Windows se ucitava, ucitava...

poruka: 16
|
čitano: 9.665
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Upalim kompjutor prode sve ko i inace (popis hardwera, memorija...) i dode do onog kad se windows ''ucitava''- one tockice koje se vrte prema desno i to je to{#} na tome stane i tak se ucitava dok ga ne zgasim al slika se ne zamrzne! neg se bas ucitava beskonacno... Problem je kaj nemrem uc ni u safe mode jer mi se tipkovnica sama od sebe iskljuci poslije bios ucitavanja (u bios mogu uci) U cem je problem?? Kaj da radim, jel ima neko rijesenje?!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows se ucitava, ucitava...

Prvo ukljuci u biosu USB legacy suport ili USB keyboard prebaci na bios umjesto OS. Isto to napravi i za misa pa ce ti oboje raditi i poslije biosa. Sad udji u safe mode i napravi novog korisnika i stavi da se autoamtski loguje u njega pa vidi da li ce ti sada raditi. Ili iz Safe mode pokreni system restore.

:)
16 godina
neaktivan

ak bi mi mogo sam malo detaljnije objasnit, nisam bas upucen u bios {#} di je taj USB legacy support?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prosvrljaj po biosu i naci ces.

:)
14 godina
neaktivan
1986 kaže...

ak bi mi mogo sam malo detaljnije objasnit, nisam bas upucen u bios {#} di je taj USB legacy support?

Kod svake matične ploće je drugačije. Pošvrljaj malo po BIOS-u naći ćeš sigurno :)

16 godina
neaktivan

naso sam to, al me sad jebe safe mode. stisnem da udem u njega al se onda ucitavaju neke particije 2 sekunde i onda stane... a kad stisnem ''Last known good configuration'' mi je opet ista stvar s ucitavanjem windows ekrana...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kaj niko nema neko rijesenje?? jesu mozda virusi, zkj mi nece uc u safe mode? bilo kakav prijedlog...

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

prije da ti je disk u banani. dugo učitavanje može biti znak bad sectora na disku pa windovs ne more učitati sve što mu treba za pokretanje.

ako imaš kakvu mogućnost skeniraj disk na bad sectore. skini hiren's boot cd ili slično, tu imaš programe za tu namjenu.

''how yes no''
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 13:14 (mierda-del-torro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao sto kolega kaze bit ce da je disk u banani.. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad neznam kaj da radim u pm {#} moram onda nosit na popravak ak se kaj moze... a ovo ne kuzim kak da napravim s tim programima kad nemrem ni uc ni u safe modu, kak da onda probam nekaj napravit? jbg kad se ne kuzim u te stvari, nije mi dosad trebalo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1986 kaže...

sad neznam kaj da radim u pm {#} moram onda nosit na popravak ak se kaj moze... a ovo ne kuzim kak da napravim s tim programima kad nemrem ni uc ni u safe modu, kak da onda probam nekaj napravit? jbg kad se ne kuzim u te stvari, nije mi dosad trebalo...

Ne treba ti safe mode za hiren's boot, otidji u bios stavi boot from CD/DVD 

onda ubaci Hiren's boot cd i bootaj. 

16 godina
neaktivan

jbg ja se tu ne snalazim, pocetnik sam {#} tak da te vase ideje ne hvatam pa mi objasnite korak po korak...

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dakle ako imas negdje kod nekog skines hiren's boot cd

sprzis ga na cd, onda kod sebe u biosu stavis boot from cd/dvd nakon toga

ubacis taj cd sto si przio hirens boot, restartas kompjuter kad ti bude pisalo press any key to boot from cd stisni enter/space.

0 0 hvala 0
17 godina

90% da ti je hdd pri kraju. Isto to mi se dešavalo prije 2 godine kad mi je napajanje uništilo nekoliko novih hdd-ova (imao sam garanciju pa sam uvijek dobio novi). Evo ta tema.

Možeš formatirati disk, nasnimiti ponovno windowse i ako ti se to ponovno dešava morat ćeš zamijeniti hdd. A ako ne barem ćeš si riješiti problem (ako je u pitanju virus, mada sumnjam).

Ili ako ne želiš riskirati zbog važnih podataka: Kod nekog prijatelja uštekaj HDD u njegov PC pa probajte proskenirati tvoj disk scandiskom ili drugim programom za tu namjenu.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stavi instalacijski cd od windowsa i pokreni repair{#}

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ista situacija frendov laptop. samo što se nisu dugo učitavali win več poruka hal.ddl is missing.

nakon nove instalacije, i drivera, jedan restart i vječito učitavanje. hdd scan već na 1% blokira od pustih bad sectora.

gle sprži hiren's ili ultimate boot cd, mislim da ga imaš na bug dvd-u, i ako se ne kužiš u bios, prilikom paljena kompa,

stisni F12 da ti se pojavi boot meni i odaberi cd-rom. u hirensu traži hdd tools za disk koji imaš (seagate, wd, samsung) mada mislim da može bilo koji.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice