hardver.

I ti brijes, kamera je jedna od boljih..bolja od 12 mp Satio modela(sony)...isprobao...baterija odlicna, osim ako ne volis sugavu nokiu kao ja nekad na kojoj mogu buljit u neki jadan wallpaper..zvuk se da sredit...btw,poziv/razgovorii,zvonjava itd imaju odlican i glasan zvuk...

16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
jel isprobao netko ovdje i HD i "obican" desire, da nam ga malo usporedi...

Jesam, evo drzim ih u ruci,ma na starom Desireu su toplije boje i to je to al vjeruj mi 4,3 incha nadoknaduje sve...boje su isto super,uopce ne osjetim razliku nakon amoleda..a stari Desire mi se sad cini malim,uopce ne kuzim kako sam se koristio s necim tako sitnim,hahaha, lol..

16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Isprika za ponovljene postove i za neke vec objavljene informacije...sorry svima,krenuo sam od pocetka...htio sam reci samo da mi se cini da sve baterije zeznemo i sami..od sada mob punim cim dode do pola i nikada do kraja,kao ni da se ikad isprazni do kraja...evo i link zasto: http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery  ili http://myhtcdesire.com/tipstweaks/tips-everything-you-wanted-to-know-about-li-ion-batteries-but-were-afraid-to-ask

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
milan blenton kaže...

evo ja ga imam već par dana. prilično lijep i tanak mobitel/tablet.sve radi više manje ok.prvi android mob. slika je fantastična i nije preglomazan za držati a niti u džepu.

najveća zamjerka mi je totalno neprihvatljiv zvuk. strašno se slabo čuje muzika iz mobitela a ni u slušalicama koje su došle s njim nije nešto.

baterija je podnošljiva za sada i evo oko 2 poslijepodne nakon cijelojutarnjeg surfanja i snimanja videa od 20 minuta je na 60 posto.

NIJE zaključan mada su u VIPU tvrdili da jest.

pitanje gdje ima kod nas za kupiti neka zaštita,case,kurton ili nešto slično za HD? 

koji je najbolji app killer da mi ne vrti stalno obnavaljanje refresh? jel se može smanjitit onaj widget vremena i sata da zauzima samo jedan red ekrana?

Treba li ti app killer? Ovdje navode da ne treba http://myhtcdesire.com/tipstweaks/task-killers-you-really-dont-need-them  ali meni je najbolji Watchdog, bolji od svih onih gluposti koje ne killaju nista, a vuku bateriju na nulu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 0:33 (cronokia).
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Koje aplikacije su vam najbolje.. evo mog popisa: (Btw pozdrav covjeku iz Vinkovaca)..Doodle jump (nema na Android marketu,"nas" proizvod za Apple store), VPlayer (za filmove), Watchdog (app killer),Skype, Yahoo mail Yahoo Messenger, Shazam, SoundHound, MULTICON, Android system info, Angry Birds, Rock player, Sheep Run (nema na Android marketu), ASTRO (savrseno za kopanje po memoriji/micro SD)..ostalo su mi gluposti..netko je ranije pitao za hrvatsku tipkovnicu, samo ukucat na Android marketu Croatia i medu njima biti ce dvije nase  tipkovnice...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 1:14 (cronokia).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Na ovoj stranici nalaze se kodovi za Android..ne znam je li itko isprobao..

http://mob.hr/android-skriveni-kodovi/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Evo i converter za filmove kome treba, besplatno,lagano...

http://www.bug.hr/program/freemake-video-converter-13/95236.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@Cronokia,

Prvi: nije dozvoljeno pisati vise postova jedan za drugim, a ti ih imas nekoliko! Za tu namjenu ima tipka Uredi.

Drugo: za preporuke aplikacija postoji tema Android Borbeni Komplet

Trece: pogledaj prva dva!
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina
neaktivan
cronokia kaže...

da i meni trza video na HD.isto ne kuzim zasto sa telefona na youtube ne  mogu uploadati duze HD videe. kaze you can not upload files larger then 1gb. pa nisu bas 1gb

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

jel itko nabavio ikakve silikonske torbice,tastite ekrana etc za HD? ima li itko kakvu preporuku gdje nabavit?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima ih na memorije.net . i  imaju ih u par boja. Hydro Case za HTC DESIRE HD, crni sa uzorkom kruga + SP (screen protector)  - taj sam ja narucio.dodje ti 89 kn plus 25 kn dostava sa hp-om na kucna vrata. inace sam i nasao jedan u oglasniku plus SP za 50 kn. tu sam imao srece jer po toj cijeni kod nas niko nece prodavati. nazalost samo je jedan komad ,tako da nista vise od tog izvora.... ako ti pase regaj se na memorije .net i uzmi od njih ili od srijede ili cetvrtka su u trgovini u draskovicevoj 35 u zagrebu po vjerovatno slicnoj cijeni kao i na ovoj online stranici koju sam naveo ali naravno umanjeno za cijenu dostave. od kud god da si evo ti vise opcija pa si odluči.pozz :)

16 godina
neaktivan
Ma nadji na eBayu... imas za sitnu lovu s dostavom... Ja sam llatio svoje 20kn, a na Njuskalu lik isto to prodaje za 100kn...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
17 godina
To sto trza video nije problem u telefonu nego u Android playeru. Skini sa Marketa Vplayer ili Rock Player (u kojemu moras izabrati softversko dekodiranje videa) i stvar radi savrseno glatko. Govorim o normalnom AVI Xvid/Divx-u za komp :-)
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Zanima me da li neko zna kako funkcionira locations na desireu hd, kod mene kad tapnem show on the map pokaze samo cijelu hrvatsku, al ne pokazuje ulice gradova, pa ak je neko skuzil kak to radi bio bih zahvalan za pojasnjenje

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice