Youtube video zelen?

poruka: 14
|
čitano: 11.341
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Youtube video zelen?

Dakle odjednom bez razloga svi videi na youtubeu su potpuno zeleni. Ništa nije dirano, bla bla, resetirao komp, deinstalirao i stavio novi flash, deinstalirao i stavio novi k-lite codec pack, ništa.....help (win 7 x64)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 0:53 (gala385).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Youtube video zelen?

Stavi screenshot da vidimo...

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
gala385 kaže...

Dakle odjednom bez razloga svi videi na youtubeu su potpuno zeleni. Ništa nije dirano, bla bla, resetirao komp, deinstalirao i stavio novi flash, deinstalirao i stavio novi k-lite codec pack, ništa.....help (win 7 x64)

Jel samo video? Sta je sa ostalim sadrzajem na kompu?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Youtube video zelen?
Probaj smanjit rezoluciju videa ako gledaš iznad 360p
Fućkaj ga!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube video zelen?

Jesi probao očistiti komp od malwarea, može biti da je to? Također, sa kojim browserom ideš po netu? Probaj sa nekim drugim browserom i obavezno deaktiviraj sve dodatke da vidiš da li je možda problem u jednom od njih.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Stavi screenshot da vidimo...

15 godina
Youtube video zelen?

a da provaš sa drugim browserom ???

EDIT: nisam vidio da je i542 to predložio..

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 23:39 (Genoxxx).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Probaj smanjit rezoluciju videa ako gledaš iznad 360p

U pravu si, na 240p rade normalno. Sve iznad je zeleno. Jučer svi radili normalno....Koji k...

16 godina
neaktivan
i542 kaže...

Jesi probao očistiti komp od malwarea, može biti da je to? Također, sa kojim browserom ideš po netu? Probaj sa nekim drugim browserom i obavezno deaktiviraj sve dodatke da vidiš da li je možda problem u jednom od njih.

Genoxxx kaže...

a da provaš sa drugim browserom ???

EDIT: nisam vidio da je i542 to predložio..

Firefox, Opera i Explorer iznad 240p prikazuju svaki video zelen, ostali flash videi (xvideos Smijeh)  i divx-i rade ok....do jučer sve radilo bez problema...... komp čist. Po mom iskustvu ili je crkla grafička ili je riječ o Catalystima (koje nitko nije dirao).

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 23:59 (gala385).
16 godina
neaktivan
gala385 kaže...

Firefox, Opera i Explorer iznad 240p prikazuju svaki video zelen, ostali flash videi (xvideos Smijeh)  i divx-i rade ok....do jučer sve radilo bez problema...... komp čist. Po mom iskustvu ili je crkla grafička ili je riječ o Catalystima (koje nitko nije dirao).

Ako ti druge videe prikazuje dobro onda vjerovatno nije riječ o grafičkoj, ali bi možda mogao za svaki slučaj reinstalirati drivere da vidiš da li se to i dalje događa... također, ako imaš račun na Jubitou moguće je da ti je otvoren beta test HTML5 a browser to ne podržava (mada bi barem jedan od njih morao). Je li čuješ audio ili i njega nema?

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
16 godina
neaktivan
i542 kaže...
gala385 kaže...

Ako ti druge videe prikazuje dobro onda vjerovatno nije riječ o grafičkoj, ali bi možda mogao za svaki slučaj reinstalirati drivere da vidiš da li se to i dalje događa... također, ako imaš račun na Jubitou moguće je da ti je otvoren beta test HTML5 a browser to ne podržava (mada bi barem jedan od njih morao). Je li čuješ audio ili i njega nema?

Hvala na odgovoru, ali je samo od sebe sada sve u redu. Nevjerovatno. Jedan od "onih" problema....

16 godina
neaktivan
Youtube video zelen?

aj probaj otić u Catalyst pa pod properties tvog monitora nađi pixel format i promijeni ga sa YcBcR na RGB (ili full RGB). Meni je tako bilo kad prebacim putem HDMI kabla monitor na TV. 

Vjerojatno ti nije to nego neki kodek ali eto, pokušaj i to

Ultimate Intelligence Project
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube video zelen?

e ma sad tek vidim da ti je to samo na YT. zanemari moj post. rano mi je još i nisam kavu popio Smijeh

Ultimate Intelligence Project
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Erasmus kaže...

e ma sad tek vidim da ti je to samo na YT. zanemari moj post. rano mi je još i nisam kavu popio Smijeh

Sorry nije samo na YT, sad sam skužio da su opet svi flash videi iznad 240p zeleni na svim flash stranicama,a jučer samo od sebe sve radilo ok. Pixel format nemam u catalystima jer sam spojen DVI-jem....

Edit: deinstalirao catalyste opet, stavio defaultne windowsove, pa opet catalyste, deinstalirao flash, očistio sve codece, stavio druge, deinstalirao firefox, probao ostale browsere......ništa. Na netu par primjera koji ne pomažu....

EDIT 2: riješeno, klik na video, settings, disable hardware acceleration (po defaultu valjda enabled sa novim flashom Iznenađen)

Hvala svima...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 11:12 (gala385).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice