Windows security essentials 2011 trial

poruka: 10
|
čitano: 2.941
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows security essentials 2011 trial

Zanima me jel neko ima problema sa windows security essentials 2011 koji je instaliran u trial verziji.Sada mu je istekao probni period i više ga ne mogu niti deinstalirati a niti ručno obrisati.

Na kontrolnoj ploči ga nema među programima.a kada pokušam pokrenuti regedit,windows security essentials 2011,mi to ne dozvoljava (imam windows xp).Kada izgasim komp pa ga ponovo upalim treba čekati 5 min da se makne prozor od windows security essentials 2011,koji traži da kupim komercijalnu verziju, a kasniji rad na kompu je nemoguć zbog skočnih prozora koji traže kupnju ključa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows security essentials 2011 trial
kockar kaže...

Zanima me jel neko ima problema sa windows security essentials 2011 koji je instaliran u trial verziji.Sada mu je istekao probni period i više ga ne mogu niti deinstalirati a niti ručno obrisati.

Na kontrolnoj ploči ga nema među programima.a kada pokušam pokrenuti regedit,windows security essentials 2011,mi to ne dozvoljava (imam windows xp).Kada izgasim komp pa ga ponovo upalim treba čekati 5 min da se makne prozor od windows security essentials 2011,koji traži da kupim komercijalnu verziju, a kasniji rad na kompu je nemoguć zbog skočnih prozora koji traže kupnju ključa?

Jesi li probao s nekim uninstalerom. Ja koristim Revo i do sada nije bilo ništa čega me on nije riješio. Iskreno za ovaj sigurnosni alat do sada nisam čuo. Jesi li siguran da nije fake?

17 godina
neaktivan

Za početak bi bilo dobro utvrditi koji ti program uopće imaš instaliran na računalu.

Postoji Microsoft Security Essentials koji je besplatan (ne plaća se) i njega najvjerojatnije nemaš.

Ono što ti imaš je najvjerojatnije neki od lažnih antivirusa koji te želi nagovoriti da ga kupiš.

Pokušaj ga ukloniti s Malwarebytes' Anti-Malware ili nekim sličnim programom za uklanjanje zloćudnog softvera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 19:19 (klimama).
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Za početak bi bilo dobro utvrditi koji ti program uopće imaš instaliran na računalu.

Postoji Microsoft Security Essentials koji je besplatan (ne plaća se) i njega najvjerojatnije nemaš.

Ono što ti imaš je najvjerojatnije neki od lažnih antivirusa koji te želi nagovoriti da ga kupiš.

Pokušaj ga ukloniti s Malwarebytes' Anti-Malware ili nekim sličnim programom za uklanjanje zloćudnog softvera.

U pravu si! To je lažni antivirusni program i prošle nedjelje sam imao iskustvo s njime. Prvo pokušaj sa system restore na neki datum kada je sve bilo OK iz Safe moda. Potom Anti-Malware i za kraj provjeri Shedule u Control panelu jer i tu ostavi smeće pa ručno izbriši.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva evo ti ga na
16 godina
neaktivan

Lako da je lažnjak,na drugom kompu imam original security essentiaals, sučelje je potpuno drugačijeg izgleda i sa njime nema problema,probat ću sutra Anti-Malware,daj mi molim te pojasni taj Shedule.

17 godina
kockar kaže...

Lako da je lažnjak,na drugom kompu imam original security essentiaals, sučelje je potpuno drugačijeg izgleda i sa njime nema problema,probat ću sutra Anti-Malware,daj mi molim te pojasni taj Shedule.

Prvo skini pa pokreni ovaj preimenovani Rkill.exe pa nek odradi, onda ga opet pokreni i kad obavi svoje nemoj Restartat komp i onda skeniraj s Malwarebytes Quick Scan je dosta.{#}

http://www.box.net/shared/d3kiclc63n

16 godina
neaktivan

Hvala na savjetima danas sam sve isprobao (pa i više) ali nema koristi toliko je tvrdokoran i jednostavno se ne može izbrisati.

15 godina
kockar kaže...

Hvala na savjetima danas sam sve isprobao (pa i više) ali nema koristi toliko je tvrdokoran i jednostavno se ne može izbrisati.

Combofix je zadnja šansa. Pažljivo pročitaj ovaj tutorijal i javi kako je prošlo.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan

Uspio sam riješit sa AVG-om,sada je sve ok,hvala  kaj ste mi skrenuli pozornost na virus.

17 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...
klimama kaže...

U pravu si! To je lažni antivirusni program i prošle nedjelje sam imao iskustvo s njime. Prvo pokušaj sa system restore na neki datum kada je sve bilo OK iz Safe moda. Potom Anti-Malware i za kraj provjeri Shedule u Control panelu jer i tu ostavi smeće pa ručno izbriši.

To ti je windows program za zadavanje vremena kada hoćeš da neki program napravi neku radnju. Kao što npr. antivirus se update u vrijeme kada mu zadaš. E taj zloćudni program je kod mene ostavio u tom Scheduled Tasks naloge kada da se pokuša ponovno učitati. Ručno sam obrisao te zadatke pa pogledaj da i tebe ne iznenadi.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva evo ti ga na
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice