YouTube - stari problem

poruka: 17
|
čitano: 3.195
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
YouTube - stari problem

Evo da pitam Vas, možda mi netko može pomoću, imam T-Com (:() 10mbit-a, flat, a nebitno, nemogu niti jedan youtube link pogledati u komadi, bio on 260 ili HD rezolucija, stalno mi slabo loada, kod frenda koji radi na 4mbit-a leti kao ludo :S zivi 2 kuce od mene.... U cemu je stva? Jel moze biti da je moja linija stvarno tako loša ili koji k...? Hvala unaprijed

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
YouTube - stari problem

You've just experienced THE T-SCUM!{#}

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam tu)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
YouTube - stari problem

Zovi službu za korisnike... Ne možemo ti mi pomoć.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
YouTube - stari problem

Ma nemogu ni oni, sve sto naprave je "pročiste" liniju i to je to {#}

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
YouTube - stari problem

Evo testirane brzine:

http://www.speedtest.net/result/1071967967.png

pa jel moguce da nemogu niti jedan video pogledati :S

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: YouTube - stari problem
sashab kaže...

Evo testirane brzine:

http://www.speedtest.net/result/1071967967.png

pa jel moguce da nemogu niti jedan video pogledati :S

Prema slici kako piše trebalo bi ti sasvim odlicno loadat,ko zna mozda je i do servera od YT-a jer mozda rade neki maintence ili tako nesto.Gledaj kroz tjedan dana ako ces imat problema pa javi pa cemo vidjeti sta dalje.

Inace prema tvojem download rate-u bi trebao fluidno video ici.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
16 godina
neaktivan
meni isto YT šteka u zadnje vrijeme...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
YouTube - stari problem

A to je vjerojatno do YTa. Ja navečer mogu samo sanjat o 720p, dok po danu ide i bez ikakvog štekanja. Pretpostavljam da dolazi do zagušenja navačar na YT, jer recimo vimeo.com radi ok

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
YouTube - stari problem

Da je maintance shvatio bih ali ja ovaj problem imam sigurno vise od 6 mjeseci :S prije skinem video u full hd-u nego sto loadam 20% sa 240p.

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sashab kaže...

Da je maintance shvatio bih ali ja ovaj problem imam sigurno vise od 6 mjeseci :S prije skinem video u full hd-u nego sto loadam 20% sa 240p.

Probaj reinstalirat firefox (ako ga koristis,ako ne instaliraj ga)

Onda skini najnoviji flash player za njega te ocisti Cookie sa CCleanerom

Mozda pomogne

LP

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
17 godina
YouTube - stari problem

probajte youtube u html5 tehnologiji (ako koristite novije browsere), meni tako radi puno bolje nego sa flashom

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 10:44 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

probajte youtube u html5 tehnologiji (ako koristite novije browsere), meni tako radi puno bolje nego sa flashom

Bilo bi zgodno kada bi onda FF izasao iz bete da skinem tu 4-ku jer se od FF-a nemrem odvojit ko i nekolicina ljudi ovdje,tako da cekam da izade iz bete da bi "gledao" u html5-ici.

15 godina
protjeran
YouTube - stari problem

Crypto sve napravio, ccleaner mi ubrzao surfanje :) thx, ali nista od youtuba, isti k... kao i prije, stavim video na 1080p i download, i u isto vrijeme stisnem 240p play, uglavnom dok mi ovaj ucita nekih 10sec pjesme video sam vec skinuo :/