Treba mi neki C ili C++ editor za ovaj OS , ne mogu ga naci nigdje , izgleda da cijela povijest pocinje sa XP...
Nesto van ms dos , ako netko zna za koji program koji je jos dostupan za ovaj OS, unaprijed zahvaljujem - hvala
pozz
Treba mi neki C ili C++ editor za ovaj OS , ne mogu ga naci nigdje , izgleda da cijela povijest pocinje sa XP...
Nesto van ms dos , ako netko zna za koji program koji je jos dostupan za ovaj OS, unaprijed zahvaljujem - hvala
pozz
Ako nista , moze li mi netko reci koji je zadnji VB kompaktibilan sa Win Me
Koji je vrag Windows titanic?
C/C++ IDE-i kompatibilni sa Win9x su ti DevCpp, Visual Studio 6.0, Code::Blocks 8 (čini mi se), i neki borlandov alat koji je bio aktualan u to vrijeme (C++ builder 5? 6?) , također za basic to je onda Visual Basic 6.
U svakom slučaju preporučam DevCpp ili Code::Blocks jer je čak i njihov defaultni stari GCC kudikamo moderniji od ovih ostalih mastodonata. A možeš i staviti novi GCC na to.
Windows Millenium
......dev c++ ide do verzije 4.9, ali grafika i getch me nerviraju , borland ne mogu vise nigdje naci , pokusati cu sa VB6, hvala
Windows Millenium
......dev c++ ide do verzije 4.9, ali grafika i getch me nerviraju , borland ne mogu vise nigdje naci , pokusati cu sa VB6, hvala
A zašto koristis Windows ME, ako smijem pitati?