Apple iPhone 5 32GB

poruka: 12
|
čitano: 5.387
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple iPhone 5 32GB".
15 godina
neaktivan
Apple iPhone 5

Iskreno nisam gledao da li vec postoji otvorena tema za iPhone-om 5,isao sam kroz komentiranje na forumu.

Nisam bas pretjeran Appleov fun,ali iskreno ocekivao sam puno vise od nove petice,

Nista revolucionarno,po meni prakticno sve vec vidjeno.

Dual core procesor, nagadja se 1.5 gHz A6 zastario,kamera od 8 mPix,Sony je na 12 uveliko,1 gb RAM-a,2 GB ima novi LG Optimus i Galaxy Note II,ekran 4.0 incha-zastario.

Sve u svemu ispod prosjeka,fanovi Applea ce vjerojatno nece sloziti sa ovom recenzijom.

Ako je A uspjeh u životu, onda je A = x + y + z. X je rad, y je igra, z je držanje jezika za zubima. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 19:26 (QualityPro).

1 0 hvala 0
13 godina
Re: Apple iPhone 5
QualityPro kaže...

Iskreno nisam gledao da li vec postoji otvorena tema sa iPhone-om 5,isao sam kroz komentiranje na forumu.

Nisam bas pretjeran Appleov fun,ali iskreno ocekivao sam puno vise od nove petice,

Nista revolucionarno,po meni prakticno sve vec vidjeno.

Dual core procesor, nagadja se 1.5 gHz A6 zastario,kamera od 8 mPix,Sony je na 12 uveliko,1 gb RAM-a,2 GB ima novi LG Optimus i Galaxy Note II,ekran 4.0 incha-zastario.

Sve u svemu ispod prosjeka,fanovi Applea ce vjerojatno nece sloziti sa ovom recenzijom.

Kakve ovo veze ima s recenzijom? Zar si ga probao? Ili se recenzije prave prema specifikacijama?

Nisam ni ja apple fun..{#}

15 godina
neaktivan
Re: Apple iPhone 5

Jucer je izasao kako bih ga mogao probati {#}

Samo me zanimaju ocekivanja i komentari forumasa.

Nista vise,pravu recenziju necemo moci jos dugo dobiti {#}

Ako je A uspjeh u životu, onda je A = x + y + z. X je rad, y je igra, z je držanje jezika za zubima. Albert Einstein
13 godina
Apple iPhone 5 32GB

Nisi vidio ovu temu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Apple iPhone 5 32GB

nisam ni trazio,iskreno,evo brisem kom... 

thx

16 godina
neaktivan
Apple iPhone 5 32GB

Apple iPhone 5 32GB je super ali je preskup.

0 0 hvala 0
14 godina
Dali kaže...

Kolika mu je cijena?

13 godina
dRoID kaže...
Dali kaže...

Kolika mu je cijena?

Evo ja ću biti prorok. U T-mobileu će koštati (puna cijena uz pravo na otključavanje):

16gb= 4798kn

32gb= 5698kn

64gb= 6498kn

Treba čekati dobre ponude: npr. kada je u bonbonu 4S16GB bio 4500kn i uz 30% popusta = 3150kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:44 (assassin.st).
16 godina
neaktivan
Apple iPhone 5 32GB

Nema InfraRed ? Onda ga necu kupit

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

A koji smartfon ima? Ja ne znam koji ima. Tu je Bluetooth. Infracrveno većinom imaju "glupi", obični mobiteli.

16 godina
Apple iPhone 5 32GB

po meni je on preskup za specifikacije koje ima i ako netko sa sigurnošću zna specifikacije procesora neka kaže 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Apple iPhone 5 32GB

Na redmondu je na benchmarku imao jbolji score procesora od galaxya s3 i htc one x.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 9:19 (Volvox).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice