Dakle odjednom bez razloga svi videi na youtubeu su potpuno zeleni. Ništa nije dirano, bla bla, resetirao komp, deinstalirao i stavio novi flash, deinstalirao i stavio novi k-lite codec pack, ništa.....help (win 7 x64)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavi screenshot da vidimo...
Dakle odjednom bez razloga svi videi na youtubeu su potpuno zeleni. Ništa nije dirano, bla bla, resetirao komp, deinstalirao i stavio novi flash, deinstalirao i stavio novi k-lite codec pack, ništa.....help (win 7 x64)
Jel samo video? Sta je sa ostalim sadrzajem na kompu?
Jesi probao očistiti komp od malwarea, može biti da je to? Također, sa kojim browserom ideš po netu? Probaj sa nekim drugim browserom i obavezno deaktiviraj sve dodatke da vidiš da li je možda problem u jednom od njih.
a da provaš sa drugim browserom ???
EDIT: nisam vidio da je i542 to predložio..
U pravu si, na 240p rade normalno. Sve iznad je zeleno. Jučer svi radili normalno....Koji k...
Jesi probao očistiti komp od malwarea, može biti da je to? Također, sa kojim browserom ideš po netu? Probaj sa nekim drugim browserom i obavezno deaktiviraj sve dodatke da vidiš da li je možda problem u jednom od njih.
a da provaš sa drugim browserom ???
EDIT: nisam vidio da je i542 to predložio..
Firefox, Opera i Explorer iznad 240p prikazuju svaki video zelen, ostali flash videi (xvideos ) i divx-i rade ok....do jučer sve radilo bez problema...... komp čist. Po mom iskustvu ili je crkla grafička ili je riječ o Catalystima (koje nitko nije dirao).
Firefox, Opera i Explorer iznad 240p prikazuju svaki video zelen, ostali flash videi (xvideos ) i divx-i rade ok....do jučer sve radilo bez problema...... komp čist. Po mom iskustvu ili je crkla grafička ili je riječ o Catalystima (koje nitko nije dirao).
Ako ti druge videe prikazuje dobro onda vjerovatno nije riječ o grafičkoj, ali bi možda mogao za svaki slučaj reinstalirati drivere da vidiš da li se to i dalje događa... također, ako imaš račun na Jubitou moguće je da ti je otvoren beta test HTML5 a browser to ne podržava (mada bi barem jedan od njih morao). Je li čuješ audio ili i njega nema?
Ako ti druge videe prikazuje dobro onda vjerovatno nije riječ o grafičkoj, ali bi možda mogao za svaki slučaj reinstalirati drivere da vidiš da li se to i dalje događa... također, ako imaš račun na Jubitou moguće je da ti je otvoren beta test HTML5 a browser to ne podržava (mada bi barem jedan od njih morao). Je li čuješ audio ili i njega nema?
Hvala na odgovoru, ali je samo od sebe sada sve u redu. Nevjerovatno. Jedan od "onih" problema....
aj probaj otić u Catalyst pa pod properties tvog monitora nađi pixel format i promijeni ga sa YcBcR na RGB (ili full RGB). Meni je tako bilo kad prebacim putem HDMI kabla monitor na TV.
Vjerojatno ti nije to nego neki kodek ali eto, pokušaj i to
e ma sad tek vidim da ti je to samo na YT. zanemari moj post. rano mi je još i nisam kavu popio
e ma sad tek vidim da ti je to samo na YT. zanemari moj post. rano mi je još i nisam kavu popio
Sorry nije samo na YT, sad sam skužio da su opet svi flash videi iznad 240p zeleni na svim flash stranicama,a jučer samo od sebe sve radilo ok. Pixel format nemam u catalystima jer sam spojen DVI-jem....
Edit: deinstalirao catalyste opet, stavio defaultne windowsove, pa opet catalyste, deinstalirao flash, očistio sve codece, stavio druge, deinstalirao firefox, probao ostale browsere......ništa. Na netu par primjera koji ne pomažu....
EDIT 2: riješeno, klik na video, settings, disable hardware acceleration (po defaultu valjda enabled sa novim flashom )
Hvala svima...